Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

Добави коментар

Зюмрют казва на Гюлшат да не обръща внимание на това, което пише в дневника на Дефне. Зюмрют решава да контролира информацията, която Йомер получава. Вижте какво ще се случи в еп. 171 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 май 2024 по Diema Family.

В епизод 170 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне, на която връзка се противопоставя от самото начало. Каква пречка ще постави Зюмрют между Йомер и Дефне този път?


НА КРАТКО какво се случва в еп.171 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 май 2024 по Diema Family.

Йомер и Гюлшат посещават Джумали, който им показва как се приготвя баклава. След това се отправят към кебапчийницата, където ги очакват нови изненади.

Бану отново се опитва да накара Сейран да се усъмни в Митхат

Кенан се среща с Йомер и разбира, че той не го помни.

Какво ще каже Алпай, когато Кенан му каже, че Йомер не си го спомня, което ще нервира Кенан?

Зюмрют казва на Гюлшат да не обръща внимание на това, което пише в дневника на Дефне, защото не е вярна.

Зюмрют решава да контролира информацията, която Йомер получава.

Всичко за "Моето име е Мелек"
„Моето име е Мелек“, еп.172:  Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

Вижте повече

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

Зюмрют скрива дневника на Дефне, за да не го прочете Йомер и върне паметта. Дефне идва в конака на Ширхан и казва на Вилдан, че ще...

Йомер и Гюлшат идват в Хана и посещават Джумали. Той дава на Йомер урок по приготвяне на баклава. Отиват да седнат в кебапчийницата, когато се появява Кадрие, която иска да им даде да опитат от вегетарианските ѝ ястия. В обичайния си неосъзнат маниер тя разказва развълнувано за помощта на Дефне при приготвянето на храната и казва на Йомер какъв късметлия е, че ще бъде добре нахранен, след като се оженят. Всички я гледат с неудобство, но Кадрие не обръща внимание на реакциите на хората.

В същото време Дефне се разхожда сама и тъжна в парка. Тя си спомня как Йомер ѝ е направил предложение и как му е обещала, че ще го чака да се върне.

Тя сяда на една пейка и пуска видеозаписа, който Йомер ѝ е изпратил преди да си загуби паметта, в който ѝ казва, че много я обича.

Бану посещава Сейран в аптеката и отново се опитва да накара Сейран да се усъмни в действията ѝ спрямо Митхат. Бану казва, че Митхат сигурно знае какво се е случило с Керем, но не иска да каже. Сейран ѝ казва, че Митхат ако сметне за нужно ще ѝ каже. Сейран предлага на Бану да отидат на обяд в Хана.

В същото време Гюлсат и Йомер се прибират, когато ги среща Кенан. Той поздравява Йомер, но разбира, че Йомер не се чувства добре и не го разпознава. Обажда се на Идрис, за да му намери някои от най-добрите лекари.

Сейран и Бану пристигат в Хана.

Бану отива в антикварния магазин на Кенан, където разглежда антикварните предмети и разговаря с Алпай-.

Кенан се връща в магазина и казва на Алпай, че току-що е видял Йомер и той не си спомня нищо. Алпай казва, че това е добре, сега няма да си спомня и Дефне и те могат да тръгнат по своя път, плюс това тогава няма да има пречки за връзката на Кенан с Вилдан.

Кенан го поглежда с неприязън и казва: -Това ли си разбрал от тази ситуация?

-Казвам ти, че като човек ситуацията на Йомер ме е разстроила, а всичко, което тебе те интересува, е как да спечелиш нещо от нея! – ядосва се Кенан.

Алпай го предупреждава, че някой ден съвестта му ще го довърши.

Бану се намесва, тъй като се интересува от един свещник. Алпай ѝ предлага завишена цена.

Сейран седи в кебапчийницата и разговаря с Кадрие, която споменава, че сега когато дюкянът е техен, тя изпитва голямо удоволствие да приготвя вегетариански ястия, които да са допълнение към тези с месо. Митхат носи кебапчетата на масата и пита къде е Бану. Като научава, че тя е в магазина на Алпай, той се отправя натам и я изкарва от магазина. Тя не приема добре поведението на Митхат, докато Сейран не ѝ обяснява кой е Алпай и защо не искат тя да пазарува там.

Бану и Сейран са впечатлени от вегетарианските ястия на Кадрие и от нейното въодушевление, че се занимава с бизнес. Махмуд моли Митхат да каже на Сейран да не насърчава Кадрие. Той обяснява, че единственото му спокойствие е на работа и ако Кадрие дойде да работи при него, той никога няма да има спокойствие.

