Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.163 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман отвежда в къщата на Али, тъй като домът на Надире е наводнен, за да я изведе оттам като булка според традициите. Яман, който мисли само за Сехер, отива да я види посред нощ. От друга страна Икбал и Зухал са щастливи, че много скоро това щастие ще бъде унищожено. Вижте какво ще се случи в епизод 163 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 14 ноември 2023 по NOVA.

„Наследство“ еп.164  (NOVA) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Наследство“ еп.164 (NOVA) – какво ще се случи...

Яман, Икбал и Зия пристигат в къщата на Али, за да вземат булката. Сехер е много красива и много развълнувана. Яман виждайки Сехер в сватбената ѝ...

В епизод 162 на турския сериал „Наследство“ Сехер ще попадне в ужасен капан, когато отива да се срещне със Селим, който е приготвил романтична вечеря за нея...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 163 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 14 ноември 2023 по NOVA

Яман отвежда в къщата на Али, тъй като домът на Надире е наводнен, за да я изведе оттам като булка според традициите.

Надире заедно с Кираз, Адалет, леля Султан и Неслихан подготвят Нощта на къната за Сехер.

От друга страна Икбал и Зухал са щастливи, че много скоро това щастие ще бъде унищожено.

Яман, който мисли само за Сехер, отива да я види посред нощ.

Сехер, Яман

Сехер, Яман

© Наследство

Сехер стои в празната си стая в имението и си спомня, как за първи път е влязла в нея. Спомня си строгият поглед на Яман, яростта в очите му. Заповедта на Яман към Икбал, която беше приготвила тази стая за сестра си, че от днес това е стаята на Сехер.

Яман влиза в стаята при Сехер и я пита, дали добре, защото той си е мислел, че тя вече го чака долу.

-Добре съм! Сега като видях стаята така празна, си спомних колко много неща преживяхме за толкова кратко време.
-Да, така е, много трябваше да преживеем! Ти готова ли си?
-Ъ-хъ!

Яман взема куфара ѝ и излиза от стаята. Сехер тръгва след него, поглежда за последен път стаята, преди да затвори вратата.

Юсуф се притеснява, къде отива леля му

Юсуф се притеснява, къде отива леля му

© Наследство

Юсуф пресрещаща леля си и я пита, къде е тръгнала. Сехер му обяснява, че тази вечер няма да спи в имението, а при мама Надире. Юсуф иска да дойде с нея.

-Миличък, аз трябва да отида сама, а и чичо ти е тук, до теб!
-Ще се върнеш, нали?
-Да, ще се върна!
-Не се притеснявай, юначе, утре ще доведа леля ти и никога няма да се разделиш с нея! – намесва се Яман. Чувайки това, Юсуф радостен целува леля си.
Сехер, Яман

Сехер, Яман

© Наследство

Яман докарва Сехер пред къщата на Али. Сехер му казва да ѝ позвъни ако има нужда от нещо, същото казва Яман и на Сехер. Сехер се обръща, за да вземе куфара от задната седалка, а точно в този момент Яман също се обръща и двамата се оказват лице в лице. Сехер е смутена, а Яман ѝ казва, че той ще вземе куфара.

Яман изпраща Сехер до вратата на къщата, той иска да ѝ каже нещо, но Кираз излиза и го кани и той да влезе, но Яман казва, че ще върви.

Действието прескача, камерата ни показва как Сехер гледа сватбената си рокля, а след това ни показва Яман, който гледа сватбения си костюм, а след това поглежда, към нощното шкафче, на което стоят обиците на Сехер. Зия влиза при Яман и отбелязва, че за първи път го вижда щастлив от много години и това се дължи на Сехер и добавя:

-Аз не можах да излекувам раните ти от детството, но дойде Сехер! Яман Къръмлъ стана друг човек! Сехер го направи, тя ти донесе спокойствие, Яман!

Кираз влиза при Сехер и ѝ казва, че сигурно сърцето ѝ не е тук, а при любимия човек. Сехер се разплаква, като казва, че Юсуф е имал нужда от майка и татко, а нея сърцето я е боляла.

