Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз е доволна, че сватбата на Зехра и Кемал се отлага. Ендер е твърдо решена да попречи на Зехра да се омъжи за Кемал. Алихан подкрепя Ендер като подписва документите за попечителство като неин съпруг. Вижте още какво ще се случи в епизод 93 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 26 ноември 2021 (петък) по bTV.

В епизод 92 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зехра обвинява баща си, че заради него са се разделили с Кемал. Йълдъз е твърдо решена, да не допусне Кемал, да се ожени за Зехра. Ендер казва на Кемал, че ако се ожени за Зехра ще направи най-голямата грешка в живота си.


НА КРАТКО какво се случва в 93 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 26 ноември 2021 (петък) по bTV:

 • Йълдъз е доволна, че сватбата на Зехра и Кемал се отлага.
 • Ендер е твърдо решена да попречи на Зехра да се омъжи за Кемал.
 • Алихан е на страната на Ендер и подписва документите за попечителство на Ерим като неин съпруг, защото според него, човек като Халит не бива да отглежда деца!
 • Зайнеп разбира, че Алихан е подписал документите за попечителство и му казва, че пътищата им никога няма да се пресекат отново.
 • Ендер прави план как да злепостави Зехра и успява. Медиите публикуват снимки на Зехра, която отново е пияна, при това с нов приятел.
 • Йълдъз се радва, че Ендер е завела дело за попечителство.
 • Йълдъз показва на Халит новината за дъщеря му и го съветва, да си намери друг човек за фирмата, защото Кемал ще се вбеси като види новината за Зехра.
 • Халит е бесен на Зехра и я пита, кой мъж ще се ожени за алкохоличка. Зехра иска да говори с Кемал, но той и е много ядосан, че не е удържала на обещанието си.
 • Йълдъз прави снимки на Кемал и Бирджан.
 • Халит казва на Ерим, че майка му е завела дело за попечителство и го пита, дали ще остане при него.
 • Алихан много съжалява, че заради Халит не е със Зайнеп.
 • Ендер съветва Зехра да не търси Кемал.
„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Кемал предлага на Зехра, че след като всички си мислят, че те, двамата, ще се разделят, да им покажат, че грешат. Зайнеп се среща с Алихан...

Йълдъз е доволна, че сватбата на Зехра и Кемал се отлага.

Йълдъз предупреждава Зехра да внимава, че когато един мъж отложи нещо за след това, може да става дума, че си има друга жена. Зехра я пита, дали това и го казва от опит, а Йълдъз и отвръща, че само я предупреждава да не изпадне след това в депресия, както е станало с Ерим, след като Халит не я е послушал, че приятелчетата му не са за него.

Ендер е твърдо решена да попречи на Зехра да се омъжи за Кемал.

Ендер се среща с Джанер и му казва, че Зехра се е върнала отново при тях, а Джанер пита сестра си, че му е чудно, кога тя се е сближила с Кемал.

-Джанер, не познаваш ли Зехра? Целта ѝ е чрез Кемал да си отмъсти на Йълдъз, но какво е станало после, Кемал ли се е отметнал, с Йълдъз ли е говорил, това не знам?!

Джанер казва на сестра си, че това е добра теория, а тя му отвръща, че не е теория, а Кемал много добре знае как да манипулира хората и е добър конспиратор.

-Добре, како, след като Кемал не се разбира със Зехра, няма проблем!
-Не! Не може да разчитаме на съдбата!
-И какво ще правим, како?

Ендер казва на брат си, че ако те се оженят Халит ще увеличи уставния капитал и Алихан ще остане извън играта, а това е недопустимо. Джанер я пита, какво предлага, а тя му отговоря, че ще им попречат да се оженят!

Алихан е на страната на Ендер и подписва документите за попечителство на Ерим като неин съпруг, защото според него, човек като Халит не бива да отглежда деца!

Хакан отива при Алихан в кабинета и му казва, не му ли се струва странно, че Халит нищо не прави. Алихан му отговоря, че това много го изнервя.

-Разбира се, защото бързаш да се събереш със Зайнеп – казва Хакан.
-Дам, а времето работи против мен! – отвръща Алихан.

