Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.164 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман, Икбал и Зия пристигат в къщата на Али, за да вземат булката. Сехер е много красива и много развълнувана. Яман виждайки Сехер в сватбената ѝ рокля, е поразен от красотата ѝ и не може да намери подходящите думи. Какво става с плана на Икбал, дали ще съсипе приказката на Яман и Сехер? Вижте какво ще се случи в епизод 164 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 15 ноември 2023 по NOVA.

„Наследство“ еп.165  (NOVA) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Наследство“ еп.165 (NOVA) – какво ще се случи...

Яман е запленен от красотата на Сехер, а тя не е подозирала, че този ден ще бъде толкова зашеметяващ, и се чувства като в приказка. Дали...

В епизод 163 на турския сериал „Наследство" Яман отвежда Сехер в къщата на Али, тъй като домът на Надире е наводнен, за да я изведе оттам като булка според традициите. Яман, който мисли само за Сехер, отива да я види посред нощ. От друга страна Икбал и Зухал са щастливи, че много скоро това щастие ще бъде унищожено.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 164 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 15 ноември 2023 по NOVA

Всичко е готово за сватбата на Яман и Сехер.

Икбал и Зухал са на крачка отново да се провалят, защото Зухал не си спомня, къде е оставила папката с фалшифицираните документи. Икбал заповядва на сестра си да е намерила папката, докато те се върнат със Сехер в имението.

Яман, Икбал и Зия пристигат в къщата на Али, за да вземат булката.

Икбал и Зухал са на крачка отново да се провалят отново

Икбал и Зухал са на крачка отново да се провалят отново

© Наследство

Икбал отива в стаята на Зухал, за да прегледа още един път фалшифицираните документи, с които смята да съсипе сватбата и завинаги отърве от Сехер, но Зухал не може да намери документите. Икбал е бясна, защото е вложила толкова много усилия в този план и сега всичко може да се окаже напразно. Тя не можа да сдържи гнева си и ударя шамар на Зухал.

Икбал изисква от Зухал да намери папката с документите. В края на краищата в него се крие бъдещето им и изобщо останалата част от живота им.

Зухал не разбира как е могло да се случи това, но сега тя и Икбал са в беда. Ако Зухал не си спомни къде е папката, всичко ще се обърне срещу тях.

Яман и Сехер се подготвят за големия ден в живота си

Яман и Сехер се подготвят за големия ден в живота си

© Наследство

В същото време Яман и Сехер се подготвят за големия ден в живота си. Всеки от тях изпитва голямо вълнение, защото нещо може да се обърка и те да се провалят. Много скоро те ще бъдат законни съпруг и съпруга.

Яман не се съмнява, че лесно ще подпишат официалния документ, но след това много неща ще се променят, защото за тях ще започне съвсем нов живот, който този път ще изградят заедно. Когато Яман казва това на Сехер, това я кара да се чувства още по-развълнувана.

Действието прескача на сутринта. Сехер облича бялата си рокля и се подготвя за най-важния си ден в живота. Надире влиза при нея и ѝ казва, че е много красива булка и никой няма да може да откъсне поглед от нея.

В същото време Яман също облича сватбения си костюм. При него влиза Дженгер, който му казва, че изглежда много добре. Яман е толкова развълнуван, че не си спомня, къде е оставил ръкавелите. Дженгер веднага му казва къде са и го моли той да му ги сложи.

-За пръв път ви виждам толкова развълнуван! – отбелязва Дженгер.
-Аз правя нещо ново, Дженгер! За първи път правя нещо, за което не знам нищо! – отвръща Яман.
-Всеки един от нас в даден момент прави нещо, за което не е подготвен! Но, вие не се притеснявайте, няма да има проблеми! – казва Дженгер.
-Аз не се притеснявам за себе си, а за нея! Искам всичко да бъда както тя иска, за да не си спомня този ден с лошо! – обяснява Яман.

Яман пита Дженгер, дали е уместно сега да се обади на Сехер, а той го пита, защо да не е.

