Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

Добави коментар

Сейран не успява да убеди баща си да оттегли обвиненията срещу Орхан. Ферит лъже баща си, че Халис ще му помогне. Вижте какво ще се случи в еп. 116 на турския сериал "Златно момче”.

След като разговаря с Пелин, Гюлгюн отива в стаята на Ифакат. Разстроена, тя се изправя срещу Ифакат за това, че е изпратила човек да я шпионира в дома ѝ. Ифакат се преструва на неразбрала, но Гюлгюн казва, че знае всичко. Гюлгюн предупреждава Ифакат да не се забърква с нея и заплашва с последствия, ако го направи. Тя добавя, че Ифакат не бива да се опитва да намери Сасиде. Ифакат се подиграва на Гюлгун, заявявайки, че тя не може да направи нищо, и твърди, че тя винаги е отговаряла за домакинството и винаги ще отговаря.

Ифакат твърди, че тя е единствената, която може да възстанови реда в имението, и вярва, че думите на Гюлгюн няма да ѝ повлияят. Гюлгун предрича, че Ифакат накрая ще се пречупи. Ифакат изразява съжаление към Гюлгюн, наричайки я неудачница, и настоява, че и другите я виждат по същия начин. Гюлгюн се противопоставя, като казва, че хората могат да променят мнението си, но миналото им няма да се промени. Тя предупреждава, че когато свърши с нея, всички ще видят Ифакат такава, каквато е в действителност.

Сейран призовава баща си да оттегли обвиненията срещу Орхан, но Кязим отказва дори да помисли за това. Ферит отива да види баща си в затвора. Орхан е разочарован, защото се надява на посещение от Халис. Ферит лъже, че дядо му го е изпратил, за да повдигне духа на Орхан, като казва, че Халис се опитва да му помогне. В действителност Халис е ядосан на Орхан и не показва признаци на разкаяние за поведението си.

Орхан разпитва Ферит за поведението на Халис, като изразява мнението си как то му е повлияло. Ферит обяснява, че Халис се е опитал да го накаже, но уверява Орхан, че той все още се грижи за него. Успокоен, Орхан прегръща Ферит, чувствайки се успокоен от мисълта за любовта на баща си. Орхан оптимистично се надява скоро да бъде освободен, въпреки че Ферит не е сигурен дали гневът на Халис ще отшуми бързо. Все пак Ферит вярва, че Орхан в крайна сметка ще бъде освободен.

Когато Ферит излиза навън, той изглежда притеснен, почти разплакан. Абидин, който чака до колата, забелязва това и го пита какво се е случило. Ферит обяснява, че нещата с баща му са тежки. Той е заблудил баща си, който сега вярва, че Халис ще го спаси, но Ферит знае, че това не е истина. Ферит се чувства виновен, че е дал фалшива надежда на баща си, и е решен да намери начин да му помогне. Той моли Абидин да направи нещо, за да осигури освобождаването на баща му.

Ферит получава обаждане от Сейран, която му съобщава, че е говорила с баща си за оттегляне на обвиненията. Тя му казва, че баща ѝ не е съгласен, като се позовава на сегашното му състояние и несигурността около възстановяването му. Сейран смята, че баща ѝ се нуждае от време, за да преосмисли решението си. Ферит е разочарован и обяснява, че положението на баща му е тежко и не могат да си позволят да чакат. Сейран го уверява, че му вярва и затова е говорила с баща си изобщо. Ферит казва на Сейран, че не е направила всичко възможно, след което рязко прекратява разговора.

На следващия ден Пелин научава от Карлос, че Ферит не се е прибрала вкъщи предишната вечер, затова му се обажда. Ферит обяснява, че той и Абидин са заспали в колата. Той обещава да говори с Пелин по-късно и се уговаря да се срещне с нея в кафенето в търговския център, където обикновено закусват, като я моли да бъде там след половин час.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!