Актуално В програмата

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в „Есента на демона"

Добави коментар

Разследването на двете зловещи убийства във Велико Търново продължава да озадачава криминалистите и да ги поставя в опасни ситуации в новия епизод на „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

© NOVA/Красена Ангелова

Поредицата ще разкрие на зрителите смущаващи доказателства, които ще поведат случая в непредвидена посока, но убиецът отново ще се окаже една крачка пред полицаите.

Харитонов (Димо Алексиев), Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще влязат в къщата на адвокат Смилев (Константин Трендафилов) в Първомайци, за да вземат архивите му. Криминалистите обаче бързо ще установят, че някой вече ги е изпреварил и ще тръгнат по следите на мистериозния крадец. Възможно ли е да се доберат до архивите на Смилев навреме? Кой има полза от изчезването на документите и ще успеят ли разследващите да разкрият нещо повече за извършителя?

© NOVA/Красена Ангелова

След хитрия ход на Мия, който постави Тороманов (Мариан Вълев) до стената, той решава да върне Заимова (Христина Апостолова) обратно в управлението, но при едно условие. Заимова ще получи секретната задача да наблюдава колегите си и да докладва абсолютно всичко съмнително на комисаря. Зоркият поглед на полицайката бързо ще попадне на детайл, който истински ще я шокира. Този факт ще я накара да потърси помощта на свой колега, а това, което двамата ще открият, заплашва да промени хода на цялото разследване.

Ще успеят ли Харитонов, Мия и Филип да разобличат крадеца от къщата на Смилев и ще намерят ли връзка и доказателства, свързани с него и убийствата? Каква бележка ще намери Мия и какво ще отведе полицията на паметника на Асеневци? Защо Десподов (Асен Блатечки) ще се окаже на същото място? Какво ще открие Заимова?

Не пропускайте и специалната рубрика, посветена на „Есента на демона“, всеки четвъртък в „На кафе“. Тази седмица журналистът Десислава Жаблянова ще срещне зрителите с професионалните гримьори на сериала и ще разкаже как се постигат визиите на героите и колко време отнема гримът при инсценировката на зловещите убийства.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Есента на демона

Как ще завърши "Есента на демона"?

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“