Хакан го пита, дали може да му даде един съвет, а Алихан му отговоря, че да.

-Избърза с предложението на Ендер – казва Хакан, а Алихан му отговоря, че това не е съвет. – Знаех си, че няма да ти хареса – отвръща му Хакан.

Хакан му казва, че жена му снощи е била доста смирена, а Алихан се съгласява с него и му казва, че едва ли е случайно и сигурно е намислила нещо голямо. Хакан му отвръща, че Ендер го плаши, а Алихан казва, че тя е много опасна.

-Мисля, че драмата ще започне с делото за попечителство – казва Хакан, а Алихан се съгласява и допълва, че човек като Халит, не бива да отглежда деца и затова е на страната на Ендер.


Зайнеп е при Халит, за да му остави някакви документи и го пита, дали е направил нещо за онзи проблем, а Халит ѝ казва, че чака подходящия момент. Идва Метин и пред Зайнеп казва, че Ендер е завела дело за попечителство, а Алихан е подписал като неин съпруг. Зайнеп и Халит са изненадани от новината.

Лихварите продължават да преследват Емир, а Курбан го пита каква работа има с тях и ако има проблем ще каже на Дюндар да го реши. Емир му казва, че няма нужда, защото било дребен проблем, но Курбан му оставя номера си за всеки случай.

Курбан разказва на Дюндар за Емир и лихварите, а той решава да се срещне с него, защото е приятел на Зайнеп и няма да го оставят на произвола на съдбата.

Зайнеп казва на Алихан, че пътищата им никога няма да се пресекат отново.

Връщайки се в офиса Зайнеп отминава Алихан като пътен знак, а той я пита какво става и защо не го поздравява.

-Защо пак си ядосана – кажи?
-Няма какво да казвам – всички е ясно, нали?!
-Театърът „не ми пука за теб“ свърши и това, което си чула за мен те е жегнало, нали? – любопитен е Алихан.
-След всичко, което чух, се чудя, как съм могла да бъда с човек като теб! Чувството е различно!

Алихан я пита, дали сега така се залъгва, а тя му отговоря, че след като се е оженил е направил доста глупости и има достатъчно причини да се откаже от него!

Алихан я пита, докъде ще стигнат така, а Зайнеп му казва, че до никъде, защото техните пътища са се разделили.

-Ами ако се пресекат, Зайнеп, какво ще направиш?

Зайнеп му казва, че това не е възможно, защото ако стане ще е катастрофа и тя ще направи всичко, за да я предотврати!

-Ако двама души са създадени един за друг, все някога отново ще се съберат! – казва Алихан.

Зайнеп се съгласява с него и му отвръща, да му мислят, тези които са родени един за друг, защото те не са!

Ендер прави план как да злепостави Зехра и успява. Медиите 
публикуват снимки на Зехра, която отново е пияна, при това с нов 
приятел.

Ендер прави план как да злепостави Зехра и успява. Медиите публикуват снимки на Зехра, която отново е пияна, при това с нов приятел.

На едни от събитията си, които Ендер организира, тя кани Зехра, а след това провокира и тя се връща към стария си порок алкохола. Тя се напива, а след това като си тръгва е заснета от медиите как пияна се качва с непознат младеж в едно такси.


Йълдъз се радва, че Ендер е завела дело за попечителство.

Йълдъз се среща със Зайнеп и пита сестра си, дали е казала за сбирката на всички от Бурса, а Зайнеп я пита, дали пита, дали е казала на Кемал и ѝ казва, че всички са потвърдили…

Зайнеп я пита, дали е чула новината, а Йълдъз я пита, да не би Зехра и Кемал да се оженили. Зайнеп ѝ отвръща, че ще полудее, но не говори за тях, а Ендер е завела дело за попечителство, иска да вземе Ерим. Йълдъз ѝ отвръща, дано успее.

-Ти, чуваш ли се, Йълдъз?!
-Зайнеп, знаеш ли, какво е вкъщи? Живея в непрекъснат стрес, защото децата на Халит са ужасни!

