ТВ анонси Нова ТВ

“Малки жени” - рейтингов шампион в Турция, започва по “Нова ТВ”

2 коментара

Телевизионният сериал “Малки жени”, който от излизането си на екран през юни 2008 г. привлича зрителския интерес и запазва едно от челните места в турските класации, започва днес по “Нова телевизия”.
Малки жениТелевизионният сериал “Малки жени”, който от излизането си на екран през юни 2008 г. привлича зрителския интерес и запазва едно от челните места в турските класации, започва днес по “Нова телевизия”.

С "Малки жени" “Канал Д” прави експеримент. В края на зимния сезон, когато сериалите излизат в почивка, каналът пуска новия сериал, в който играят млади и сравнително непознати актьори - Екин Тюркмен, Ханде Сорал, Фулщь Зенгинер, Али Ил, Бурак Сагяшяр. Още с първите серии драматичните истории на петте сестри, загубили и двамата си родители в един и същи ден, приковава интереса на зрителите и често оглавява класацията за най-гледано предаване във вторник, когато се излъчва.

В Турция рейтингът на телевизионните предавания и сериалите се следи всекидневно, особено по отношение на сериалите, чиито епизоди обикновено се излъчват един път седмично.

Малки жениМакар че заглавието на филма е същото като на книгата на американската писателка Луиза Мей Олкът, в която се описва съдбата на четири сестри

приликата е само дотук


Историята, която разказва Олкът, е от края на 19-и век и е предназначена за деца, докато "малките жени" в турския сериал са принудени да се срещнат с едни от най-лошите страни на живота.

Първоначалният сецнарий на няколко пъти е променян - заради катастрофата, която преживява една от актрисите, а след това и заради решението на друга от тях да продължи обучението си в САЩ. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки жени

Ханде Сорал

Срещи и раздели в „Под липите”

Папараци заловиха Али Ил (Али от „Малки жени”)и Дениз Чакър (Ферхунде от „Листопад”)

Цигуларят Кенан от „Мелодия на сърцето” влиза като гост-актьор в сериала „Малки жени”

Елит Ишджан, получи годишната наградата за най-добър изгряващ талант