Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 6

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 6 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 25 октомври 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Джевика спира бабата да се кара и да бие Манви. Бабата спира, но е в лошо настроение и излиза от стаята. Джевика се срива и плаче, докато тръгва, неспособна да повярва, че е говорила с баба си по този начин. Манви се опитва да я утеши, но това е безполезно; тя продължава да плаче.

Късно през нощта Манан прави предложение на Джевика и я кани да се видят на следващата сутрин, след което двамата ще отпътуват заедно от Мусори. Семейството на Джевика провежда дискусия. Те обсъждат защо д-р Манан внезапно е пристигнал в Мусори и каква е мотивацията му за това.

Вирен се подиграва на Вират, че се е оженил, за да може жена му да чисти стаята му вместо него. След това Вирен казва на Вират, че е минала една година от инцидента и че той трябва да продължи живота си. Той не може да живее в миналото. Вират, от друга страна, решава да игнорира казаното и да избягва темата.

Джевика се среща с д-р Манан

Джевика не спи цяла нощ, като си спомня думите на Манан . Сутринта най-накрая настъпва и Манан е готов да тръгне. Той е седнал на една пейка, дълбоко замислен, и чака Джевика. Когато се обръща, открива, че Джевика се приближава към него. Той става и се приближава до нея с широка усмивка.

Пред къщата на семейство Вадхера стоят Джевика и Манан. Манан е с широка усмивка на лицето, но Джевика има сериозно изражение. Когато Манан пристъпва напред, тя поглежда надолу и се връща в спомените си как е казала на баба си, че винаги ще постъпва според желанията ѝ защото тя е единственото им семейство. Манан разпознава изражението ѝ, но преди да успее да каже каквото и да било, тя се отвръща от него със сълзи на очи и си тръгва, без да каже нищо, а Манан просто стои и гледа, бавно се отдръпва и тръгва в обратна посока.

Джевика признава в монолога си, че ѝ липсва смелост да каже на Манан, че е дошла, за да му откаже. Той изглежда като чудесен човек, но тя вече е сгодена. Сега, когато ще се жени за Вирен, тя трябва да му даде тялото и душата си. Иска ѝ се Манан да я разбере.

Докато се готви да си тръгва, Манан се сблъсква с дядото на Виран, който го разпитва за плановете му. Манан казва, че спешно трябва да се върне Ришикеш по работа. Дядото отбелязва, че работата е на първо място, а след това е всичко останало. Той му пожелава късмет и го насърчава да дойде на сватбата на Джевика и Вирен. Той с тъга заявява, че ще направи всичко по силите си.

Бабата споделя чувствата си с Джевика

Бабата уверява Джевика, че каквото и да се случи, двете сестри винаги ще бъдат нейна кръв. Тя казва на Джевика, че техните груби забележки ѝ напомнят как майка им е откраднала сина ѝ. След това ѝ казва, че те са единствените две неща от сина ѝ, които са ѝ останали, и тя никога не би помислила лошо за тях и в най-смелите си мечти. Джевика ѝ казва, че тя е също толкова важна в техния живот, колкото и те в нейния. С нея наоколо те вече не се чувстват като сираци. Бабата също така съобщава на Джевика, че няма да умре преди не омъжи внучките си.

Манви е във възторг и твърди, че е щастлива, когато сестра ѝ е щастлива. Влиза Вирен и заявява, че днес тя е в добро настроение. Манви твърди, че цветята ще загинат в резултат на неговото присъствие. Вират, от друга страна, заявява, че тя е щастлива, че Манан е бил там. Тя се опитва да го игнорира. Вирен не спира да говори. Той казва, че в крайна сметка тя е тази, която му е представила Манан. Манви се опитва да се оправдае, като твърди, че просто се е опитала да се пошегува, но че сега всичко е наред.

Влиза лелята на Вират и извиква всички долу за среща с дядо им. Манви ги моли да тръгнат без нея и казва, че ще се присъедини към тях по-късно. Лелята настоява, че трябва да дойде с тях, защото когато дядото ги извика всички идват веднага. Вират си мисли, че с Манан има нещо подозрително, което Манви крие.

Дядото на Вирен обявява, че сватбата ще се състои след 15 дни

Всички са седнали на масата, а дядото обяснява защо изобщо са дошли в Мусори: за да се опознаят по-добре, преди да се оженят. Свамини вече е определила датата на сватбата за след 15 дни. Всички са изненадани, а бабата спори, твърдейки, че подготовката на сватбата за толкова кратко време е невъзможна. Вират още веднъж си казва, че нещата се развиват твърде бързо и че трябва да разбере истината възможно най-скоро.

Накрая Манви има какво да каже. Бабата и Джевика правят опит да я спрат. Всички я гледат. Вират настоява да позволят на Манви да говори. Тя моли дядото за разрешение, което той дава. Тя казва на семейството, че те обичат да правят нещата по-рано от предвиденото, а не навреме. Тя пита защо искат сватбата да се състои след 15 дни. Бабата я инструктира да мълчи. От друга страна, Вират казва на Манви да продължи. Тя признава, че някой обича Джевика повече от тях и че този брак винаги я е изнервял.

Тя заявява, че тя е тази, която обича най-много сестра си, което успокоява напрегнатия Вирен. Твърди, че със скоростта, с която вървят, ще отмъкнат сестра ѝ, преди тя да има възможност да каже нещо. Тя обаче признава, че Вирен винаги прави Джевика щастлива. Тя изразява своята благодарност. Дядото е доволен и нарежда на Вирен и Вират да върнат Джевика и семейството ѝ в дома им. Джевика е в центъра на вниманието на Вирен. Тя отвръща на погледа му и след това се изчервява. Вират смята, че трябва да открие истината за д-р Манан.

Вират иска да разбере какво крие Джевика

В къщата на Вадхера видимо сериозният Вират се замисля за Джевика и нейната тайна. Преди сватбата той решава да открие истината. Вират тръгва рано на следващата сутрин и пристига в Ришикеш. Той се разхожда по брега на реката, когато чува пандита да казва на Манан, че е твърде късно; Джевика ще се омъжи за друг.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32