В този момент към тях се приближават Дюндар и Курбан. Дюндар поздравява Зайнеп, а тя го пита, дали често идва в кафето в офиса, а той му казва, че е минал да види Емир. Зайнеп запознава Дюндар със сестра си, а той им казва, че изобщо не си приличат.

Идва Емир, а Зайнеп казва на Дюндар, че след това тя ще поговори с Емир.

Йълдъз пита Зайнеп, какви са тези мафиоти. Алихан е бил мъж от класа, а от къде е намерила този??
-Ще за въпрос, Йълдъз! Човекът направи жест! Говориш така сякаш аз и Дюндар сме влюбени.
-Защото съм против любовта! Само мъка, мъка… Кому е нужна?! – казва Йълдъз.

Йълдъз получава съобщение и изненадана пита: - Това Зехра ли е? Хванали са я пияна! – и показва на сестра си и се смее.

Дюндар казва на Емир, че Курбан му е казал нещо и затова го пита, дали е загазил. Емир му отговоря, че обикновено вземане-даване!

-А г-жа Зайнеп, защо се държи така сякаш ни е ядосана? – пита Дюндар, Емир му отговоря, че тя си е такава, малко е чепата.

Дюндар казва на Емир, ако нещо се обърка да се обади на Курбан.

Кемал вижда новината за Зехра и новият ѝ приятел, и се чуди, защо прави това

Кемал вижда новината за Зехра и новият ѝ приятел, и се чуди, защо прави това

Йълдъз показва на Халит новината за дъщеря му и го съветва, да си 
намери друг човек за фирмата, защото Кемал ще се вбеси като види 
новината за Зех...

Йълдъз показва на Халит новината за дъщеря му и го съветва, да си намери друг човек за фирмата, защото Кемал ще се вбеси като види новината за Зехра.

Йълдъз минава през офиса на Халит и го пита, дали е разбрал, че Зехра отново се е напила и си има ново гадже.

-Проклета да си Зехра, този път удари дъното! – ядосва се Халит, след като вижда новината.

Йълдъз казва на Халит, че трябва да си намери друг човек за фирмата, защото Кемал ще се вбеси като види новината. Халит ѝ отговоря, че нищо не се знае, а Йълдъз му казва, че е добре да бъде подготвен.

Зайнеп идва в заведението, в което ще организират партито за приятелите от Бурса и още от вратата Зайнеп пита Емир каква работа има с Дюндар и в какво се е забърка, а той ѝ отговоря, че нищо, а след това пита Джанер, какво търси тук и дали е от Бурса?

-Какво да правя, Зайнеп, да търся, къде има вечер на моя град ли? Ето виж, помагам на Емир! – оправдава се Джанер.

Зайнеп им казва, че ако са с Дюндар, за да печелят лесни пари, тя лично ще ги издаде на полицията! И днес не е могла, но много скоро ще говори и с Дюндар!

Емир ѝ казва, че Дюндар няма нищо общо, а Зайнеп го пита, защо защитава Дюндар и ако загазят да не ѝ плачат на рамото!

Халит е бесен на Зехра и я пита, кой мъж ще се ожени за алкохоличка.
 Зехра иска да говори с Кемал, но той и е много ядосан, че не е удържала
 на об...

Халит е бесен на Зехра и я пита, кой мъж ще се ожени за алкохоличка. Зехра иска да говори с Кемал, но той и е много ядосан, че не е удържала на обещанието си.

Халит се прибира бесен вкъщи и влиза в стаята на Зехра и я пита какво прави и ако не мисли за него, то да помисли за мъжа, който обича!

Сънена Зехра пита баща си, какво е станало, защото нищо не разбира!

Халит ѝ отвръща, че винаги не разбира, защото постоянно е пияна и главата ѝ е празна!

-Татко, нищо не съм направила! Бях на парти – прибрах се!
-А какво ще кажеш за това! – пита Халит, като ѝ подава да прочете новината.
-Не е вярно, татко! Пълна лъжа е!
-Зехра, ако Кемал ги види, какво ще си помисли?!

Зехра казва на баща си, че не познава този мъж, защото той само ѝ е помогнал, а Халит ѝ отвръща, че това няма значение.

