Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.165 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман е запленен от красотата на Сехер, а тя не е подозирала, че този ден ще бъде толкова зашеметяващ, и се чувства като в приказка. Дали Зухал ще намери папката, за да дискредитира Сехер, за да може Яман да я изгони от къщата, преди тя да каже "да"… Вижте какво ще се случи в епизод 165 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 16 ноември 2023 по NOVA.

Ще си кажат ли "Да" Яман и Сехер или Икбал ще съсипе тяхната приказка?!

Ще си кажат ли "Да" Яман и Сехер или Икбал ще съсипе тяхната приказка?!

© Наследство

В епизод 164 на турския сериал „Наследство“ Яман, Икбал и Зия пристигат в къщата на Али, за да вземат булката. Сехер е много красива и много развълнувана. Яман виждайки Сехер в сватбената ѝ рокля, е поразен от красотата ѝ и не може да намери подходящите думи. Какво става с плана на Икбал, дали ще съсипе приказката на Яман и Сехер?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 165 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 16 ноември 2023 по NOVA

Яман е запленен от красотата на Сехер, а тя не е подозирала, че този ден ще бъде толкова зашеметяващ, и се чувства като в приказка.

Селим отдалеч наблюдава как момичето, което обича, заминава, за да се омъжи за друг.

Сехер се трогва, когато вижда сватбената украса от звезди във имението, но се смущава, когато вижда леглото, осеяно с розови листенца.

Тъй като длъжностното лице по регистрацията е попаднало в задръстване и закъснява, Икбал се надява, че това ще даде на Зухал достатъчно време да намери досието, което ще дискредитира Сехер, за да може Яман да я изгони от къщата, преди тя да каже "да".

Селим отдалеч наблюдава как момичето, което обича, заминава, за да се омъжи за друг.

Селим отдалеч наблюдава как момичето, което обича, заминава, за да се омъжи за друг.

© Наследство

Действието продължава от предния епизод, когато Яман вижда Сехер в сватбената ѝ рокля, той е поразен от красотата ѝ и не може да намери подходящите думи. Сехер не е подозирала, че този ден ще бъде толкова зашеметяващ, и се чувства като в приказка.

Мама Надире се приближава към двата и моли Яман добре да се грижи за нейното момиче и да се подкрепят един друг в трудни и добри времена.

Яман хваща Сехер за ръка и я извежда от къщата на Али.

В същото време камерата ни показва как Селим наблюдава, как момичето, което обича тръгва, за да се омъжи за друг.

Яман е убеден, че хората около тях  виждат нещо, когато гледат Яман и Сехер. Дори самият Яман усеща, че сърцето му започва да бие още по-силно, след к...
Яман е убеден, че хората около тях виждат нещо, когато гледат Яман и Сехер. Дори самият Яман усеща, че сърцето му започва да бие още по-силно, след като погледне Сехер.
© Наследство

В колата Яман пита Сехер дали се притеснява, защото майка ѝ Надире се е разплакала. Сехер отговаря, че майка ѝ Надире не е спирала да плаче, но батко ѝ Зия, дори Фърат се разчувствал. Двамата така добре се преструват, че всички са повярвали в тяхната лъжа.

-Да не си си помислила, повече такива неща! Няма нищо фалшиво и никой не вярва в лъжа!
-Но…
-Аз не знам, нищо по-истинско от това! Нима можеш да се съмняваш във всичко, което се случва пред очите ти?! Всички, когато ни гледат виждат нещо, както аз като погледна в теб виждам нещо и когато ти погледнеш към мен, виждаш същото! Погледни ме! Брат ми, Фърат, Кираз възможно е те да не знаят нещо, но майка ти Надире, тя знае?!
-Аз не знам!
-Но, тя знае всичко!

Действието се пренася в имението, където Юсуф с Джангер и Адалет с нетърпение чака леля си и чичо си. Юсуф ги вижда, че пристигат и иска да тръгне към тях, но Адалет го спира, като му казва да почака да слязат от колата.

Яман помага на Сехер да слезе от автомобила, а след това я хваща за ръка и ѝ казва, че сега всичко започва за тях.

Юсуф се втурва към леля си и ѝ казва, че е много красива, а Сехер му отговаря, че той също изглежда красив, като малък принц.

-Лельо, вътре е много красиво, хайде ела да видиш! – казва Юсуф и хваща леля си за ръка.

Когато Сехер влиза в къщата, тя вижда пред себе си хипнотизираща обстановка.

-Полярната звезда! – докосва Сехер с ръка една от звездите в украсата.

Яман се приближава до Сехер и я пита, да ли ѝ харесва. Сехер със сълзи на очите от вълнение казва, че много ѝ харесва, но е в шок, защото не си го е представяла, че ще бъде толкова красиво.

