Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Халит казва на Ендер, че не той забранява на Ерим да се вижда с нея, а синът ѝ не иска да я вижда. Кемал и Зехра се опитват да обяснят на Халит защото са се отказали от сватбата, а Халит пита Кемал, дали добре познава дъщеря му. Йълдъз се нервира, че е послушала дявола Ендер, но се надява, че постъпва правилно. Хакан казва на Алихан, че може да греши за майка си и Халит, че може нещо друго да ги е свързвало. Алихан е ядосан, защото Зайнеп нямала право да му отмъщава с Дюндар. Вижте още какво ще се случи в епизод 95 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 30 ноември 2021 (вторник) по bTV.

В епизод 94 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кемал предлага на Зехра, че след като всички си мислят, че те, двамата, ще се разделят, да им покажат, че грешат. Зайнеп се среща с Алихан и му представя Дюндар за свое гадже. Ендер предлага на Йълдъз да обединят усилията си, за да попречат на брака на Кемал и Зехра.


НА КРАТКО какво се случва в 95 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 30 ноември 2021 (вторник) по bTV:

 • Халит казва на Ендер, че не той забранява на Ерим да се вижда с нея, а синът ѝ не иска да я вижда.
 • Халит се запознава с Дюндар и се оказва, че с баща му са стари приятели.
 • Кемал и Зехра се опитват да обяснят на Халит защото са се отказали от сватбата, а Халит пита Кемал, дали добре познава дъщеря му.
 • Йълдъз се нервира, че е послушала дявола Ендер, но се надява, че постъпва правилно.
 • Зайнеп настоява Емир да каже на Лила, че са от различни светове и няма пари да я издържа.
 • Зайнеп казва на Джанер и Емир, че с Дюндар са гаджета.
 • Ендер разбира от брат си, че Зайнеп и Дюндар са гаджета и е щастлива, че е приключила със Зайнеп.
 • Хакан казва на Алихан, че може да греши за майка си и Халит, че може нещо друго да ги е свързвало
 • Алихан е ядосан, защото Зайнеп нямала право да му отмъщава с Дюндар.
 • Зайнеп казва на Йълдъз, че с Дюндар се преструват заради Алихан, че са гаджета.
 • Йълдъз моли Джанер да преведе Дюндар във вид, който ще е подходящ за сестра ѝ.

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Емир се разделя с Лила. Алихан е сърдит на Зайнеп и я избягва в офиса. На партито планът на Ендер и Йълдъз проработва, Зехра започва да...

Халит казва на Ендер, че не той забранява на Ерим да се вижда с нея, а синът ѝ не иска да я вижда.

Ендер отива в офиса на Халит, за да го пита, защо не разрешава на Ерим да се вижда с нея. Халит ѝ казва, че Ерим не иска да я вижда, а тя му отговоря, че той го настройва против нея.

-Ендер, ти за каква се мислиш? До днес си била безупречна майка, а аз не съм го видял и съм отделил Ерим от теб, така ли? Трябва да разбереш, че сама си си виновна, а и освен всичко и си глупава. Кой ти каза, че може да ми вземеш сина, Алихан ли стои зад това самочувствие?!

Ендер му отвръща, че вижда, че заради акциите на Зерин му се е вдигнало самочувствието, но добре се смее онзи, който се смее последен. Халит ѝ отговоря, че е хубаво, че го знае, защото така няма да се разочарова, защото той никога не губи и иска нещо да чуе и набира телефония номер на Ерим и го пита, дали иска да прекара няколко дни с майка си, а той му отвръща, че не иска.

-Колко ли е болезнено за една майка да чуе това? - пита Халит, а Ендер му отговаря, че никога няма да се откаже от делото.
Халит се запознава с Дюндар и се оказва, че се познава с баща му.

Халит се запознава с Дюндар и се оказва, че се познава с баща му.

Йълдъз се обажда на Зайнеп, за да мине покрай тях, да си вземе сладкото, което майка ѝ е изпратила. Зайнеп, която е с Дюндар го моли, да я закара до сестра ѝ.

Пред дома на Халит, Дюндар се изнервя, защото Съткъ, който е тръгнал да пазарува, не му прави място да паркира. В същото време пристига Халит и пита Зайнеп, какво става, а Зайнеп му отвръща, че приятелят ѝ се е малко изнервил, а тя е дошла да вземе, нещо което е изпратила майка ѝ.

