Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ирем пристига на тържеството в къщата на Халит и вдига скандал. За малко всички да разберат, че Йълдъз се е опитала да раздели Кемал и Зехра, но Зайнеп поема вината на сестра си върху себе си. Зайнеп не може да повярва, че Йълдъз може да има общи планове с Ендер. Тя е толкова ядосана на сестра си, че и казва, че вече няма сестра! Вижте още какво ще се случи в епизод 98 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 декември 2021 (петък) по bTV.

В епизод 97 на турския сериал „Опасно изкушение“ Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило. Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са се разделили, трае твърде кратко, защото двамата ѝ съобщават, че са се оженили.


НА КРАТКО какво се случва в 98 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 3 декември 2021 (петък) по bTV:

 • След като разбира, че Кемал и Зехра са се оженили тайно, Йълдъз обвинява Ендер за това.
 • Хакан е ядосан на Ирем, че го е излъгала.
 • На тържеството пристига Ирем и вдига скандал, за малко да се разбере, че Йълдъз е виновна за скандала между Зехра и Кемал, но Зейнеп поема вината върху себе си.
 • Зайнеп не може да повярва, че Йълдъз може да има общи планове с Ендер.
 • Зайнеп се опитва да оправдае Йълдъз пред Ирем, но тя и казва, че не познава добре сестра си и не иска да има нищо общо с тях!
 • Ендер съобщава на Алихан, че Зехра и Кемал са се оженили и вероятно знае отговора, защо Халит е приел Кемал за зет.
 • Зайнеп е толкова ядосана на сестра си, че и казва, че вече няма сестра!
 • Йълдъз се заканва на Ендер, че ще я накара да си плати за това , че я е предала!
 • Зайнеп моли Хакан да преосмисли нещата и да се обади на Ирем.
 • След като разбира, че Кемал и Зехра са се оженили тайно, Йълдъз обвинява Ендер за това.

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.99 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз се опитва да се сдобри със Зайнеп, но тя не иска да я вижда. Ендер е доволна, че е показала на Зайнеп истинското лице на...

Кемал и Зехра съобщават на Йълдъз, че днес са се оженили. Йълдъз ги поздравява и им казва, че много се радва…. И разплакана се прибира в спалнята си.

-Кемал, защо ми причиняваш това? Оженил се е… Планът на Ендер не помогна – плаче и си говори сама Йълдъз.

Йълдъз се обажда на Ендер, а тя вдигайки казва: - Говорите с Ендер, готова съм да получа, вашите благодарности!

Йълдъз бясна я пита за какво да ѝ благодари като Кемал и Зехра са се оженили, нали е било супер план, а сега ще и се налага да търпи Кемал в къщата си.

Ендер пита Йълдъз, как Кемал е убедил Зехра, а тя ѝ казва, че не знае, но тя е виновна за всичко. Ендер и отговоря, защо не и е казала след като е имала по-добър план от нейния. Йълдъз ѝ затваря, а Ендер се чуди защо не се е получило, но няма значение, поне Йълдъз ще се скара с братовчедка си.

Йълдъз се обажда на Зайнеп и разплака на ѝ съобщава, че Кемал и Зехра са се оженили. Зайнеп е изненадана и казва на Йълдъз, че Кемал го е направил нарочно и я моли да се успокои. Йълдъз и казва, че не може, защото довечера ще има тържество и я моли да дойде при нея, за да не я оставя сама.

-Добре, спокойно, няма да те оставя сама – казва Зайнеп.
Хакан е ядосан на Ирем, че го е излъгала

Хакан е ядосан на Ирем, че го е излъгала

Алихан се среща с Хакан и го пита как е, а той му отвръща, че е добре.

-Какво, май не стана?! – пита Хакан, а Алихан му отговоря, че да и не мисли, че има някакъв шанс. Алихан го пита, дали е говорил с Ирем, Хакан му отвръща, че са се разделили, те се видели, но Ирем е продължила да го лъже… Алихан му казва, че не знае, защо Ирем го лъже, но не вярва да имат връзка с Кемал, Хакан му отвръща, че и той не вярва, но защо е била там, защо не му е казала къде отива….

Алихан пита Хакан, какво ще направи, ако Ирем му се обади, а той му отговаря, че не мисли, че тя ще го направи, защото тя не е човек, който се обяснява и извинява, а и не мисли, че тя го обича.

Хакан пита Алихан, дали Зайнеп някога го е лъгала, а той му отговаря, че не е, но хората са различни, и мисли, че Ирем ще му обясни, защо го е излъгала.

