Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

Добави коментар

Синем е разтърсена от кошмари, свързани с пожара, и обвинява Мелек, че я е изоставила. Мурат решава, че Назлъ трябва да напусне имението. Вижте какво ще се случи в еп. 35 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Керем отвежда Оя в дома си, където майка му я посреща с прегръдка. Жената е много гостоприемна и предлага на Оя да седнат. След това я информира, че е приготвила уютна стая за нея. Момичето е трогнато от това топло посрещане и изказва благодарността си.

Синем започва да буйства в съня си. Мелек веднага се втурва при нея, за да я успокои. Но вместо благодарност, Синем я обвинява, че я е изоставила в пожара. Кошмарът е бил толкова реалистичен, че момичето е сякаш преживяло отново ужаса от пламъците и майчиното безразличие.

Асуде, подведена от Мелек, се опитва да убеди Мурат, че е най-добре Назлъ да напусне имението за безопасността на внучката й. В отчаян ход Мелек разменя дозите на лекарствата на Зейнеп, за да я разболее. След това отново обвинява Назлъ за грешката.


За да се справи с емоциите си, Синем започва да рисува. Рисунките й изобразяват майка й, стояща до стаята, обхваната от пламъци. Мелек, недоволна, къса рисунката и казва на Синем ѝ казва, че Джемре е тази, която е запалила пожара в къщата. Синем трябва да разкаже на всички за това и накрая да осъзнае, че майка ѝ по никакъв начин не е била виновна. Мелек също се опитва да обясни на дъщеря си, че прави всичко само за нейното щастие.

След дни обвинения, Мелек е успяла да се измъкне от отговорност за пожара. Използвайки сълзи и манипулации, тя най-накрая е насочила подозренията на Мурат към Назлъ.

В същото време Мурат става свидетел на инцидент, в който Зейнеп изглежда в опасност заради Назлъ. Разгневен, той извиква Назлъ в кабинета си и провежда с нея сериозен разговор. Мурат е разтърсен от осъзнаването, че е постъпил погрешно, заобикаляйки Зейнеп с лъжи и манипулации. Преживяното през последните дни го кара да реши, че не може да остави дъщеря си сама с Назлъ. Той решава, че Назлъ няма повече да живее в имението и ще наеме детегледачка. На Зейнеп ще кажат, че тя се връща на работа и ще прекарва в време с нея само докато тя заспи нощем. Назлъ се чувства разочарована от решението на Мурат.

Малко по малко и с обичта на Керем Оя започва да се чувства по-добре и оставя зад гърба си драматичното си минало и случилото се с Рюстем. Макар и отхвърлена от майка си, тя намира утеха и своето място в дома на Керем. Керем и майка му се грижат за нея с безгранична любов. Но спокойствието им е нарушено от внезапното появяване на полицията. Те носят новината за смъртта на Рюстем, събитие, което може да разтърси основите на новоизградения живот на Оя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!