Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 101 на индийския сериал "Неразделни”.

Манви и Ваншика готвят. Манви пита Ваншика дали може да направи ранголи за Дивали. Ваншика се съгласява и отива да донесе съставките от склада. Тя се заключва вътре. Манви се чуди защо на Ваншика ѝ отнема толкова много време да се върне. Тя отива да я търси. Манви намира Ваншика. Ваншика ѝ казва, че не може да отвори вратата. Манви се опитва да отвори вратата, но не може. Манви вика за помощ. Вирен и Вират се опитват да отворят вратата, но не успяват. Индер им казва, че им трябва ключът. Баща му казва, че не е виждал ключ за тази врата. Всички са напрегнати. Дживика пита защо Ваншика е в склада. Манви ѝ казва.

Каран идва и се опитва да отвори вратата с помощта на игла. След известно време вратата все още не се отваря. Манви казва, че не бива да губят повече време. Вирен се съгласява с нея. Каран им казва, че иска да опита още веднъж. Вратата се отваря. Ваншика излиза. Всички са облекчени. Вират и Манви хвалят Каран. Манви го пита откъде се е научил да отваря врати по този начин. Каран отговаря, че просто е приложил някои знания и това му идва естествено.

Дживика отива в стаята на дядото на Вират. Той ѝ казва, че все още не иска да говори с никого. Дживека се усмихва и му казва, че има човек, който е дошъл да се срещне с него. Той вижда Свамини, Каран и Ваншика да стоят пред вратата. Той е много щастлив да види Свамини. Той иска прошка от нея, но Свамини му казва, че възрастните не трябва да търсят прошка от младите. Тя се срамува от това, което е направила навремето, и моли за прошка баща си. Той ѝ казва да не иска прошка и че се срамува от това, което е направил. Двамата се прегръщат. Каран идва и взема благословия от бащата на Свамини и го прегръща. Бащата на Свамини му казва, че е добре, че се е върнал и сега семейството им е пълно. Той прегръща и Каран, и Свамини.

Текст от potv.bg

Свамини е в стаята си. Каран влиза и взема благословия от нея, като ѝ пожелава щастлив Дивали. Свамини го прегръща и му обещава, че никога няма да допусне тъга в живота му.

Вирен седи с дизайнер, а Вират влиза с Каран и му казва, че са довели дизайнера, за да може и той да носи нови дрехи на Дивали като тях и тъй като техните дрехи вече са направени, сега е негов ред. Вират му казва още, че Свамини е направила много за тях и е време да направят нещо и за сина ѝ. Дизайнерът взима мерките му и Вирен му казва, че дрехите им трябват до вечерта. Вирен излиза от стаята и казва, че трябва да се обади.

Каран казва на Вират, че Вирен изглежда винаги е зает. Вират му казва, че той е известен адвокат. Каран казва на Вират, че отива да купи фойерверки и моли Вират да се присъедини към него. Вират му казва, че той също иска да купи фойерверки, но ще отиде с Вирен. Каран изглежда наранен и му казва, че тъй като той не е техен истински брат, няма нищо страшно, ако не иска да отиде. Вират се чувства зле и му казва, че ще отиде с него.

Текст от potv.bg

По-късно Вирен идва и казва на Вират, че е свободен и трябва да тръгнат да купуват фойерверки. Вират му съобщава, че вече ги е купил с Каран. Вирен е разочарован. Той пита дали са дали бонбони и бенгалски огън на сиропиталището. Вират му казва, че не е имало много време, затова Каран е изпратил пари. Вирен е много разочарован и му казва, че сиропиталището е било наблизо и е трябвало да отидат. Вират му казва, че няма нужда да се притеснява за това. Вирен го пита как може да каже това като сираците ще трябва и да празнуват Дивали с пари вместо със сладкиши. Вирен си тръгва разстроен и казва, че отива да купи бонбони и фойерверки за сиропиталището. Манви чува всичко.

В Ришикеш прабабата на Манви хвали ранголите на Пинки. Бабата на Манви си спомня, че Манви е правела ранголи всяка година. На всички им липсват Манви и Дживика. Те им се обаждат и им пожелават щастлив Дивали. Прабабата на Манви казва, че Манви ѝ липсва. След разговора с Манви и Дживика семейството е щастливо.

Докато всички са заети с празненствата, Каран излиза и разговаря с някого по телефона. Той им съобщава, че вече е влязъл в имението на Вадхера. След това те го питат нещо, но Каран обещава да ги информира по-късно. След това му пожелава Честит Дивали и затваря. След като си тръгва, Манви излиза от храстите и се чуди с кого е говорил Каран.

