Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

Добави коментар

Анупама се опитва да се адаптира към живота на висшата класа, докато Барха крои планове. Вижте какво ще се случи в епизод 143 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама и Ануж пристигат в новата си къща, но Анупама се притеснява, че журналистите ще ги снимат, и моли Ануж да ги накара да си тръгнат. Ануж я успокоява и ѝ помага да слезе от колата. Представителите на медиите започват да разпитват Ануж за връщането му към бизнеса на Кападия, което прави Анупама неспокойна. Барха се намесва и се изправя пред медиите от името на Ануж, като изненадва и двамата.

В къщата Анупама е разтревожена, защото всички са влезли без традиционните ритуали за посрещане на гостите. Барха троснато се извинява, признавайки, че не е осъзнавала, че няма правомощия да взема решения. Анупама пояснява, че се притеснява от пропускането на ритуалите, а не обвинява Барха.

Междувременно семейство Шах пристига в имението на Кападия за партито, но са спрени от охранител, който иска покана. Ванрадж се разстройва и спори с охранителя, чувствайки се обиден. Той изказва разочарованието си от новопридобитото богатство на Анупама, оставяйки семейство Шах в шок. Те се опитват да се обадят на Анупама, но не могат да се свържат с нея.

Междувременно Анупама решава да почисти къщата преди пуджата, сигнализирайки на Ануж. Барха се дразни и настоява да обсъдят бизнес предложението. Навън Ванрадж и охранителят спорят, а Барха научава за семейство Шах. Тя губи самообладание и ги ругае, като предизвиква сцена. Анупама се намесва и спокойно смъмря Барха за лошото отношение към семейството, като се извинява на Шах за унижението. Барха се чувства виновна и се извинява на Шах, като ги кани вътре. Хасмук настоява Лила да се освободи от гнева си заради Анупама, а Анупама ги уверява, че повече няма да се сблъскат с подобно поведение, като поглежда Барха.

Анупама се извинява на Ванрадж и го моли да присъства на събитието. Семейство Шах е впечатлено от голямата къща на Анупама. Ануж ги приветства, а Лила индиректно се заяжда с Ануж за предишната обида. Хасмук дава на Барха подарък от семейство Шах, но Барха нарежда на икономката да го остави настрана. Ванрадж забелязва Барха, но тя го избягва. Барха се ядосва, като вижда на вратата стикер на Господ Ганеш, поставен там от Анупама.

Ануж представя семейство Шах на Анкуш, а Ванрадж забелязва, че Барха взима подаръци от другите гости. Барха взема хапчета за безпокойство и се изправя срещу Анкуш, заявявайки, че няма да позволи на семейството на Анупама да отнеме щастието на Адхик и Сара. Ануж пита Анупама какво е станало със семейство Шах и тя обяснява, че те не са били в списъка с гостите. Ануж се чувства виновен, но Анупама го успокоява. Междувременно Сара, Самар, Кинджал и Паритош се сприятеляват помежду си.

Пахи прави снимки и Адхик я вижда, като я пита защо го преследва. Пахи разкрива, че Анупама е нейна майка. По-късно Анупама сервира питиета на семейство Шах. Кавия я пита защо сервира, а Анупама казва, че това ѝ доставя удоволствие. Лила прави комплимент за бижутата на Анупама, а Анупама разкрива, че те са подарък от Ануж. Барха представя Ануж и го хвали, което дразни Анупама. Ануж моли Анупама да говори, но Барха започва партито, обърквайки Анупама. Анупама спира музиката, като обяснява, че партито трябва да започне след пуджата. Лила намира спора им за забавен. Анупама обяснява на Барха, че къщата е ценна, тъй като дава подслон през целия живот. Барха казва, че гостите ѝ не са тук, за да седят на пуджа. Анупама казва, че всички те ще седнат в пуджата.

