Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

3 коментара

Вижте какво ще се случи в епизод 105 на индийския сериал "Неразделни”.

Рада иска Вират да каже на медиите, че Манви е болна от рак и все още не се е възстановила. Вират не се съгласява да го направи и казва, че не може да замесва такива неща само за да спечели конкурса. Манви отива при Суджет и го моли да се обади отново на медиите, за да може да успокои ситуацията около връзката ѝ с Вират и слуховете за раздялата им. Суджет обаче не се съгласява и казва, че това ще провали плановете им да я направят по-популярна в сравнение с другите участници, включително Вират. Манви е изненадана от мислите на Суджет.

По-късно вкъщи Вирен се обажда на Вират, за да си поговорят по братски. Той обсъжда как Вират е бил този, който е принудил Манви да се включи в певческия конкурс, за да може тя да покаже таланта си на света, и сега, когато светът я оценява, малко повече от него, той се нервира. Той трябва да е щастлив, че съпругата му получава толкова много любов и слава! Вирен продължава, че въпреки че се обичат, продуцентите и спонсорите на тяхното шоу си играят с емоциите им, за да изкарат повече пари. Вират се замисля.

Късно през нощта Манви седи сама. Джевика ѝ донася одеяло и я пита какво прави будна толкова късно вечер. Манви ѝ казва, че тъкмо се кани да си легне. Джевика я спира и я пита дали мисли за Вират. Манви не отговаря. Дживека продължава, че въпреки че не иска да казва много по този въпрос, ще каже само, че Манви не трябва да остави брака им да се разруши заради еготата им. Дживика казва на Манви да спаси връзката си, защото знае, че Манви много обича Вират и не може да позволи на една малка конкуренция да разруши живота им. Дживика се кани да си тръгне, когато Манви я спира. Тя се втурва и я прегръща, като и двете имат сълзи в очите. Манви казва, че дори след като не е казала нищо, Джевика е казала много. Двете сестри щастливо се прегръщат още веднъж.

На следващия ден Ваншика прави аарти на Вират и Манви, тя пожелава и на двамата успех. Шлок и Джевика също им пожелават късмет за състезанието. Вират отива и прегръща Вирен. След това Вирен пита Манви дали не иска добри пожелания от своя батко. Манви отива и прегръща Вирен. Вирен обяснява на Вират и Манви, че няма значение кой ще спечели и че общата победа ще бъде на семейство Вадхера. Всички се усмихват. Вират и Манви приемат благословията и на Свамини и баща ѝ. Тя казрва, че въпреки че днес само един ще излезе като победител, няма да има и губещ. Вират и Манви се споглеждат и си тръгват.

Каран се обажда на някого и му казва да даде още информация на медиите за рака на Манви, тъй като публиката избира участника с най-емоционални история да спечели. Освен това го моли да разкаже за детството на Манви, за това как тя не е имала пари да яде и да ходи на училище. Докато се обръща, докато говори, той забелязва Вирен, който гледа Каран с гняв. Каран е шокиран и се опитва да смени темата и да прекъсне телефонния разговор. Каран казва на Вирен, че е разговарял с журналисти и те са искали да научат повече за Манви. Той добавя, че Манви е направила много за него и той иска да ѝ помогне.

Вират и Манви са в колата и седят мълчаливо. Манви си мисли, че не иска да застава на пътя на Вират и се надява той да спечели. Вират си мисли, че не иска това състезание да застане между него и Манви и съжалява. Двамата се поглеждат, но мълчат. По-късно в съблекалнята и двамата вземат решение.

