Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 102 на индийския сериал "Неразделни”.

Вират и Манви спорят за истинската самоличност на Каран. Манви е подозрителна. Вират му вярва.

Каран вижда Дживика и се приближава до нея. Той ѝ казва, че е готов да си направи ДНК тест. Дживика го съжалява и се опитва да го утеши. Той я държи за ръка. Дживика се чувства малко неудобно. Междувременно Манви вижда отдалеч как Каран държи ръката на Дживика. Тя се приближава до него и го пита как смее да държи ръката на сестра си. Каран изглежда притеснен. Дживика също само гледа Манви. Манви започва да се смее и му казва, че се шегува. Каран въздъхва с облекчение.

Манви с удоволствие съобщава на всички, че тя и Вират са избрани за следващия кръг на певческото състезание. Всички са развълнувани. Манви и Вират спорят какво да облече Манви. Облеклото, което Манви харесва, не се харесва на Вират. След това той я пита коя песен е избрала да пее, но Манви казва, че не е репетирала. Докато всички останали са заети, Каран идва при Манви и я пита дали тя и съпругът ѝ наистина искат да участват в едно и също състезание. Той заявява, че според него това ще създаде разрив между тях. Манви се притеснява.

Свамини моли Каран да стои настрана от Манви. Той пита какво не е наред с Манви и казва, че харесва компанията ѝ, както и всички останали в семейството. Свамини се чувства обидена от жеста на Каран и не харесва факта, че той се разбира с Манви.

Текст от potv.bg

Състезанието започва и Манви е малко разстроена и си мисли за думите на Дживика, че състезанието може да повлияе на връзката ѝ с Вират. Тя отива при съдиите и им казва, че иска да се оттегли от състезанието. Съдиите я питат защо иска да се откаже. Tя казва, че има някои лични причини, които не може да обсъжда пред всички. Един от съдиите я пита дали се отказва заради съпруга си, но груг я прекъсва, като казва, че сега не е 18-и век, когато съпруг и съпруга не могат да се състезават един срещу друг. Първия съдия се дразни, като казва, че макар да не е 18-и век, ценностите са все същите. Те започват да се карат помежду си, когато там идва Вират и отвежда Манви настрана.

Вират я пита защо иска да се оттегли. Манви отговаря, че не иска нищо да повлияе на брака им. Вират отказва да я изслуша и ѝ казва, че няма да ѝ позволи да се оттегли. Караницата им се записва и режисьорът казва на съдиите, че е щастлив, че ще получат добър рейтинг заради тях. Съдиите се съгласяват. Манви се дразни, че Вират не я подкрепя.

Дживика си мисли за това, което Свамини ѝ е казала относно това, че се притеснява, че може да бъде разделена от сина си заради Манви. Дживика е притеснена. Вирен влиза с чаша вода. Дживика пита защо е донесъл вода, той ѝ казва, че е изглеждала напрегната и я пита защо. Дживика му казва, че дядо му иска ДНК тест. Каран ще го направи, но Свамини е много чувствителна по отношение на Каран. Вирен ѝ казва, че именно затова не иска да мисли много по въпроса, тъй като Свамини изглежда много щастлива.

Текст от potv.bg

Манви получава обаждане от Дживика. Дживика я пита как е минало състезанието, на което тя отговаря, че ще ѝ разкаже всичко, когато се прибере. Дживика я съветва да не говори повече за Каран и Манви се съгласява. Манви си обещава, че повече няма да мисли за Каран, когато се обръща и вижда Каран в кафенето с някого. Манви е шокирана и се чуди дали Каран не я следи.

Любопитството на Манви я отвежда в кафенето и тя се скрива зад един храст и се опитва да подслуша разговора на Каран. Тя се приближава малко до тях и ги чува да си говорят нещо подозрително. Манви се чуди за какво става дума и иска да ги снима. Отново се приближава малко и се опитва да направи снимка, когато покрай нея минава сервитьор и я поваля. Тя изпуска телефона си. Манви вдига телефона си и докато се обърне, открива, че масата им е празна. Манви се чуди къде са отишли.

Вират се прибира вкъщи и Дживика го пита къде е Манви. Манви се прибира по-късно и Дживика пита защо са се прибрали поотделно. Вират все още е ядосан на Манви. Тя се опитва да го вразуми, но той ѝ казва, че състезанието няма да се отрази на връзката им. Манви все още не е съгласна. Влиза Каран и пита дали са се скарали заради състезанието. Дживика му казва да не се притеснява, тъй като това е тяхното ежедневие. Каран получава обаждане от Свамини и си тръгва. Вират също си тръгва. Манви се опитва да разкаже на сестра си за случката в кафенето, но Дживика си спомня нещо в кухнята и казва на Манви, че ще поговорят по-късно. Манви се притеснява за намерението на Каран и се чуди какво да направи, за да се справи със ситуацията.

