Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 92 какво ще се случи?

Добави коментар

Есин предлага на Бора да размени Зайнеп срещу всичко компромати, които той има срещу нея. След като Хулия подаде жалба в полицията, че Зайнеп е изчезнала, Дженгиз разбира всичко, което Арзу се опитва да скрие от него! Вижте още какво ще се случи в 92 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 29 юни 2021 по NOVA.

Бора и Есин

Бора и Есин

В 91 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Есин успя да отвлече Зайнеп и ще я използва срещу Бора. Хулия разбирайки, че дъщеря ѝ е изчезнала, подава жалба в полицията. Мелтем се опитва да задържи Тарък до себе си, злоупотребявайки с доброта му. Съла ще се опита да изненада Тарък, за да го накара да ѝ прости.

След като Хулия подаде жалба в полицията, че Зайнеп е изчезнала, Дженгиз е извикан в полицията.

Хулия напада Дженгиз, че той е виновен, че дъщеря ѝ е изчезнала, а Дженгиз не разбира какво става, а Ведат казва на Хулия да се успокои, но тя го пита, как да стане това, след като по дъщеря ѝ са стреляли! Ведат разказва на Джангиз за сайта за компаньонки, който е изпратен до всички в болницата от компютъра на Емре, как е била ранена Зайнеп, за да спаси Емре и сега не могат да я открият...

Мелтем и Тарък са на вечеря с клиента от Кипър и неговата съпруга, но на Тарък не му харесва, че той се държи отвратително с жена си.

Съла решава да направи романтична изненада на Тарък в хотела и се качва в неговата стая...

Есин оставя все още не дошлата на себе си Зайнеп в една отвратителна дупка с приятеля на сутеньора...

Зайнеп идва на себе си... и пита мъжът, кой е той и какво иска от нея? Той ѝ отвръща, че не той, а шефът му иска нещо от нея! Зайнеп го пита, кой му е шеф?

Бора и Емре се срещат и си разменят по няколко юмрука, след което разбират, че някой друг е отвлякъл Зайнеп. Бора иска да си тръгва, но Емре не го пуска, защото иска да Бора да му разкаже какво крие от него? И докато те се разправят, Есин ги наблюдава усмихната отстрани! Виждаме, че тя е взела синджирчето на Зайнеп.

Есин се доближава до тях и ги пита, какво правят тук, тя била тръгнала напряко към болницата и се натъкнала на тях! И казва на Емре, че е чула за писмото изпратено от неговия компютър, но тя е уверена, че той не го е изпращал!

Емре си тръгва..., а Есин показва синджирчето на Зайнеп на Бора и му казва, че ще му върне Зайнеп в замяна на диска със записа, диктофона, снимките....

В полицията Хулия продължава да обвинява Дженгиз, че той и неговото семейство е съсипало живота на Зайнеп, а той ѝ казва, че единственото което знае, че нищо лошо не е направил на Зайнеп.

Съла

Съла

Съла е приготвила специално любимите ястия на Тарък, за да го изненада...

Емре отново пита майка си, дали е видяла, кой я е ударил, но Арзу му отвръща, че се е опитвала да си спомни, но нищо не се получавало!

Бора си казва, че не може да рискува живота на Зайнеп и решава да даде всичко на Есин, но не открива снимките...

Джансу преглежда всички бележки, но не открива сред тях познати лица, но тя не вижда, че е изпуснала няколко на пода! И в този момент се прибира Есин...

Дженжиз отива при Емре и му казва, че иска всичко да му разкаже, какво се е случило със Зайнеп, Емре казва на баща си, че бърза и след това ще му разкаже, но баща му не го пуска, но се намесва Арзу и му казва, че Емре не е виновен в нищо.

Бора е в болницата и търси снимките на Есин, намира част от тях и тръгва да излиза, но е спрян от Емре, който го пита за къде се е разбързал..., но Бора му отвръща, да не му се мотае в краката, защото той не е опазил Зайнеп. Емре разбира, че Бора знае нещо и тръгва след него!

Зайнеп моли младежа, да я отвърже, за да отиде до тоалетната, а тям тя мисли как да избяга. Вижда , че прозорчето на тоалетната е много малко и няма да може да излезе, но пък вижда една не много голяма лопата и решава да действа, като ударя младежа по главата, взема телефона му и бяга.

Бора се обажда на Есин и я пита, къде ще се срещнат, а тя му казва, да внимава, да не ѝ залага капан, защото няма да види повече Зайнеп.

Клиентът от Кипър си пада по Мелтем и тя не може да се отърве от него и се налага да му удари шамар, за да избяга от него, но той идва и я пита, защо го е ударила, тогава се намесва Тарък и става бойно поле...

Съла губи търпение, защото става късно, а Тарък все още го няма...

Джансу разбира, че майка ѝ отново се събира да излиза..., а Есин ѝ казва, че вече така ще бъде, защото те с баща ѝ я приемали за слугиня... и като се върне иска целия апартамент да свети от чистота!

Зайнеп се обажда на Емре и го моли да я спаси, защото някакъв тип я преследва. Емре ѝ казва, веднага да му изпрати местоположението си и той веднага ще дойде!

Клиента от Кипър разваля договора с фирмата на Тарък.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 92 на 29 юни 2021 г.
"Не ме оставяй", епизод 93 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 93 какво ще се случи?

Емре спасява Зайнеп от похитителя. Есин, която отвлече Зайнеп, за да я размени за доказателствата, които за дълго, може да я вкарат в затвора, не знае,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?