-Вижда се, че Яман е запълнил тази празнота, Сехер!
-Как го разбра, Кираз?
-Оставяйки те тук, краката му искаха да се върнат, Яман не искаше да те остави тук!

Вечерта леля Султан, мама Надире, Кираз, Адалет и Несилхан изненадват Сехер, като ѝ устройват Нощ на къната.

Сехер насаме казва на майка си Надире, че не е трябвало, защото сама знае, че сватбата ѝ с Яман е фиктивна.

-Да не си посмяла да го кажеш още един път! Ти ще бъдеш щастлива! – кара ѝ се мама Надире.

В същото време Яман е в къщата на Ариф.

-Е, от утре за теб започва нов живот! – казва Ариф.
-Нали знаеш, всичко е формално! – отвръща Яман.
-Това е за ушите, които искат да го чуят, а какво ти говори сърцето? Аз знам какво ти говори, а и ти го знаеш! Единствено, сине, разреши и на Сехер да знае това! Каквото и да се случва, ти винаги трябва да подкрепяш и уважаваш Сехер!

Междувременно в имението Зухал се прибира, а Икбал я пита, къде се е загубила и къде е папката с фалшивите доказателства срещу Сехер. Зухал отговаря, че в чанта в стаята ѝ и се опитва да се държи по-далеч от нея, защото ѝ идва да взриви бомбата още този момент.

-Скъпа, сега само си мечтай! Представи си само, как Яман гони Сехер в бялата ѝ рокля пред всички гости! Представи си тази мечта, утре ще стане реалност! Дай да разгледам папката.

В този момент в стаята влиза Зия облечен официално и я пита, дали добре му стои. Икбал му отговаря, че много добре му стой. Той я пита, какво цвете да си сложи в джобчето му, а Икбал му отговаря да отива в спалнята им, а тя след малко ще дойде и ще решат. Зия излиза, а Икбал доволна казва, че Зия се радва на сватба, която няма да се състой.

Действието прескача. Яман не може да заспи, Сехер също. Камерата ни показва ту единият, ту другия, как през прозореца гледат към звездите.

„Всеки човек има човек, който го допълва, но не се притеснявай, ние заедно ще се справим!“ – Сехер си спомня думите на Яман.

„Полярната звезда, явно се е притекла на някой на помощ! Във важен момент на човека, говорят, че и през деня може да се появи!“ – спомня си Яман думите на Сехер.

Действието прескача. Яман не може да заспи, затова отива да види дали Сехер има нужда от нещо, но всички там спят, освен Сехер, която стои замислена в градината.

Сехер виждайки Яман притеснена го пита, дали нещо не е станало с Юсуф.

-Не, той добре, аз дойдох да проверя, дали нямаш нужда от нещо! Всички сигурна спят, късно е?!
-Нищо, аз не спя!
-Аз също! Ти, защо стоиш отвънка, влизай! - казва Сехер и му отваря входната врата.

Яман поглежда към знамето, което се вее от прозореца.

Сехер му казва, че майка ѝ Надире го е сложила, защото така се правило, когато булка излизала от къщата, а тя колко и да казвала, че бракът им е формален, тя не я е слушала.

-Говорят, че ако човек вярва силно в нещо, рано или късно то ще се превърне в реалност! Ти не мислиш ли така?! – пита Яман.

Смутена Сехер му отговаря, че не знае, а след малко му признава, че майка ѝ Надире и останалите според традицията са направили и нощ на къната, независимо, че тя е казала на майка си Надире знае, че бракът им не е истински и няма нужда от такава церемоня.

-Ние с теб не се разписваме само, а създаваме нов живот! Утре ще започне съвсем различен живот за нас! – отбелязва Яман.
-Виж, как силно свети полярната звезда!
-Да свети по-силно отколкото преди! – отговаря Яман като гледа не звездите, а Сехер и добавя. – Аз вярвам в светлото ни бъдеще!

Сехер изненадан го поглежда.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...