Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 101 на индийския сериал "Неразделни”.

Манви и Ваншика готвят. Манви пита Ваншика дали може да направи ранголи за Дивали. Ваншика се съгласява и отива да донесе съставките от склада. Тя се заключва вътре. Манви се чуди защо на Ваншика ѝ отнема толкова много време да се върне. Тя отива да я търси. Манви намира Ваншика. Ваншика ѝ казва, че не може да отвори вратата. Манви се опитва да отвори вратата, но не може. Манви вика за помощ. Вирен и Вират се опитват да отворят вратата, но не успяват. Индер им казва, че им трябва ключът. Баща му казва, че не е виждал ключ за тази врата. Всички са напрегнати. Дживика пита защо Ваншика е в склада. Манви ѝ казва.

Каран идва и се опитва да отвори вратата с помощта на игла. След известно време вратата все още не се отваря. Манви казва, че не бива да губят повече време. Вирен се съгласява с нея. Каран им казва, че иска да опита още веднъж. Вратата се отваря. Ваншика излиза. Всички са облекчени. Вират и Манви хвалят Каран. Манви го пита откъде се е научил да отваря врати по този начин. Каран отговаря, че просто е приложил някои знания и това му идва естествено.

Дживика отива в стаята на дядото на Вират. Той ѝ казва, че все още не иска да говори с никого. Дживека се усмихва и му казва, че има човек, който е дошъл да се срещне с него. Той вижда Свамини, Каран и Ваншика да стоят пред вратата. Той е много щастлив да види Свамини. Той иска прошка от нея, но Свамини му казва, че възрастните не трябва да търсят прошка от младите. Тя се срамува от това, което е направила навремето, и моли за прошка баща си. Той ѝ казва да не иска прошка и че се срамува от това, което е направил. Двамата се прегръщат. Каран идва и взема благословия от бащата на Свамини и го прегръща. Бащата на Свамини му казва, че е добре, че се е върнал и сега семейството им е пълно. Той прегръща и Каран, и Свамини.

Свамини е в стаята си. Каран влиза и взема благословия от нея, като ѝ пожелава щастлив Дивали. Свамини го прегръща и му обещава, че никога няма да допусне тъга в живота му.

Вирен седи с дизайнер, а Вират влиза с Каран и му казва, че са довели дизайнера, за да може и той да носи нови дрехи на Дивали като тях и тъй като техните дрехи вече са направени, сега е негов ред. Вират му казва още, че Свамини е направила много за тях и е време да направят нещо и за сина ѝ. Дизайнерът взима мерките му и Вирен му казва, че дрехите им трябват до вечерта. Вирен излиза от стаята и казва, че трябва да се обади.

Каран казва на Вират, че Вирен изглежда винаги е зает. Вират му казва, че той е известен адвокат. Каран казва на Вират, че отива да купи фойерверки и моли Вират да се присъедини към него. Вират му казва, че той също иска да купи фойерверки, но ще отиде с Вирен. Каран изглежда наранен и му казва, че тъй като той не е техен истински брат, няма нищо страшно, ако не иска да отиде. Вират се чувства зле и му казва, че ще отиде с него.

По-късно Вирен идва и казва на Вират, че е свободен и трябва да тръгнат да купуват фойерверки. Вират му съобщава, че вече ги е купил с Каран. Вирен е разочарован. Той пита дали са дали бонбони и бенгалски огън на сиропиталището. Вират му казва, че не е имало много време, затова Каран е изпратил пари. Вирен е много разочарован и му казва, че сиропиталището е било наблизо и е трябвало да отидат. Вират му казва, че няма нужда да се притеснява за това. Вирен го пита как може да каже това като сираците ще трябва и да празнуват Дивали с пари вместо със сладкиши. Вирен си тръгва разстроен и казва, че отива да купи бонбони и фойерверки за сиропиталището. Манви чува всичко.

В Ришикеш прабабата на Манви хвали ранголите на Пинки. Бабата на Манви си спомня, че Манви е правела ранголи всяка година. На всички им липсват Манви и Дживика. Те им се обаждат и им пожелават щастлив Дивали. Прабабата на Манви казва, че Манви ѝ липсва. След разговора с Манви и Дживика семейството е щастливо.