В същото време Зейнел и Юнзиле се наслаждават на чая помежду си и обсъждат какъв ще бъде животът им, когато се оженят. Юнзиле е решена да продължи да работи и не се впечатлява от предложението на Зейнел да работи с него в магазинчето му.

Действието се пренася в конака на Ширхан, Зюмрют казва на Гюлшат да не обръща внимание на това, което пише в дневника на Дефне. Зюмрют ѝ обяснява, че и двете семейства не са искали Дефне и Йомер да бъдат заедно. В крайна сметка те са го приели, но Зюмрют казва, че не е щастлива.

Но, от дневника на Дефне се вижда, че те са били много влюбени – казва Гюлшат. Зюмрют казва, че нищо не е такова, каквото изглежда... Тя казва на Гюлшат, че Йомер едва не е умрял заради Дефне и добавя:

-Ако Йомер си спомни Дефне, а след това онези тежки дни, то аз съм съгласна да не си спомня нито мен, нито дядо си! Йомер е нашият единствен, нашата душа, нека да се отвори нова страница в живота му и нека тя да бъде чиста и никой да не попречи на това! Ти дойде в нашият живот като подарък, знаеш ли?

В този момент пристига Вилдан и пита Гюлшат, дали знае защо Йомер е толкова ядосан след като се е прибрал. Тя ѝ отговаря, че не.

Идрис е намерил трима много добри лекари и дава списъка на Кенан. Вилдан не отговаря на обажданията му, но Кенан решава поне да запише час при един от лекарите.

Халил казва на Керем, че комисар Мурат е говорил с организаторите на хазартните мачове и никой повече няма да се доближи до него. Той им благодари за помощта, но споменава, че е ядосан на Митхат, че е казал на всички. Халил му казва, че Джумали е бил този, който е разбрал погрешно, и че не бива да се разстройва от Митхат. Мираза и Халил предупреждават Керем да внимава за хората с които дружи.

Джумали идва в конака на Карадаа, за да види дали всички са добре. Той приема отговорностите си да се грижи за тях, докато отсъства Сеит Али, много сериозно. Казва на Мелек, че Керем е участвал в незаконни мачове срещу залагания, че малко Джумали е изгубил самообладание и се е скарал на Керем, но и тя трябва да държи Керем под око, за да не му се случи нещо лошо. Казва, че Халил се е погрижил за него, така че тя не бива да се притеснява... Така че сега благодарение на Джумали и Мелек вече знае за незаконните мачове на Керем!

В същото време Алпай придружен от двама здравеняци, пристига на игрището, където се провеждат незаконните мачове. Той се държи като силен човек и казва на Сами да стои далеч от Керем. Самият организатор е изумен и казва, че първо чичото на Керем, после полицията, а сега и баща му... той е разбрал посланието им.

Бану се оплаква на Сейран от поведението на Митхат в магазина на Алпай. Сейран ѝ казва, че Митхат е направил това, за да я защити, а Бану се смее. Сейран ѝ разказва всичко, което Алпай е направила на Мелек и децата ѝ, и Бану се съгласява, че Митхат е постъпила правилно. След това Митхат ги моли да не насърчават Кадрие с нейното готвене и обяснява, че това няма нищо общо с подкрепата на жените, нито с равенството между мъжете и жените. Бану прави неубедителна гримаса, но Митхат продължава да обяснява, че тъй като те имат аптека, Кадрие иска да сложи своя отпечатък върху кебапчийницата, за да гарантира, че братята ще имат равен бизнес. Казва, че и Махмуд днес също е се е държал като шеф с него.

Джумали разказва на Вилдан и Зюмрют за идването на Йомер в баклаваджийницата. Джумали им казва как Йомер го е гледал как е разточва тесто и Йомер си спомнил историята на Джумали, която той разказал на масата за вечеря. Зюмрют е доволна, че Йомер помни нещата, които му казват, и решава, че оттук нататък трябва да му се казват само нещата, които те искат да знае. Зюмрют предлага да кажат на Гюлшат какво искат да знае Йомер и тя да му разказва всичко по малко и така той няма да се обърква, предлага Зюмрют...

Керем казва на Мелек, че не е знаел как е стигнал до това състояние. В един момент е помагал на Аслъ, а в следващия тя е взела парите и си е тръгнала. Мелек казва, че се е притеснявала, че Аслъ може да го нарани, но не е очаквала това. Мелек казва на Керем, че трябва да осъзнае, че не всеки има същите добри намерения като него и трябва да бъде по-внимателен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!