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

Халит се прибира вкъщи и казва на Зехра и Кемал, че са се оженили без него, но няма проблем, защото той им е дал благословията… Кемал казва на Халит, че е искал да изненада Зехра и е запазил дата…

Халит пита, къде е Йълдъз, а Зехра му казва, че си е в стаята и сигурно няма намерение да слезе, а е можела да слезе да помогне с подготовката за тържеството.

Халит се качва при Йълдъз и я вижда, че лежи в леглото, а тя му казва, че днес се е много уморила. Той я пита дали е плакала, а Йълдъз му отвръща, че са и се възпалили очите… Халит казва на Йълдъз да стане от леглото и да слезе да помогне за тържеството.

Зайнеп пристига за тържеството, за да подкрепи сестра си, а Йълдъз разплакана я посреща и ѝ казва, че е направила всичко, но въпреки това Кемал нарочно се е оженил… Зайнеп се опитва да я успокои и съветва сестра си да се държи така, че все едно не ѝ пука за нищо!

На тържеството пристига Ирем и вдига скандал, за малко да се разбере, че Йълдъз е виновна за скандала между Зехра и Кемал

На тържеството пристига Ирем и вдига скандал, за малко да се разбере, че Йълдъз е виновна за скандала между Зехра и Кемал

Зейнеп поема вината върху себе си.

Зейнеп поема вината върху себе си.

На тържеството бясна нахлува Ирем и казва на Йълдъз, колко е долна и гнусна…

-Излъга ме, скрои ми номер и ме изпрати в дома на Кемал – ядосана е Ирем.

-Момент, тя ли те изпрати у Кемал? – пита Зехра, Кемал иска да спре спора, но Ирем продължава като напада Йълдъз и ѝ казва, че заради нея е излъгала Хакан.

-Ти си искала да ни разделиш? – разбира Зехра.

Халит пита какво става, а Зехра му обяснява, че за малко не са се разделили с Кемал, заради Ирем, но то било, заради Йълдъз.

-Йълдъз, така ли е? – пита Халит, а Ирем се нахвърля на Йълдъз и ѝ казва, че ще и съсипе живота и ще съжалява горчиво.

-Някой ще ми обясни ли? – пита Халит.

-Казвай Йълдъз, да не му обясня аз! – казва Ирем.

Зайнеп се изправя пред всички и казва, че е била тя, а Йълдъз не знае нищо!

-Ирем да поговорим! Прости ми! – казва Зайнеп.

Халит се намесва и пита Зайнеп, защо го е направила? Зайнеп казва на Халит, че не кой знае какво, но тя е решила, че Кемал ще бъде нещастен…, но Зехра я прекъсва и я пита, коя е тя за да решава?! Кемал казва на Зехра да се успокои, а Зайнеп казва на Халит, че ще му разкаже по-късно всичко.

-Ясно, значи нещата са наред – казва Кемал

-Как така? – пита Зехра, а Кемал казва, че са имали спор и са го разрешили.

Зерин казва, че тя не е разбрала, защо Зайнеп не иска те да се оженят?! Халит им казва да се успокоят, той ще разбере всичко и пита Йълдъз, дали тя е знаела, а тя му отговоря, че нищо не е знаела.

Зайнеп не може да повярва, че Йълдъз може да има общи планове с Ендер.

Зайнеп настига Ирем, а тя нервирана я пита, защо е спасила Йълдъз и не е тъпа, за да разбере, че е прикрила сестра си! Хакан я е оставил, заради сестра ѝ, защото тя го е излъгала, за да ѝ помогне, а Йълдъз прави планове с Ендер и пита Зайнеп, дали може да си го представи?!

-Какво? Как така? – изненадана е Зайнеп, а Ирем и казва, че и това не знае, и че е много наивна, но тя го е чула с ушите си, защото Ендер и е пуснала запис.
-Не, не… това не е възможно – не може да повярва Зайнеп, а Ирем ѝ казва, че не я лъже, а Зайнеп я моли да отидат да поговорят.

На вечерята Зехра казва, че след като Зайнеп се е разделила с Алихан, мрази влюбените двойки, а Йълдъз ѝ казва, че е станало недоразумение, защото сестра ѝ не е такава, а Кемал я подкрепя, като казва, че и той мисли същото за Зайнеп.

Зайнеп се опитва да оправдае Йълдъз пред Ирем, но тя и казва, че не познава добре сестра си и не иска да има нищо общо с тях!

Зайнеп се опитва да оправдае Йълдъз пред Ирем, но тя и казва, че не познава добре сестра си и не иска да има нищо общо с тях!

Зайнеп води Ирем в дома си и я пита, дали иска да ѝ каже, че Ендер и Йълдъз са се съюзили, за да разделят Кемал и Зехра и са я представили за негова любовница?

