Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 93 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре спасява Зайнеп от похитителя. Есин, която отвлече Зайнеп, за да я размени за доказателствата, които за дълго, може да я вкарат в затвора, не знае, че Бора е една крачка преди нея в играта! Съла решава да напусне Анкара. Вижте още какво ще се случи в 93 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 30 юни 2021 по NOVA.

Емри и Зайнеп

Емри и Зайнеп

В 92 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Есин предлага на Бора да размени Зайнеп срещу всичко компромати, които той има срещу нея. След като Хулия подаде жалба в полицията, че Зайнеп е изчезнала, Дженгиз разбира всичко, което Арзу се опитва да скрие от него!

Джансу вижда, че майка ѝ отново се събира да излиза..., а Есин ѝ казва, че вече така ще бъде, защото те с баща ѝ я приемали за слугиня..., а като се върне иска целия апартамент да свети от чистота, защото дъщеря ѝ не знае как се държи прахосмукачка...

Зайнеп успява да се освободи от младежа, който я пази и бяга в гората, и се обажда на Емре, и го моли да я спаси, защото някакъв тип я преследва. Емре ѝ казва, веднага да му изпрати местоположението си и той веднага ще дойде...

Клиентът от Кипър, с който Тарък и Мелтем бяха на вечеря, разваля договора с фирмата на Тарък...

Дженгиз научава от Хулия, всичко, което Аарзу се опитваше да скрие от него

Дженгиз се ядосва на Арзу и Емре, че е скрила от него толкова много неща от него..., че неговото достойнство, неговата чест са унищожени... Още, че благодарение на тях са го разпитвали и в полицията и иска от Арзу, веднага да му разкаже какво е станало, а в същото време пристига Хулия и му казва, че тя ще му разкаже всичко!

Хулия му казва, че Емре и Арзу са оклеветили Зайнеп, нейната чест, защото не е богата и не подхожда на статуса на тяхното семейство. А жена му е представила Зайнеп пред всички, като леко момиче. Арзу иска нещо да каже, но Хулия ѝ отвръща, че не е свършила... и продължава, че не стигало всичко това, но и това отвратително писмо, което са разпространили в болница, за да изгонят Зайнеп от болницата. Арзу казва, че това писмо не го е изпращал Емре..., а Хулия пита, че нали тя специално е идвала у тях, за да ѝ покаже тази долна страница, и хиляди пъти я е заплашвала, дъщеря ѝ да се държи по-далече от Емре... На Хулия и ставо лошо, и Ведат я извежда, за да подиша свеж въздух, а Джангиз казва на Арзу, че иска да му разкажа всичко, което се е случило без той да знае...

В хотела Мелтем се прави на много разстроена, че са загубили договора с клиента. Мелтем си влиза в стаята, но Тарък си мисли, че тя е много зле и не може да я остави в такова състояние сама и предлага да излязат на чист въздух, но Мелтем му отказа, защото била много уморена... и го моли да остане при нея докато заспи!

Бора пристига на мястото, което Есин предложи да се срещнат. Бора се обажда на Есин и я пита къде е, а тя му отвръща, че ще вземе любимата му Зайнеп и до минути ще е при него.

Есин си мисли, че е приключила с Бора и тя е победителят в играта, но влизайки в къщата, къде остави Зайнеп не намира никой и изпада в шок...
Мелтем, Тарък и Съла

Мелтем, Тарък и Съла

Съла се обажда на рецепцията, за да пита, дали Тарък е още на вечеря, но ѝ казва, че той се е качил в стаята си с Мелтем. Съла е изненадана, когато разбира, че Тарък и Мелтем са заедно... Отива в съседната стая и вижда как Тарък успокоява и казва на Мелтем, че всичко ще премине, и отново ще бъда като преди, а той винаги ще бъде до нея, а Мелтем я забелязва и преиграва още повече.

Джансу почиства апартамента и намира касовата бележка за покупка на чанта на името на майка си и не може да повярва, че тя е способна на такова нещо и тръгва към болницата, за да разкаже на баща си.

Емре и Зайнеп

Емре и Зайнеп

Емре е на мястото, което му изпрати Зайнеп. Емре ѝ се обажда и я пита къде е, а тя му отговоря, че е след много дървета и батерията на телефона свършва...

Емре открива Зайнеп и пребива мъжа, който я преследваше...

Есин се вайка, къде онзи тип, може да е отвел Зайнеп и дано нищо не ѝ е направил, иначе е свършено с нея, но сега трябва да се успокои и да намери решение...

Съла си мисли, че Тарък се е върнал при Мелтем и съсипана тръгва да си ходи.

Мелтем казва на Тарък, че ще е добре, той да си отиде в стаята си, за да си почине, а на нея ѝ е спокойно само от това, че той е в съседната стая. Тарък си тръгва, а Мелетем решава да разбере, къде е отишла Съла.

