Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 100 на индийския сериал "Неразделни”.

Семейство Вадхера обсъжда Свамини и Каран. Вирен и Дживика решават да съберат отново Каран и Свамини. Вирен казва на дядо си, че ще доведе Каран в къщата. Свамини казва на Вирен, че трябва да поиска разрешение от дядо си. Бащата на Свамини се чувства много виновен. Свамини е стресирана и се чуди дали синът ѝ ще ѝ прости. Вирен обещава на Свамини, че ще доведе Каран при нея. Вират и Манви утешават Свамини и я уверяват, че ще всичко ще се оправи и ще бъде щастлива.

Вирен и Дживика се опитват да намерят Каран. Вирен прави прави пътно нарушение. Двамата с Дживика са спрени от полицията. Полицаят е много груб. Каран отива при тях и се справя с полицията. Вирен и Дживика се връщат у дома с Каран. Каран се среща със Свамини. Тя е много емоционална и се разплаква. Той е изключително щастлив да види майка си.

Каран идва в имението на Вадхера, за да отпразнува празника Дивали с тях. Семейството решава да направи голямо парти, тъй като това е първият Дивали и за Каран, и за Манви в семейството. Всички са развълнувани. Междувременно дядото на Вират е дълбоко потиснат. Свамини все още му се сърди. Вирен и Дживика забелязват това. Те го молят да забрави случилото се и да приеме Каран като член на семейството. Дядото на Вирен е замислен.

Манви разговаря с баба си по телефона. Тя ѝ съобщава, че Каран е син на Свамини. Тя добавя, че той е приет от семейството и всички ще празнуват Дивали заедно. Баба ѝ се радва, че всичко с тях е наред.

Докато всички са заети с подготовката за празника, Индер внимателно наблюдава Каран. Кадамбари го пита какво прави. На което той отговаря, че намира нещо наистина съмнително или по-скоро необичайно в Каран. Кадамбари е объркана.

Всички са на пуджа. Вирен погрешно си мисли, че Свамини иска той да започне ритуала и протяга ръце, за да вземе чинията. Свамини я подава на Каран. Вирен е изненадан. Каран прави ритуала. Вирен е малко разстроен. След пуджата Свамини казва, че е купила дрехи за подаръци на Вирен и Вират. Манви пита защо само за тях. Свамини казва, че го прави, откакто те са били деца. Манви казва, че трябва да празнуват със сладкиши. Тя предлага на Свамини едно ладу, което е направила. Тя го дава на Каран. Тя забелязва, че е направено с кокос. Манви потвърждава това. Вират казва на Манви, че леля му мрази кокос. Свамини е разочарована, но се усмихва и казва, че Манви винаги прави глупости, но благодарение на нея се е събрала със сина си. Каран започва да кашля. Дживика му носи вода.

Манви и Вират разговарят за това колко щастлива е Свамини. Вират казва, че, разбира се, тя е щастлива току-що е срещнала сина си за първи път. Манви казва, че тя има цялата заслуга за това, че Свамини се е събрала със сина си. Вират я моли да говоряъ за нещо друго. Двамата започват да се дразнят и да спорят.

На следващата сутрин Вирен говори по телефона, а Вират идва и му казва да се приготви да отиде на пазар. Вирен пита защо. Вират му казва, че трябва да купят фойерверки. Двамата братя правят планове. Дживика идва с две чаши мляко. Точно тогава Каран слиза долу. Вирен пита съпругата си защо не е донесла мляко за Каран. Дживика казва, че веднага ще донесе. Вират я спира и казва, че ще си поделят всичко по равно. Той взема мляко от своята чаша и тази на брат и налива чаша мляко на Каран.

Индер идва и пита Каран как е и дали се чувства добре в къщата. Каран отговаря, че е получил толкова много любов, че сякаш ги познава от години. Индер му казва, че е добре, че знае толкова много за тях, но те все още не знаят много за него. Вират също му казва да им разкаже повече за себе си. Те сядат и Каран започва да им разказва за детството си. Каран започва да разказва за тъжното си детство. Индер казва, че е странно, че е имал толкова тежко детство, тъй като баща му е плащал много пари на човека, който го е отгледал, за да има добър живот. Каран казва, че баща му е проиграл всичко. Освен това той им разказва, че докато е растял, е питал къде е майка му, а баща му му е крещял, че тя го мрази и обича парите на баща си повече от него. Свамини започва да плаче.

Точно тогава Манви влиза с пистолет. Той е фойерверка. Каран ѝ казва, че пистолетът изглежда истински. Шлок му казва, че шумът от този пистолет не е полезен за околната среда. Всички се усмихват. Вирен вижда, че Свамини плаче, приближава се до нея и избърсва сълзите ѝ, като казва, че е плакала достатъчно и не бива да плаче повече. Тя го прегръща и всички се усмихват.

Свамини инструктира слугата как да украси къщата. Дживика идва и я пита дали е помислила за подаръците, които трябва да изпратят на роднините си. Свамини казва на Дживика, че ще реши, след като поговори с баща си. Тя спира, осъзнавайки, че все още му е ядосана. Свамини казва на Дживика сама да поговори с баща ѝ и си тръгва. Дживика изглежда притеснена.

В Ришикеш Дабу получава обаждане от Вирен и той му казва, че ще изпрати пари за Дивали. Дабу отказва, като казва, че не може да приеме парите, но в бъдеще, ако има нужда от тях, ще ги поиска. Дабу пита за Каран и Вирен разказва, че той живее при тях и щастието им се е удвоило. Дабу се съгласява, като казва, че Каран разпространява щастие навсякъде, където отиде. Дабу му казва, че когато Мадан е отишъл в банката онзи ден, са разбрали, че Каран не е дал парите, за да спаси къщата, а е бил някой друг. Той казва, че къщата им е спасена и не бива да се интересуват от нищо друго. Той се сбогува с Вирен. Вирен се чуди кой е спасил къщата на семейство Чаудхари.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98