Актуално В програмата

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Добави коментар

Този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA детективският нюх на зрителите ще бъде провокиран с неочаквани обрати в новия епизод на „Есента на демона“.

© NOVA/Красена Ангелова

Наяве ще излязат смразяващи следи, които ще стеснят кръга на заподозрените, но убиецът отново може да се окаже на крачка пред разследващите. Две нови зловещи престъпления са на път да разтърсят Велико Търново, а коренно различният им стил ще заплете мистерията.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще успеят да притиснат до ъгъла Тороманов (Мариан Вълев), за да го накарат да признае тежки истини, за които не е готов. Главният комисар ще опита да ги заблуди, но доказателствата ще бъдат на страната на Мия и Филип. Ще се окаже ли, че именно той има сериозна връзка с убийството на съдия Елдърова?

Все повече в полезрението на полицията ще навлезе и Десподов (Асен Блатечки), който дори ще опита да се намеси в бъдещите планове на новоизбрания кмет за развитието на града. Постоянните срещи на бизнесмена с различни влиятелни хора в града и поведението му ще засилят подозренията около връзката му с тежките престъпления. С кого и по каква причина ще се срещне Десподов?

Какви ще са новите две престъпления и каква е връзката между тях? Какво общо има Тороманов със съдия Елдърова и ще направи ли самопризнания? Какво ще засили подозренията и съмненията към Десподов? – гледайте в новия епизод на „Есента на демона“ в четвъртък 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Есента на демона

Как ще завърши "Есента на демона"?

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в „Есента на демона"