Сехер, Яман

Сехер, Яман

© Наследство

Действието се пренася при Сехер, където Надире и Кираз я подканят да се премести в гостната, защото скоро младоженецът ще дойде.

Сехер вижда, че Яман ѝ звъни и му вдига.

-Ало… Ало… - развълнувана Сехер повтаря няколко пъти.
-Аз… се притеснявам, дали всичко е наред при теб?! Всичко наред ли е?
-Да всичко е наред!
-Няма проблеми, нали?
-Да всичко е наред!
-Аз съм готов, а ти?
-Аз също!
-Ние след малко излизаме! Довиждане!
-Довиждане!

Яман чака Сехер да затвори, а Сехер чака Яман първи да го направи.

-Ало, ти все още ли си на линия? – пита Сехер.
-Да! Тогава да затварям!
-Добре!

Преди Яман да затвори Сехер го спира.

-Чакай.. Аз…
-Ти…
-Благодаря ти, че ми се обади!

-Няма нищо, някъде до час ще бъдем при теб, а сега затварям!

Сехер се усмихва, а след това поглеждайки се в огледалото си казва: - Бракът ни е формален, а това което изпитвам не може да е истина!

Икбал заповядва на сестра си да е намерила папката, докато те се върнат със Сехер в имението.

Икбал заповядва на сестра си да е намерила папката, докато те се върнат със Сехер в имението.

© Наследство

Икбал влиза в стаята на сестра си, където цари пълна бъркотия. Икбал пита сестра си, дали е намерила папката, а тя ѝ отговаря, че е претърсила всичко, но папката все едно е потънала вдън земя. Зухал предлага да се обадят на хората, за да подготвят нови материали, може все още да не са ги изтрили. Икбал ѝ отговаря, че сутринта им е звънила, но те всичко са изтрили и нищо не могат да възстановят.

Икбал нарежда на сестра си, че когато се върне тук със Сехер в сватбената рокля, тя да е намерила папката, защото ако сватбата се състой, то тя ще я убие.

-Скъпа моя, Яман много те обича!... - уверена е Надире

-Скъпа моя, Яман много те обича!... - уверена е Надире

© Наследство

Сехер е много развълнувана. Надире я води в една от стаите, за да ѝ каже няколко думи.

-Мила дъще, аз дочаках този ден и сега дори да умра, аз ще съм спокойна, защото и ти намери своето пристанище! Има човек, на който да се опреш и да се довериш в трудни моменти! Чуй, ако бракът е птица, то едното крило си ти, а другото е твоят съпруг и ако един от вас започне да пада, то другият трябва да го подкрепи, за да се задържите във въздуха!
-Майко Надире, престани да плачеш, а аз много пъти ти казах, че този брак…
-Знам аз, но каквото и да говориш, между вас има истински чувства!
-Мамо, нима може…
-Чакай, дай ми да довърша! Майките всичко знаят, а аз може за се каже, че съм твоя майка! Силно ще се дръжте един за друг, нали?! В този живот няма нищо по-важно от любовта, която струи от очите ти, а същата любов видях в очите на Яман. Скъпа моя, Яман много те обича!...

Яман влиза в къщата на Али, а след него Икбал, Зия и Недим. Те са посрещнати от близките на Сехер, най-накрая излиза и Сехер.

Сехер е много красива и много развълнувана. Яман виждайки Сехер в сватбената ѝ рокля, е поразен от красотата ѝ и не може да намери подходящите думи, той я прегръща и целува по бузата.. Сехер не е подозирала, че този ден ще бъде толкова зашеметяващ, и се чувства като в приказка.

Какво ще се случи, дали Зухал ще намери папката и ще съсипе приказката на Яман и Сехер?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.331: Ариф вика Яман и Али при себе си - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.330: „Време е Яман и Али да разберат, че са братя!“

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

Наследство еп.328: Ще успее ли Зухал да съсипе романтичната нощ на Яман и Сехер?

„Наследство“ еп.327: Яман подготвя романтична изненада за Сехер!