Текст от potv.bg

Дживика разговаря с баба си. Тя я информира за инцидента на прабаба ѝ. Влиза Манви и пита Дживика с кого е говорила. Дживика ѝ разказва всичко. Манви е шокирана. Тя пита дали могат да отидат в Ришикеш, за да я видят. Дживика я успокоява и казва, че ще ги посетят по-късно. Тогава Манви се опитва да ѝ каже нещо. Дживика си мисли, че тя говори за конкурса по пеене. Тя я съветва сама да реши проблема с Вират, а не да я поставя по средата. След това казва на Манви, че Вират е изключително наранен от това, че Манви се е отказала от шоуто. Манви се опитва да ѝ каже, че не иска да говори за конкурса, когато идва Вирен и моли Дживика за нещо. Дживика тръгва да помага на Вирен и Манви остава сама.

Манви вижда, че Вират все още ѝ е ядосан. Той се преструва, че спи, а Манви се опитва да го събуди и да поговори с него. Той я отблъсква грубо. Тя сяда до него и му казва да забрави всичко и да поговори с нея, защото не може да издържи и една минута да не говори с него. Вират казва, че е мислел, че заради кавгата тя ще спре да му говори и той ще усети малко спокойствие. Тя го удря с възглавница.

В Ришикеш довеждат прабабата на Манви вкъщи от болницата. Бабата на Манви казва на всички, че лекарят е посъветвал прабабата на Манви да яде храна с по-малко мазнина и подправки. Прабабата на Манви е разочарована и казва, че предпочита да умре. В опит да я успокои, бабата на Манви заявява, че сега всички ще ядат такава храна. Дабу разкрива, че се чувства виновен, защото косвено е причинил проблема на прабаба си, като не е включил вентилатора. Тя се трогва и го утешава, като казва, че ако той не е бил там, тя вероятно е щяла да умре. След това казва, че ще живее, за да играе с децата му и да ги храни.

Текст от potv.bg

Дядото на Вирен обявява, че до 24 часа ще получат резултатите от ДНК теста на Каран. Свамини и Каран подслушват разговора и тя го издърпва, без да му позволи да говори с никого. Дядото на Вирен се опитва да говори със Свамини, която го отблъсква и индиректно му се подиграва, че Каран трябва да направи ДНК тест, за да докаже факта, че е син на Свамини. В този момент Манви отново се опитва да каже нещо за това, че е видяла Каран в ресторанта със случаен мъж, но Дживика ѝ дава знак, че трябва да замълчи, което тя и прави. Каран и Свамини са на път да си тръгнат, когато Вирен ги спира. Той уверява Свамини, че ДНК тестът е само за да успокои семейството и да изчисти съмненията на всички. След това моли Каран да не се съмнява в семейството, на което Каран отговаря, че не може да не вярва на собственото си семейство. След това Вирен предлага да отиде с тях в болницата, но Свамини го отблъсква и тръгва сама с Каран.

В банката в Ришикеш Мадан попълва документите, с които къщата се прехвърля на семейството му. Тогава той пита управителя дали може да знае името на човека, който е купил къщата, за да му благодари. Управителят се съгласява да му каже. Мадан е вкъщи и моли Пинки да му донесе чай. Телефонът звъни и е за Мадан. Обаждането е от управителя на банката, който му казва, че човек на име Субхаш Джайсуал е платил за къщата. Мадан благодари на управителя, а след това се чуди кой е този човек. След това решава, че този човек вероятно е познат на Каран.

Текст от potv.bg

Вират е в градината и свири на китарата си. Манви се приближава до него. Тя му казва, че от доста време се опитва да говори с него, но не е имала възможност да го направи. Тя му казва, че иска да му каже нещо важно за Каран. Той ѝ казва да остави горкия човек на мира. След това тя му разказва какво се е случило предишната нощ. Продължава с разказа и подозренията си, без да осъзнава, че Свамини е наблизо и я слуша. Свамини я прекъсва и ѝ прави забележка, че постоянно подозира Каран.

Бащата на Свамини пита Свамини дали са отишли в болницата, или не. След това тя му разказва за подозренията на Манви по начин, който унижава Манви. Манви казва, че тя просто е подозрителна към думите на Каран. Свамини не е доволна и за пореден път я обвинява, че се опитва да шпионира Каран, за да се опита да го съсипе. Манви е зашеметена. Бащата на Свамини ѝ казва да изчака ДНК доклада. В същото време Каран влиза и казва на всички, че докладите ще бъдат предадени до края на деня и по този начин подозренията на всички ще се изчистят.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98