Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 99 на индийския сериал "Неразделни”.

Вират и Дживика се опитват да накарат Манви да спре да мисли за Каран и Свамини. Манви се опитва да убеди сестра си, че трябва да открият истината. Дживика започва да мисли за Каран.

Каран разговаря със снимката на Свамини и се чуди как да разкрие самоличността си пред света. Свамини си мисли за Каран и се чуди каква връзка има той с нея. Дживика е много притеснена и си мисли за разговора си с Ваншиха, дядото на Вирен и Свамини.

Свамини пита баща си дали бебето, което е родила, е било мъртвородено, или не. Той игнорира въпроса ѝ. Свамини е натъжена. Дживика и Манви разговарят за Каран. Дживика решава да се срещне с мистериозния мъж. Бащата на Свамини си спомня деня, в който Свамини е родила, и се чувства виновен.

Дживика и Манви отиват в дома на Каран и Дживика е шокирана, когато Манви ѝ показва снимката на Свамини. Каран отказва да им каже истината. Дживика го притиска. Той разкрива, че Свамини е неговата майка. Дживика и Манви не вярват, че Каран е син на Свамини. Каран им разказва за своето раждане и им обещава, че никога няма да нарани семейството им.

Свамини се ядосва, когато Манви и Дживика се опитват да ѝ разкажат за Каран. Свамини вдига ръка, за да удари Манви. Дживика разкрива, че Каран е неин син. Сестрите ѝ казват, че баща ѝ знае истината. Свамини отива и пита баща си дали детето ѝ е мъртво. Баща ѝ казва на всички, че Каран лъже. Свамини се срива. Баща ѝ отказва да отговаря на въпроси. Дживика и Манви разказват на Вирен цялата история.

Бащата на Свамини си спомня момента, в който лекарят му е казал, че детето на дъщеря му е добре. Той изпраща бебето при приемно семейство. Вирен и Вират разпитват майка си за миналото на Свамини. Ваншика разкрива, че Свамини се е влюбила в мъж на име Кешав. Въпреки че баща ѝ е бил против тази връзка, Свамини е била непреклонна и се е омъжила за него. Тъй като е била сляпо влюбена, тя не е могла да види кой е истинският Кешав. Скоро след брака им Кешав започва да измъчва Свамини физически и психически. Въпреки че прави това многократно, Свамини му прощава и продължава да живее с него.

Когато Свамини забременяла, баща ѝ я върнал у дома, за да я предпази от Кешав. Свамини и Кешав се разделят и Свамини ражда момченце. Заради обстоятелствата бащата на Свамини решил да държи детето далеч от майка му. Той изпратил бебето надалеч.

Вират се ядосва, като си помисли каква срамна постъпка е извършил дядо му, като е разделил едно дете от майка му. Свамини е съкрушена, след като осъзнава, че е била предадена и държана в неведение през всичките тези години от собствения си баща. Вирен се опитва да успокои леля си и ѝ обяснява, че скоро всичко ще се оправи, но Свамини е съкрушена.

Всички са шокирани, когато бащата на Свамини признава, че той е направил всичко това. Той се съгласява, че е бил егоист, щом е решил да раздели майка и син, по каквато и да е причината. Той се извинява на Свамини, но тя продължава да плаче. Тя казва, че ако Манви не се е съмнявала в Каран, никога не би разбрала истината! Дживика и Манви съжаляват Свамини.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 98