Тарък

Тарък

Тарък се прибира в стаята си и е изненадан от романтичната обстановка и масата, която Съла приготви за него и вижда кутийката с халките им, не може да повярва, че Съла е била тук!

Съла и Мелтем

Съла и Мелтем

Мелтем се прави, че случайно среща Съла на изхода на хотела и ѝ казва, че е много нагла, че се върти около тях и не може да разбере, че всичко е свършило за нея и Тарък, че тя е спечелила отново Тарък! И ще бъде добре да си тръгне по-бързо, за да не разбере Тарък, че е била тук, защото той не харесва такива работи.

Съла казва на Мелтем, да се радва, докато може, защото ще загуби Тарък съвсем скоро, защото тя е много лош човек!

Тарък слиза на рецепцията на хотела и пита, кой е идвал в стаята му, а те му казва, че Съла Саяр, в същия момент пристига Мелтем и го пита, какво се е случило? А човекът от рецепцията продължава да се обяснява, че ако госпожата не е казала, че е негова съпруга, те са нямали да я пуснат! Мелтем е много изненада да чуе това и пита Тарък, за каква съпруга става въпрос?

Есин идва на срещата с Бора, като отпред в колата е сложила, някакво увито чучело, което много прилича на човек.

Бора пита Есин, къде е Зайнеп, а тя му отвръща, че е в автомобила..., а той ѝ казва, да отиде и да я доведе, но Есин му отвръща, че иска да ѝ даде всичко, което я компрометира...

Бора ѝ дава кутията с доказателствата...
Емре, Зйнеп и Хулия

Емре, Зйнеп и Хулия

В същото това време Емре и Зайнеп излизат от полицейското управление, като Емре я успокоява, да не плаче, защото всичко е минало, а тя му отвръща, че много се е изплашила! Емре ѝ казва, че е чула комисаря, че този подъл тип, така лесно няма да излезе от затвора! Зайнеп пита Емре, кой е този човек и какво иска от нея? Емре ѝ отвръща, че полицията ще го разпита... В този момент пристига Хулия и прегръща дъщеря си, и казва на Емре, че ще го накара да си плати за всичко, което е накрал да преживее дъщеря ѝ. Зайнеп казва на майка си, че Емре не е виновен за нищо, че той е дошъл и спасил!

Тарък се събира да напусне хотела, а Мелтем му казва, че не може да повярва, че Съла се е представила за негова жена, за да влезе в стаята му. Виждайки, че Тарък си тръгва, Мелтем тръгва след него и го пита, как тя сега ще остане в хотела, а Тарък ѝ казва, че има 2 мин. да се събере...

Есин

Есин

Кутията

Кутията

Есин взема кутията от Бора и тръгва да бяга, като си мисли, че се е отървала от него..., но не знае, че Бора е една крачка преди нея и когато я отваря вътре намира листче с усмихнато човече...
Разплакана Съла отива при Сахер и ѝ казва, че Тарък я е излъгал и се е върнал при Мелтем.

Сахер ѝ казва, че не може да повярва, защото знае колко много Тарък я обича и е влюбен в нея като луд и колко и да ѝ е ядосан и гневен, той никога няма да направи това! Съла казва, че е решила да замине да учи в Истанбул.

Емре и Зайнеп

Емре и Зайнеп

Хулия казва на Емре, че не иска той да се доближава до дъщеря ѝ, защото всичко, което ѝ се е случило е заради него и майка му. Зайнеп моли майка си да я остави насаме с Емре за 2 минути.

Зайнеп иска да се извини, заради майка си, но Емре ѝ казва, че майка ѝ е права..., но я пита, дали още вярва, че той е направил това с мейла... Зайнеп му казва, че му вярва, а Емре ѝ отвръща, че ще намери доказателства, а Зайнеп му казва, че тя не е като него и не се нуждае от доказателства, защото му вярва! Ех, да беше ѝ той повярвал, сега всичко между тях, щеше да бъде по-друг начин, сега можеше да мислят за името на детето им, което можеше да имат. Емре ѝ отвръща, че те отдавна са измислили името на дъщеря им... Емре ѝ казва, че ще намери този подлец, който е изпратил писмото, а Зайпе му отговоря, че с това нищо няма да промени, защото в очите на всички е лошо и покварено момиче! Емре гледа влюбено Зайнеп ѝ обещава, че ще направи всичко, за да оправи нещата!

Сахер моли Съла да не взема прибързано решение, преди да е говорила с Тарък, а Съла ѝ казва, че няма смисъл, защото тя е чула, как той е казал на Мелтем, как всичко ще бъде като преди!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 93 на 30 юни 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?