-Точно така – казва Ирам, а Зайнеп и казва, че не може да повярва, защо и е на Йълдъз да го прави?

Ирем казва, че е изслушала целия им разговор и е толкова гнусно да страда, заради братовчедка си, която я е предала или за това, че е скъсала с гаджето си.

Ирем пита Зайнеп, защо е решила да спаси Йълдъз, а тя я пита, какво да прави? Защитила я заради семейството ѝ!

-Зайнеп, какво семейство, Йълдъз само за Кемал мисли?! Не знаеш ли, че е обсебена от него?!
-Колко съм глупава – казва Зайнеп, а Ирем и отвръща, че знае всичко, но постоянно я защитава.

Зайнеп се опитва да обясни на Ирем, че Йълдъз не е искала да и навреди, но явно е паднала в капана на Ендер, Ирем моли Зайнеп да опознае по-добре сестра си!

Зайнеп казва на Ирем, че ще обясни всичко на Хакан, а Ирем я пита, дали си мисли, че Хакан ще се върне?! Зайнеп и казва, че Хакан е добро момче… и ще разбере…

Ирем казва на Зайнеп, че съжалява, че я е потърсила и ѝ казва, да не я търси повече!

Ендер съобщава на Алихан, че Зехра и Кемал са се оженили и вероятно знае отговора, защо Халит е приел Кемал за зет.

-Алихан, след като Кемал стартира финансовата подкрепа за Халит, за нас ще настъпят тежки дни! Но не се притеснявай, защото мисля, че този брак няма да трае дълго – казва Ендер

Алихан казва, че в крайна сметка, заради параноичната Зехра, Кемал и Ирем са се разделели. Ендер се прави на изненадана.

Зайнеп е толкова ядосана на сестра си, че и казва, че вече няма сестра!

Зайнеп е толкова ядосана на сестра си, че и казва, че вече няма сестра!

Сутринта Йълдъз идва при сестра си и ѝ казва, че тя и е спасила живота и много я обича!

-Махай се! – казва Зайнеп

-Знам, че си ми ядосана, но всичко, ще ти обясня!

Зайнеп я пита, дали има нещо за обяснение?! – Лъжкиня! Махай се! Не ти вярвам!

-Зайно, не знам какво ти е казала Ирем?!

-Млъквай и не говори за Ирем?! Ясно! Заради теб се е разделила с Хакан! Винаги мислиш само за себе си! Какво сте правили с Ендер? Какво?

-Бях съсипана и се подведох…

-Да беше седнала да плачеш, а не да съсипваш живота на другите!

-Ендер ме излъга!

Зайнеп и казва, че го заслужава… и се ядосва, каква сестра има, че е нямало да я защити снощи, ако е знаела за плановете с Ендер. Йълдъз казва на Зайнеп, че знае, че е направила грешка, но не е искала Кемал да се жени пред очите ѝ.

-Не си искала Кемал да се жени?! Затова ли направи план да съсипеш живота на толкова много хора?! Йълдъз, не разбирам, зла ли си или си глупава? След като обичаш Кемал, защо не се разведеш! – ядосва се Зайнеп, а Йълдъз се оправдава, че всичко е много сложно.

Зайнеп казва на Йълдъз да си тръгва, като и отваря входната врата.

-Обичам те, повече от всичко, Зайно! – казва разплакана докато си взема палтото Йълдъз

-Вече нямам сестра! – каква Зайнеп.

-Моля те!!!

-Върви си! Не искам да те виждам!

-Добре махам се – разплакана си тръгва Йълдъз, а Зайнеп затваря вратата след нея и също плаче!

Йълдъз се заканва на Ендер, че ще я накара да си плати за това , че я е предала!

Ядосана Йълдъз отива директно при Ендер и я пита, защо я е предала, а Ендер и отговоря, че я е мислила за по-умна!

-Знаеш ли Йълдъз, винаги трябва да се мисли една стъпка напред – дворна е Ендер.

-Заради теб загубих най-близкия си човек – казва Йълдъз, а Ендер я пита, дали за Зайнеп говори, защото тя е трябвало да си отвори очите, защото само глупав човек може да си помисли, че е невинна.

Йълдъз казва на Ендер, че ще я накара да си плати….

Зайнеп моли Хакан да преосмисли нещата и да се обади на Ирем.

Зайнеп отива при Хакан и му казва, че много съжалява, че с Ирем са се разделили, но Ирем не е виновна, защото е искала да помогне на Йълдъз и го моли да преосмисли нещата и да се обади на Ирем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.120 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.119 (bTV) – какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.118 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.117 (bTV) – какво ще се случи...