Манви е извикана на сцената. Тя и Вират излизат заедно. Вират казва, че искат да се откажат от шоуто. Съдиите са шокирани и смятат, че се шегуват. Вират отговаря, че не се шегува и че те искат да напуснат шоуто. Съдиите им казват, че имат договор и не могат да напуснат. Вират казва, че ще плати наказателната такса. Съдиите се опитват да убедят Вират да остане, но той казва, че Манви е по-важна. Манви казва, че съпругът ѝ е най-голямата ѝ награда. Накрая те решават да пеят за феновете си, без да се интересуват кой ще спечели и кой ще загуби. Вират и Манви пеят заедно в дует, но съдиите казват, че ще получат оценки поотделно. В крайна сметка първото място е за Манви или Вират. Те казват, че не искат да знаят победителя и вземат трофея като двойка.

Медиите разпитват Вират и Манви за решението им. Те питат Манви дали съжалява, тъй като тя е категоричният победител. Манви казва, че връзката ѝ със съпруга ѝ е най-големият ѝ трофей. Медиите питат за предполагаемия им развод. Вират казва, че това е слух, създаден от медиите. Манви добавя, че ще бъдат заедно цял живот.

Цялото семействo идва да посрещне Вират и Манви. Вирен хвали решението на Вират и Манви. Останалите членове на семейството хвалят Манви и Вират и как тяхната любов е спечелила конкурса. Вират се извинява на дядо си, като казва, че за пореден път не е могъл да спечели. Той прегръща Вират и му казва, че никой в семейство Вадхера не е направил това, което Вират е направил. Той казва, че се гордее с него Манви и. Манви и Вират се дразнят един друг. Манви разбира, че е забравила телефона си в зелената стая. Тя отива да го вземе. Чува как Каран казва на един мъж да направи това, което той казва. Той признава, че е подхвърлил историята с развода и е искал да разруши брака на Вират и Малви. Манви е шокирана и се скрива, докато Каран минава покрай нея.

На масата за закуска Каран казва, че Вират и Манви трябва да запишат албум, тъй като са популярни. Вирен казва, че той ще го продуцира. Каран казва, че той ще го продуцира. Свамини им казва да го продуцират заедно. Каран е щастлив. Вирен не е толкова щастлив.

Манви пита Каран дали наистина иска да ги види да процъфтяват. Каран казва "да", разбира се. Манви казва, че това наистина е шокиращо и го пита защо е дал фалшивата новина за развода им. Останалите са шокирани. Свамини казва на Манви да спре с глупостите си. Манви казва какво е чула. Свамини я прекъсва. Вирен си спомня как е видял Каран да говори с журналист. Вирен казва, че Манви е права и че е чул Каран да говори с някакъв журналист за конкуренцията между Вират и Манви. Каран мълчи. Дядото на Вирен моли Каран да каже нещо. Свамини го защитава.

Каран признава, че е предал историята на медиите. Той добавя, че е искал Манви да спечели. Той се извинява. Вират, Вирен, Манви и Джевика са ядосани. Ваншика и Кадамбари убеждават Манви и Вират да му простят. Вират се съгласява. Манви гледа лошо Каран. Свамини разпитва Манви защо гледа сина ѝ така. Баща ѝ казва на Каран да внимава в бъдеще и да не го прави повече.

Семейството научава, че мъжа, който се опита да убие Вирен е излязъл от затвора. Дядото на Вирен му казва да внимава. ирен пита Джевика дали се притеснява, че Джайсуал е излязъл от затвора. Дживика му казва да не излиза. Вирен казва, че животът и смъртта са в ръцете на Бога и той няма да седи вкъщи заради някакъв си Джайсуал. Той я уверява, че нищо няма да му се случи. Джевика го прегръща

Бабата и прабабата на Манви са щастливи от решението на Вират и Манви в състезанието. Дабу е тъжен, че никой не е могъл да спечели. Манви се обажда на Дабу. Дабу и споделя, че Каран го е заплашвал. Манви е ядосана. Дабу ѝ казва да внимава с Каран и Джайсуал. Манви му казва, че тя ще се справи с всичко. Тя си мисли за Каран и Джайсуал и се чуди дали този Джайсуал е същият Джайсуал, който се опита да убие Вирен.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98