Яман гледайки Сехер в очите ѝ казва, че всичко е красиво, но днес тя е най-красивата.

Идва сватбената агентка и вика Сехер и Яман в градината за няколко сватбени снимки. Сехер е изненадана, но Яман хваща Сехер за ръка и двамата излизат в градината.

Зухал е в паника, защото не знае, къде да търси важната папка.

Зухал е в паника, защото не знае, къде да търси важната папка.

© Наследство

Междувременно Икбал се кара със Зухал и я пита, дали не е забравила папката в компанията. Плачейки и чупейки пръсти Зухал отговаря, че не знае, а след това казва, че май я е забравила там. Икбал изисква от Зухал да намери папката с документите, преди Сехер да каже „да“. Ако Зухал не успее да го направи обаче, ще изгуби завинаги Яман завинаги.

В градината фотографът казва на Яман и Сехер, че са изключително красива двойка и снимките им ще станат много хубави.

Той моли Сехер и Яман да се приближат един до друг, да се хванат за ръце и да погледнат едни на друг с любов.

-Ти няма ли да се доближиш? – пита Яман като в същото време хваща подадената ръка от Сехер. Сехер се приближава до Яман, а той ѝ казва да се доближи още мъничко.

Двамата застават близо един до друг, фотографът е доволен и снима.

-Г-н Яман, застанете зад булката и я хванете за талията, а г-жа Сехер нека да погледне към вас! – нарежда фотографа.
-Ако не искаш… - казва Яман.
-Няма проблем, сватбените снимки обичайно са такива – отговаря Сехер.

Яман застава зад Сехер и нежно я хваща за талията с едната си ръка. Двамата поглеждат с любов един на друг. След което Яман обгръща талията ѝ с двете си ръце. Сехер едновременно е развълнувана и смутена…

Зухал обръща вещите в търсене на папката
Зухал обръща вещите в търсене на папката
© Наследство

Действието се пренася в компанията в кабинета на Яман, където Зухал обръща вещите в търсене на папката. Зухал е в паника, че не знае как да намери важната папка. Именно от тези документ зависи бъдещето ѝ и ако не успее да го намери сега, по-късно ще бъде твърде късно.

Тъй като длъжностното лице по регистрацията е попаднало в задръстване и закъснява, Икбал се надява, че това ще даде на Зухал достатъчно време да намери папката, която ще дискредитира Сехер, за да може Яман да я изгони от къщата, преди тя да каже „да“.

Яман и Сехер са сами в кабинета на Яман в очакване на длъжностното лице.

Сехер развълнувана пита Яман, колко ли време ще трябва да чакат.

Яман я пита, дали ѝ е скучно, а тя му отговаря, че не ѝ е скучно и добавя:

-Аз много мислех за днешния ден, как всичко ще бъде и как ще се чувствам… Много мислех… Мислех, че ще се страхувам, че ще се стресирам, но сега аз съм много развълнувана, затова има моменти, в който забравям как да дишам! А, ти какво чувстваш?
-Аз… все едно не съм на мястото си, все едно ходя по непознат път… Аз не познавам това място…, но тава не е лошо, защото ако дълго останеш на това място, то престава да бъде непознато за теб и забравяш къде се намираш! Мястото, къде се намирах по-рано, ти знаеш, беше специфично, но сега тук ми е много хубаво! Това е нещо ново за мен, но много хубаво!

Сехер поглежда Яман цялата треперейки и едва поемайки си въздух, Яман я пита, дали това е от вълнение. Сехер продължава да го гледа с любов и не отговаря…

-Всичко е под контрол - казва Икбал на ядосания Селим

-Всичко е под контрол - казва Икбал на ядосания Селим

© Наследство

В същото време Селим бесен се обажда на Икбал и я пита, дали е дала папката на Яман и спряла сватбата. Икбал му отговаря, че всичко е под неин контрол и още не са дали папката на Яман, защото чакат да го направят в последния момент.

Икбал се обажда на сестра си да побърза, защото след малко започва церемонията.

Действието се връща при Яман и Сехер. Сехер казва на Яман, че се чуди какво ще стане след това.

-След церемонията гостите ще си тръгна, а след това… - Сехер притеснена става от дивана.
-Къде? – пита Яман, а Сехер казва, че ще отиде да се измие.
Сехер не е подготвена за гледката след като отваря вратата на спалнята. Сехер е смутена и шокирана, когато вижда леглото, осеяно с розови листенца.

Сехер се сеща, че ще развали грима си, смутена поглежда към Яман, но влиза в банята. Пред огледалото тя си говори сама:

„Всичко е само игра! Успокой се! Нищо от това не е истинско! Това не е истина!“

Дженгер влиза при Яман и му казва, че служебното лице все още в задръстване. Яман му казва, че след малко те със Сехер ще слязат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?