Докато всички са заети с празненствата, Каран излиза и разговаря с някого по телефона. Той им съобщава, че вече е влязъл в имението на Вадхера. След това те го питат нещо, но Каран обещава да ги информира по-късно. След това му пожелава Честит Дивали и затваря. След като си тръгва, Манви излиза от храстите и се чуди с кого е говорил Каран.

Каран се приближава до Вират и му казва, че Вирен е наистина чувствителен и е много натъжен от случката с пуджата, когато Свамини му подава чинията вместо на Вирен. Вират казва на Каран, че Вирен и Свамини винаги са били много близки и тя винаги му е давала позицията на свой син, затова той се е почувствал неудобно, но иначе няма проблем. Каран се съгласява и решава да отиде да поговори с Вирен.

Каран се приближава до Вирен и му казва, че разбира колко потиснат, тъжен и безпомощен трябва да се е чувствал Вирен, когато Свамини му е дала чинията вместо на Вирен. Вирен се чувства неудобно. Каран казва, че той разбира за връзката, която са имали, но Вират не е на същото мнение. Вирен пита какво е казал брат му. Срамежливо Каран казва, че Вират смята, че е много чувствителен и наранен от случката. Вирен е шокиран, че Вират би казал нещо подобно за него.

Вирен се приближава до Вират и го пита как е могъл да каже подобно нещо за него на Каран, Вират е объркан. Вирен продължава, че никога не е мислил, че собственият му брат ще му говори такива лъжи за него. Каран наблюдава случващото се отдалеч и се усмихва. Дживика и Манви се втурват към двамата братя, за да разберат какво се случва. Преди да успеят да попитат какво става, Вирен си тръгва намусен.

Вирен гледа намръщно Вират. Дживика и Манви забелязват това. Двамата съпрузи информират съпругите си за инцидента, Вират казва, че не е направил нищо, но брат му не иска да го слуша. Дживека казва на Вирен, че не може да повярва, че Вират е казал нещо подобно. Влиза Манви и се съгласява, че е станало недоразумение. Вират уточнява, че никога не е казвал подобно нещо. Виренбързо се извинява на Вират. Двамата се прегръщат. Всички се чудят защо Каран е създал това недоразумение между тях.

Индер споделя с Вирен, че според него в Каран има нещо подозрително и че трябва да получат доказателства, че той е син на Свамини, вместо да чакат някой друг да се появи и да твърди същото. Манви се съгласява с Индер. Тя съобщава на двамата за инцидента с телефонното обаждане. Вирен е замислен. За съжаление Каран е подслушал целия им разговор и изглежда, че обмисля нов план.

На следващата сутрин всички са седнали на масата за закуска. Каран започва да говори. Манви бързо го моли да замълчи и му съобщава, че майка му и дядо му са установили строги правила за семейството и не се говори по време на хранене. Каран изразява недоволството си.

След закуската Манви отива да говори с Каран. Тя го пита за телефонното му обаждане. Каран неохотно казва, че е говорил за нещо със стария си най-добър приятел. Свамини пристига и чува за какво си говорят. Каран започва да изразява тъгата си, че се съмнява в него. Свамини вижда това и съжалява за сина си. Тя се кара на Манви. Моли ги да не мислят и да не говорят такива неща за сина ѝ. Преди някой да успее да каже нещо повече, Каран казва, че ще си направи ДНК тест, за да докаже на семейството, че наистина е син на Свамини. Свамини го моли да не говори такива неща и казва, че няма нужда от никакъв тест.

Дживика идва и пита Манви какво е замислила и защо прави всичко това. Тя я пита как така не разбира, че наранява Свамин. Дживика изглежда огорчена от действията на Манви. Идва Вирен и казва, че те имат достатъчно доверие на Каран и вярват на думите му, следователно нямат нужда от ДНК тест. Манви е шокирана.

В Ришикеш Дaбу си играе с прабаба си. Изведнъж тя се чувства замаяна и изкрещява от болка. Дабу е изненадан и вика за помощ. Прабаба му изглежда е в безсъзнание.

През нощта Дживика е в стаята си, когато дядото на Вирен идва да говори с нея. Той моли Дживика да обясни на Вирен, че е много необходимо да се направи ДНК тест на Каран, за да са сигурни в самоличността му. Те не могат да рискуват Свамини да бъде предадена. Дживика казва, че разбира тежкото му положение и ще се опита да говори с Вирен. И двамата са притеснени. Точно тогава разбират, че Каран е стоял на вратата и е чул всичко.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98