-Г-не аз съм Дюндар Челикан, здравейте! – подава ръка за поздрав Дюндар на Халит.
-Какъв се падаш на Яшар Челикан? – пита Халит.

-Негов син – отвръща Дюндар, а Халит му отвръща, че много приличал на баща си, защото той имал същият буен нрав. Дюндар пита Халит, дали познава баща му, а Халит му казва, че да. Халит ги кани да влязат вътре, а Дюндар се извинява на Съткъ.

Халит казва, че отдавна познава бащата на Дюндар, но скоро не са се виждали, но той му е много скъп, а Дюндар му благодари за милите думи.

-Изглежда, че Зайнеп и Дюндар се разбират добре – подхвърля Йълзъз, а Халит казва, че се радва за това. Зайнеп предлага да вземат сладкото и да тръгват с Дюндар.

Зайнеп и Дюндар си тръгват и на вратата се сблъскват с Кемал и Зехра.

-Как си Зайнеп – пита Кемал, а тя му отвръща, че добре. Дюндар ги поздравява и се запознава с двамата, а Йълдъз ядосана казва на сестра си да тръгват, а тя ще ги изпрати.

Зехра пита баща си, кой е Дюндар, а той ѝ казва, че приятелят на Зайнеп с бащата, на който се познава много отдавна. Халит казва на Зехра и Кемал да влязат, а той ще ходи да се преоблече и ще дойде.

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Кемал предлага на Зехра, че след като всички си мислят, че те, двамата, ще се разделят, да им покажат, че грешат. Зайнеп се среща с Алихан...

На вечеря Ендер пита Алихан, дали не е време да започне да говори и не е ли време да се стегне! Ендер го пита, дали отново става дума за Зайнеп, а Алихан я пита, дали е толкова трудно за нея, да прояви малко уважение към личния му живот!

-Колко е специална! Няма край – казва Ендер, а Алихан и казва, че ако се чуди, никога няма да приключи. Ендер му отговоря, че не се чуди, но не иска събеседникът ѝ да бъде жив труп, а Алихан ѝ отвръща, че ще свикне.

Ендер му казва, че утре са поканени на парти, а Алихан ѝ казва, че няма да дойде, а тя му отвръща, че е длъжен и след като тя прави нещо за него и той трябва да направи нещо за нея. Там щяло да има важни хора за работата ѝ, затова трябва да отиде със съпруга си и без него няма да стане, а той ѝ казва, че в такъв случай и тя да не ходи.

Ендер му казва, че тъй като работа ѝ е нейното бъдеще и след като се разведе с него, тя не може да я пренебрегне, а Алихан и отвръща, че ще дойде, но няма да стои дълго! Ендер му подхвърля ако иска да вземе и Хакан….

Кемал и Зехра се опитват да обяснят на Халит защото са се отказали от сватбата, а Халит пита Кемал, дали добре познава дъщеря му.

Зехра казва на баща си, че няма причина да се ядосва, защото с Кемал вече са го обсъдили помежду си.

Халит пита дъщеря си, какво са обсъдили и се обръща към Кемал, и го пита, дали като е видял пияните ѝ състояния се е примирил?! Кемал казва на Халит, че Зехра му е дала дума, а Халит му отвръща, че тя е правила толкова много пъти. Зехра се засяга и пита баща си, защо говори така, а Халит ѝ отговоря, че много добре я познава и не иска да се омъжи и след три дни да дойде и да му каже, че ще се развежда, затова е хубаво да разкрият картите и всички, да знаят всичко! Зехра му казва, че те и без това са решили да не бързат. Халит ги пита, първо са се втурнали да се женят, а сега се отказват, това да не им е детска игра?!

Кемал казва на Халит, че има право да се ядосва, но той иска да му обясни, че никой не се е отказал, а той все още държи на решението си, което е взел.

-Татко, не искам, Кемал да се чувства длъжен да се ожени за мен – казва Зехра, а Халит я пита, дали още продължава с това.

Кемал казва на Халит, че се опитва да разбере тревогите му като баща. Халит се ядосва и му казва, че не може да го разбере, защото - първо не е баща и второ не познава Зехра.

