Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.166 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер и Яман си казват „Да“, а Икбал и Зухал отново загубиха. Ще успеят ли Сехер и Яман да закрепят любовта си въпреки интригите? Вижте какво ще се случи в епизод 166 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 17 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 165 на турския сериал „Наследство“ Яман е запленен от красотата на Сехер, а тя не е подозирала, че този ден ще бъде толкова зашеметяващ, и се чувства като в приказка. Дали Зухал ще намери папката, за да дискредитира Сехер, за да може Яман да я изгони от къщата, преди тя да каже "да"…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 166 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 17 ноември 2023 по NOVA

Докато регистраторът е в задръстване, Икбал се надява, че Зухал ще намери досието на Сехер в офиса, но Зухал не може да намери досието никъде, така че Икбал не може да спре брака.

След като двойката си казва "да", Зухал изпада в истерия. В едно от шкафчетата тя намира пистолет….

Действието продължава от предния епизод след като Сехер излиза от банята и пита Яман, дали длъжностното лице е дошло. Яман ѝ отговаря, че той все още е в задръстване, но е време да слязат при гостите.

Сехер казва на Яман, че е готова, а той ѝ казва, че трябва да направи нещо и сменя местата на халката и годежния пръстен на Сехер. Като ѝ обяснява, че халката трябва да е от лявата страна, защото сърцето е отляво.

След което Яман подава ръка на Сехер и двамата хванати за ръка слизат по стълбите под звуците на аплодисментите на гостите си, които се възхищаваха колко много булката и младоженецът си пасват.

Яман и Сехер танцуват първия си танц заедно пред всички гости. Яман забелязва колко притеснена и напрегната е Сехер и я успокоява като ѝ казва, че не трябва да се страхува от нищо, тъй като той е до нея.

Това което, която вижда пред себе си, изобщо не се харесва на Икбал, която е толкова близо до това да се отърве от Сехер.

След като свършва танца Яман и Сехер застават до една от масите. Яман забелязва, че Сехер продължава да се вълнува и притеснява, той ѝ отваря едно от шишетата вода на масата и ѝ го подава. Но, ръцете на Сехер продължават да треперят. Яман хваща Сехер за ръка и поглеждайки я в очите ѝ казва, че всичко е наред.

Неслихан танцува с Юсуф, когато е забелязана от Фърат. Юсуф оставя кака си Неслихан и хуква нанякъде. Надире казва на сина си да отиде и покани момичето на танц. Фърат го прави.

Най-накрая длъжностното лице пристига в имението.

Икбал е бясна, че Зухал все още я няма с папката.

Действието се пренася при Зухал, която е все още в компанията и погледът ѝ пада на една папка, зрителят остава с впечатлението, че Зухал е намерила фалшивите документи.

Връщаме се в имението, където Сехер и Яман си казват „ДА“.

Зухал се обажда на Икбал казва, че не е могла да намери папката и я моли да направи нещо, за да спре брака, но вече е късно Сехер и Яман са вече мъж и жена!

-Всичко приключи Зухал, ние загубихме, Сехер е вече Къръмлъ!
Яман целува Сехер и ѝ казва гледайки я в очите:
-Това е истина!
В компанията Зухал изпада в истерия. Тя намира пистолет в едно от шкафчетата.
В компанията Зухал изпада в истерия. Тя намира пистолет в едно от шкафчетата.

Гостите поздравяват Сехер и Яман.

След това Юсуф заставя пред тях и радостен им казва, че те сега са станали майка и баща за него.

В същото време Зия вижда посърналото лице на Икбал и я пита какво е станало. Тя му отговаря, че как може нещо лошо да стане в такъв ден. Зия я хваща за ръка и я води да поздравят Сехер и Яман.

Надире пита Фърат, дали е попитал как се казва момичето, с което няколко пъти танцува, а той ѝ отговаря, че не.

Яман за малко оставя Сехер, която притеснена си спомня отново думите на Яман, който казва на Дженгер, а тя чу: -Защото като влезем в тази стая, след като се оженим, всичко ще бъде различно!

  • Какво ще се случи със Сехер в първата ѝ брачна нощ с Яман? Дали Зухал ще използва пистолета, който откри?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...