Текст от potv.bg

Каран се приближава до Вират и му казва, че Вирен е наистина чувствителен и е много натъжен от случката с пуджата, когато Свамини му подава чинията вместо на Вирен. Вират казва на Каран, че Вирен и Свамини винаги са били много близки и тя винаги му е давала позицията на свой син, затова той се е почувствал неудобно, но иначе няма проблем. Каран се съгласява и решава да отиде да поговори с Вирен.

Каран се приближава до Вирен и му казва, че разбира колко потиснат, тъжен и безпомощен трябва да се е чувствал Вирен, когато Свамини му е дала чинията вместо на Вирен. Вирен се чувства неудобно. Каран казва, че той разбира за връзката, която са имали, но Вират не е на същото мнение. Вирен пита какво е казал брат му. Срамежливо Каран казва, че Вират смята, че е много чувствителен и наранен от случката. Вирен е шокиран, че Вират би казал нещо подобно за него.

Вирен се приближава до Вират и го пита как е могъл да каже подобно нещо за него на Каран, Вират е объркан. Вирен продължава, че никога не е мислил, че собственият му брат ще му говори такива лъжи за него. Каран наблюдава случващото се отдалеч и се усмихва. Дживика и Манви се втурват към двамата братя, за да разберат какво се случва. Преди да успеят да попитат какво става, Вирен си тръгва намусен.

Текст от potv.bg

Вирен гледа намръщно Вират. Дживика и Манви забелязват това. Двамата съпрузи информират съпругите си за инцидента, Вират казва, че не е направил нищо, но брат му не иска да го слуша. Дживека казва на Вирен, че не може да повярва, че Вират е казал нещо подобно. Влиза Манви и се съгласява, че е станало недоразумение. Вират уточнява, че никога не е казвал подобно нещо. Виренбързо се извинява на Вират. Двамата се прегръщат. Всички се чудят защо Каран е създал това недоразумение между тях.

Индер споделя с Вирен, че според него в Каран има нещо подозрително и че трябва да получат доказателства, че той е син на Свамини, вместо да чакат някой друг да се появи и да твърди същото. Манви се съгласява с Индер. Тя съобщава на двамата за инцидента с телефонното обаждане. Вирен е замислен. За съжаление Каран е подслушал целия им разговор и изглежда, че обмисля нов план.

На следващата сутрин всички са седнали на масата за закуска. Каран започва да говори. Манви бързо го моли да замълчи и му съобщава, че майка му и дядо му са установили строги правила за семейството и не се говори по време на хранене. Каран изразява недоволството си.

Текст от potv.bg

След закуската Манви отива да говори с Каран. Тя го пита за телефонното му обаждане. Каран неохотно казва, че е говорил за нещо със стария си най-добър приятел. Свамини пристига и чува за какво си говорят. Каран започва да изразява тъгата си, че се съмнява в него. Свамини вижда това и съжалява за сина си. Тя се кара на Манви. Моли ги да не мислят и да не говорят такива неща за сина ѝ. Преди някой да успее да каже нещо повече, Каран казва, че ще си направи ДНК тест, за да докаже на семейството, че наистина е син на Свамини. Свамини го моли да не говори такива неща и казва, че няма нужда от никакъв тест.

Дживика идва и пита Манви какво е замислила и защо прави всичко това. Тя я пита как така не разбира, че наранява Свамин. Дживика изглежда огорчена от действията на Манви. Идва Вирен и казва, че те имат достатъчно доверие на Каран и вярват на думите му, следователно нямат нужда от ДНК тест. Манви е шокирана.

Текст от potv.bg

В Ришикеш Дaбу си играе с прабаба си. Изведнъж тя се чувства замаяна и изкрещява от болка. Дабу е изненадан и вика за помощ. Прабаба му изглежда е в безсъзнание.

През нощта Дживика е в стаята си, когато дядото на Вирен идва да говори с нея. Той моли Дживика да обясни на Вирен, че е много необходимо да се направи ДНК тест на Каран, за да са сигурни в самоличността му. Те не могат да рискуват Свамини да бъде предадена. Дживика казва, че разбира тежкото му положение и ще се опита да говори с Вирен. И двамата са притеснени. Точно тогава разбират, че Каран е стоял на вратата и е чул всичко.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98

В програмата:

07:45 12.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 13.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 14.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 15.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 16.06.2023
Тв програма Diema Family