-Хубава работа – казва Зехра.
-Не е ли вярно – пита Халит, а Кемал си мълчи.

Йълдъз притеснена, че Кемал, Зехра и Халит са се затворили в кабинета и нещо обсъждат, изпраща съобщение на Ендер, а тя ѝ връща, че нека да осъждат, и я пита, дали тя е уредила нещата с партито утре и да не казва нищо на вечерята, а да говори с Халит насаме.

Йълдъз се нервира, че е послушала дявола Ендер, но се надява, че постъпва правилно.

Зайнеп настоява Емир да каже на Лила, че са от различни светове и затова трябва да се разделят.

Джанер и Емир идват в дома на Зайнеп, за да я питат какво е станало с Дюндар, а тя ударяйки Емир му казва, че му се е извинила. Зайнеп пита Емир, защо отново е попаднал в ръцете на онези мошеници?

-Трябваше да купя нещо, така го бях планирал – оправдава се Емир, а Зайнеп ударяйки го пита – За да се размотаваш с Лила ли?

Емир си признава, че е така, а Зайнеп му отвръща, че не може да повярва, а Джанер добавя, че и той му е казал, но не го е послушал! Емир се ядосва, че Джанер веднага го е предал, а Джанер му отвръща, че трябва да се простира според чергата си, а Зайнеп казва на Джанер, че не може да повярва, че са на едно мнение.

Емир ги пита, какво да направи, да каже на Лила, че принадлежат на различни светове ли, Джанер кима с глава, а Зайнеп му казва, че е трябвало да го направи още в самото начало., а и заради него са казали сумати лъжи на Зерин.

Емир им казва, че те двамата настояват той да се раздели с Лила, но ако спечели от тотото и забогатее?!

-Ще му мислим като се случи, но за сега няма да стане! Никаква Лила – отсича Зайнеп, а Джанер я подкрепя и му казва, че трябва да застане пред Лила и да ѝ каже, че не може да сия позволи! А Ерим го пита, дали има още идеи, с които да се изложи, но той ще измисли нещо, а Зайнеп му казва, че трябва да е благодарен на Дюндар, защото сега са щели да ядат пилаф на погребението му.

Зайнеп казва на Джанер и Емир, че с Дюндар са гаджета.

Джанер пита Зайнеп, дали са намерили общи теми с Дюндар, а тя му казва, че да… и токовата с г-н Дюндар са заедно! Дженер и Емир не могат да повярват и я молят да им разкаже как е станало?

Зайнеп им казва, че Дюндар е искал да я опознае, а тя му е дала шанс. Емир я пита, дали така просто е забравила за Алихан, а тя му отвръща, а какво е трябвало да направи, Алихан е женен мъж, а и тя не може цял живот да го чака.

„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз е доволна, че сватбата на Зехра и Кемал се отлага. Ендер е твърдо решена да попречи на Зехра да се омъжи за Кемал. Алихан подкрепя...

На вечеря Йълдъз пита Халит за какво са си говорили цял час, а Халит ѝ отвръща, че нищо важно, а Кемал се смее под мустак и казва на Йълдъз, че не е било нищо важно, само са обсъждали ситуацията, а Йълдъз го пита, каква е ситуацията? Зехра се намесва и ѝ отговоря, че нея не я засяга, много любопитна е станала, а Лила казва на сестра си, че и тя иска да знае, а Ерим и той казва на Зехра да каже.

Халит им казва, че след като всички са любопитни, той ще каже – Зехра и Кемал много се обичат и съвсем скоро ще запазят дата за сватбата си.

Лила и Ерим казва, че новината е страхотна, а Зехра подхвърля, че някой от тях не се радват, че новината е страхотна. Йълдъз я пита, дали за нея става дума и ѝ отговоря, че в този дом, тя най-много се радва, че тя ще се омъжи.

След вечеря Йълдъз пита Халит, дали ще дойде утре вечер с нея на партито, на която темата е караоке, а той ѝ отговоря, че те не са деца и не може да понесе подобен шум. Йълдъз го пита, дали не може да отиде със Зайнеп, защото е още млада, а и умира от скука? След доста молби от страна на Йълдъз, Халит се съгласява да отиде със Зайнеп.

Ендер разбира от брат си, че Зайнеп и Дюндар са гаджета, и е щастлива, че е приключила със Зайнеп.