-Нужно ли, беше да се напиваш! Кой мъж ще се ожени за алкохоличка?!

Зехра се обажда на Кемал и му казва, че днес е ходила на едно събитие и не знае какво е станало, но нищо от това, което пишат медиите не е вярно.

Кемал и е ядосан, че не държи на обещанието си и ѝ казва, че ще разговорят по-късно.

Йълдъз прави снимки на Кемал и Бирджан.

Йълдъз прави снимки на Кемал и Бирджан.

Йълдъз пристига на партито, а Зайнеп ѝ казва, че всички от Бурса са тук, без Кемал. Йълдъз пита Зайнеп, а Джанер какво прави тук? Джанер ѝ казва, какво да направи, като не е от Бурса… Йълдъз му казва, да остане, но да си мълчи, а след това казва на Зайнеп и Ирем, че Бирджан ще дойде след малко. Зайнеп и Ирем явно не харесват това момиче и не са щастливи, че и тя ще дойде и в същият момент тя влиза. Джанер разпитва Емир за нея и му казва, че е много странна птица.

Йълдъз казва на Бирджан, че когато дойде Кемал, тя трябва да бъде до него, а тя ще ги снима.

Кемал пристига, а Бирджан го посреща, а той изненадан я пита, какво прави тук.

-Как какво, Кемал? Вечер на Бурса, как ще мине без мен?! Събирате се редовно, а не ме викате! Сърдита съм на всички, но най-много на теб, Кемал!

Всички сядат на маста, а Джанер иска да каже тост, но Йълдъз го прекъсва и казва, че първо трябва да си направят селфи и снима Кемал с Бирджан, след което им казва, че тя си тръгва, защото е семейна и съпругът ѝ я чака.

Зайнеп е ядосана на сестра си, че е натресла Бирджан на масата и сега си тръгва.

Халит казва на Ерим, че майка му е завела дело за попечителство и го пита, дали ще остане при него.

Халит казва на Ерим, че майка му е завела дело за попечителство и иска да го вземе да живее при нея. И когато съдията го попита при кой иска да живее, той трябва да каже, че е при него!

-Ерим ще останеш при мен, нали?!
-Да!
Алихан много съжалява, че заради Халит не е със Зайнеп.

Алихан много съжалява, че заради Халит не е със Зайнеп.

Хакан и Алихан са на бар, а Алихан го пита, защо не е с Ирем, а той му казва, че тя е на някакво парти, което Зайнеп организира, а той не е искал да се натрапва.

-Ех, Хакан, ако не бяха, тези обстоятелства, знаеш ли къде щяхме да бъдем сега? Ако Халит не ми беше показал часовника нямаше да знам нищо и щях да продължа напред, да се оженя за Зайнеп и сега щяхме да сме заедно.
-Много, много жалко, Алихан.
-Не, напротив, разбрах, що за човек е Халит и не бих искал да живея като някакъв глупак – казва Алихан, а Хакан го пита, дали не се разкайва.

Алихан му отговоря, че го пита за втори път, но не се разкайва, но съжалява. Защото при други обстоятелства е щял да бъде със Зайнеп. Чуди се как ли е щял да се чувства и много иска да го изживее.

-Може би, тепърва предстои?!
-Вярваш ли, че е възможно, Хакан?
-Приеми го като приятелска утеха! – казва Хакан

Ендер съветва Зехра да не търси Кемал.

Зехра е притеснена, че ще изгуби Кемал завинаги и се обажда на Ендер, а Ендер я съветва, да не позволява на Кемал да я използва, все едно е някаква кукла и да не му се обажда в никакъв случай.

-Да, права си Ендер, Кемал знае каква съм! Няма да го търся! – казва Зехра.
-Да! Точно така, нека да потича след теб и тогава ще види! Да ме прощава, но ти не си, коя да е, защото мъжете в града чакат на опашка да се омъжат за теб! Горе главата скъпа! Ела утре да пием кафе и да си побъбрим. Бай-бай, скъпа.
-Този път удари на камък, Кемал. Време е да дойдеш при мен – казва си Ендер, след като приключи разговора със Зехра.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.24 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.23 (bTV) – какво ще се случи...