Лица За звездите

Елит Ишджан, получи годишната наградата за най-добър изгряващ талант

Добави коментар

Елит Ишджан, получи годишната наградата за най-добър изгряващ талант на турската филмова студия „Йешилчам”
Елит Ишджан, получи годишната наградата за най-добър изгряващ талант на турската филмова студия „Йешилчам”

Елит ИшджанЕлит Ишджан, която играе ролята на Билге от „Малки жена"  не се насити на награди, пишат турските медии по повод новия приз, който получи 16-годишното златно момиче на турското кино Елит Ишджан, която продължава да играе и в сериала "Малки жени".

Елит получи годишната наградата за най-добър изгряващ талант на турската филмова студия Йешилчам за ролята си във филма има „Има живот" на режисьора Реха Ердем.
Това е трета голяма награда за младата актриса, която напоследък турските зрители гледат в новия филм за Ататюрк като партньорка на големите турски актьори Халит Ергенч (Онур от „1001 нощ")  и Текин Четиндор (бащата на Аси в „Гордата Аси").

В интервю за турските медии по повод новата си награда Елит казва, че е научила много от опитните актьори, с които си партнира, а на режисьора Реха Ердем, коята я откри за киното още на дванадесет години, е готова да носи чай на снимачната площадка.

Засега Елит ходи на училище, а за да подобри актьорската си игра гледа много филми и чете книги. Мечтата ѝ е да стане световна звезда, да работи с различни режисьори и да направи големи неща в Турция. След това би искала да се занимава с режисура. „Когато бях малка направих един кратък филм и ми хареса, а след като се запознах с Реха Ердем, вече много искам да стана режисьор”, казва Елит. Тя иска, като Ердем, да учи актьорско майсторство във Франция.

Елит Ишджан


Елит смята, че трудно би се справила с комедийна роля

въпреки че много иска да опита.
Досега ролите ѝ винаги са били трагични. „От най-малкото нещо се разсмивам и сигурно няма да успея да остана сериозна в комедийна ситуация”, казва тя.

Елит не винаги е искала да стане актриса. Като била малка мечтата ѝ била първо да стане танцьорка, а след това ветеринарен лекар.


Когато се съгласила да играе в „Малки жени", не подозирала, че заради големия си успех сериалът ще продължи толкова дълго: „Тогава не знаех нищо за сериалите. Не знаех дори какво е рейтинг. Работата в сериала е много напрегната, има стрес, но аз се радвам, че „Малки жени" е толкова харесван и продължава толкова дълго”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки жени , Елит Ишджан

Ханде Сорал

Срещи и раздели в „Под липите”

Папараци заловиха Али Ил (Али от „Малки жени”)и Дениз Чакър (Ферхунде от „Листопад”)

Цигуларят Кенан от „Мелодия на сърцето” влиза като гост-актьор в сериала „Малки жени”

Бурак Сагяшлар