Джанер отива на закуска при сестра си и ѝ казва, че има страхотна новина за нея:

-Зайнеп и Дюндар са гаджета!

Ендер пита брат си, че не е ли била тя, която е казала, че Зайнеп и Дюндар ще си допаднат, защото другите си мислят, че Зайнеп е нещо особено, но няма накова нещо. Ендер му казва, че явно Алихан вече знае, защото вчера е бил много посърнал.

-Значи въпросът със Зайнеп е приключен, много лесно се получи – казва Ендер, а Джанер и отговоря, че има нещо гнило в тази работа. Ендер му отвръща, че по-добре да няма, защото Алихан ѝ трябва.

Джанер казва на сестра си, че трябва да си направи визитна картичка, на която да пише – специалист по раздели.

Ендер се смее и му казва, че работи по нов проект, а Джанер я пита, кой ще подхлъзне този път, а тя му отговоря, че е изненада.

Джанер и казва, че при последната ѝ изненада е отишла и се оженила за Алихан, затова не може да си представи каква ще е следващата.

Ендер му казва, че ще му подскаже, че е свързано със Зехра. Джанер и казва, че това не му е интересно, защото Зехра е много глупава и лесно се манипулира…

Хакан казва на Алихан, че може да греши за майка си и Халит, че може нещо друго да ги е свързвало

Хакан казва на Алихан, че може да греши за майка си и Халит, че може нещо друго да ги е свързвало

В офиса Хакан пита Алихан, дали е добре, защото вчера не се е отбил в офиса, а той му отговаря, че въобще не е добре и не знае откъде да започне.

-Вчера ходих на гробищата и научих, че Халит посещава майка ми от време на време. Един от работниците ми каза, че и оставял цветя на гроба!

-Алихан, може пък нещо друго да ги е свързвало? Може пък онзи мъж, да не е бил Халит?! Как мислиш? – пита Хакан.

Алихан се нервира и пита Хакан, какво друго е можело да свързва Халит и майка му, като датата и часовникът съвпада?! Хакан го пита, ами ако всичко, което е станало е едно недоразумение.

-Няма нища подобно, защото Халит знае, че е виновен! Купихме толкова акции, но той не каза и дума, защо, според теб? – отвръща Алихан, а Хакан му казва, че има право… и го пита, какво друго го тревожи, а Алихан му отговаря, че след гробищата е отишъл в ресторанта, който често са посещавали със Зайнеп и там срещнал Зайнеп и Дюндар, които отишли да хапнат.
-Защо не, те са приятели? – отвръща му Хакан.

Алихан е ядосан, защото Зайнеп нямала право да му отмъщава с Дюндар.

-Точно така приятели, били?! Изправи се пред и ми заяви, че и бил гадже! – ядосва се Алихан
-Дали не го прави, за да те накара да я ревнуваш? – пита Хакан, а Алихан му отговоря, че е още по-лошо ако го прави с тази цел, какво ли си е помислил онзи, когато е казала тя, че са заедно.

Хакан му казва, че не приема това на сериозно, а Алихан му отвръща, че той го приема:

- Да нараних я, огорчих я, но няма право да си отмъщава така! – ядосва се Алихан.

Зайнеп казва на Йълдъз, че с Дюндар се преструват заради Алихан, че са гаджета.

Йълдъз казва на сестра си, че добре е постъпила, защото Алихан ще се разкайва много, че е постъпил така с нея, а Зайнеп и отвръща, че се надява те да не съжаляват след това.

Йълдъз казва на сестра си, че довечера са на парти, защото е казала на Халит, че ще ходи с нея, а след като иска да покаже на хората, че с Дюндар са заедно, партито е перфектно за това, а и Алихан ще е там. Зайнеп я пита откъде знае? Йълдъз и отговоря, че една приятелка е видяла името му в списъка с гостите, а това е идеалното място да му набие Дюндар в очите!

-Зайно, обади се и покани Дюндар и остави другото на мен! – казва Йълдъз.
 Йълдъз вижда Джанер и тайно от сестра си го моли да приведе Дюндар във вид, който ще е подходящ за сестра ѝ.

Йълдъз вижда Джанер и тайно от сестра си го моли да приведе Дюндар във вид, който ще е подходящ за сестра ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...