Анупама се извинява на Барха и другите, като ги призовава да се присъединят към пуджата. Ануж я подкрепя и моли всички да участват. Анупама моли персонала да премахне алкохола и настоява гостите да си свалят обувките, преди да влязат. Това разстройва Барха, която чувства, че плановете ѝ за парти са провалени. Ануж и Анупама започват да почистват пода с помощта на Сара, докато Ванрадж наблюдава Барха.

По време на пуджата Лила коментира отношението на Барха, но Ванрадж я защитава, че се е върнала от чужбина съвсем скоро. Хасмук им напомня, че Анупама също е собственик на къщата, така че не могат да я игнорират. Кавия хвали късмета на Анупама, че има семейство от и любящ съпруг. Ванрадж изглежда неловко.

Ануж и Анупама канят всички да се присъединят към пуджата, в която участват както семейство Шах, така и други гости. Барха е разочарована, че гостите на партито ѝ участват в пуджата. Анкуш я съветва да не приема нещата лично. Барха решава да предизвика Анупама, за да осигури бъдещето на Адхик и Сара.

Духовникът моли Ануж да занесе благоприятно гърне в къщата, но Ануж настоява, че Анупама, като собственик на дома, трябва да го направи. Барха се чувства засенчена и спори с Анупама, но в крайна сметка Анупама я кани да се присъедини. Те изпълняват пуджата заедно, но Барха се противопоставя на традиционния отпечатък от ръка върху стената, опасявайки се, че това ще развали внесения дизайн. Анупама настоява да спази традицията и намира компромис, като използва бяла хартия. Сара хвали Анупама. Анупама моли Гопичанд да започне ритуала. Ануж, Барха и Анкуш завършват ритуала.

Анупама завършва ритуала с отпечатъка на ръката си, като възнамерява по-късно да постави хартията в рамка. Сара го намира за модерно изкуство, а Ануж и Анупама се съгласяват, че това е смесица от култура и модерност. Ануж и Барха носят табелки с имена за къщата. Ануж посвещава името на къщата на Анупама, докато табелката на Барха гласи " Кападия". Анупама благодари на Ануж за жеста и на Барха за това, че е помислила за семейството. Лила пита чия табелка с името ще запази и Анупама решава да запази и двете, с което впечатлява всички. След това тя предлага да започне партито, което дразни Барха.

Анупама се доверява на Хасмук за страховете си да се приспособи към начина на живот на висшата класа, споменавайки произхода и навиците си от средната класа. Хасмук я успокоява, изтъквайки, че тя ще се адаптира. Междувременно Ванрадж и Анкуш случайно се сблъскват един с друг. Анкуш се опитва да се сприятели с Ванрадж и го пита за отношенията му с Анупама след развода, защото в америка разведениете двойки рядко си говорят. Ванрадж подчертава значението на отношенията между родителите въпреки развода. Анкуш му се подиграва, че сега е на такова скъпо парти само заради нея. Ванрадж му казва да си гледа свойте проблеми.

Ануж и Анупама забелязват, че Ванрадж и Анкуш са заедно, и намират това за подозрително. Пахи препоръчва да се преместят в новата къща. Адхик подкрепя решението на Пахи. Ванрадж казва на Лила, че трябва да се дистанцират от семейство Капади.

Хасмук пие сода. Гостите на Барха осъждат Хасмук за това, че се е оригнал в тълпата. Тя проявява неуважение към Хасмук. Ванрадж се застъпва за Хасмук. Анкуш губи хладнокръвието си към Ванрадж. Барха и Мехта молят Ванрадж и Хасмук да им се извинят. Ануж и Анупама питат за какво става дума. Анупама се кара на Мехта и Барха, че са проявили неуважение към Хасмук. Тя изисква от госпожа Мехта да се извини на баща ѝ. Ануж застава на страната на Анупама. Анкуш решава да се извини от името на Мехта. Анупама моли Анкуш да остави Мехта сама да се извини.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!