Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

Добави коментар

Осъзнавайки, че единственият изход от ситуацията, в която се намира, е да приеме предложението на Йозер, Рючхан с нежелание му прехвърля акциите си. Разберете още какво ще се случи в епизод 141 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 140 на „Три сестри“ Йозер прави предложение на Рючхан, за да я измъкне от ареста. Тюркян признава на Сомер, че е щяла да дойде на срещата им, но е разбрала, че той се пренася в къщата на Мине. Сомер разбирайки това побеснява! Отива при Мине и ѝ заявява, че трябва да разбере веднъж завинаги, че никога няма да бъде с нея, дори да е последната жена на света!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 141 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 20 май по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян цяла нощ се надява, че Сомер ще дойде при нея. Сутринта разбира, че Рючхан е арестувана и си месили, че заради това Сомер не е дошъл.

Мустафа споделя на баща си, че майка му е направила опит да се самоубие, за да го накара да се раздели с Дерия. Ядосан Йозер отива при Севилай и я предупреждава, че ако още веднъж се опита да манипулира Мустафа, ще направи така, че тя повече няма да го види.

Сомер разбира от Тюркян, че майка му е арестувана и веднага отива в полицейския участък.

Осъзнавайки, че единственият изход от ситуацията, в която се намира, е да приеме предложението на Йозер, Рючхан с нежелание му прехвърля акциите си.

Всичко за „Три сестри“
„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер,  Рючхан чука на вратата на Тюркян!

Вижте повече

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

Тюркян се разболява, а Сомер се грижи за нея. Рючхан е освободена, след като Йозер оттегля жалбата си. Тя се завръща в имението Корман с големи...

Тюркян прави опит да се свърже със Сомер, но той не ѝ вдига. Тя решава да се обади на Айла и я пита, дали Сомер е у Мине. Айла ѝ отговаря, че не е, но чува как Сомер слиза на бегом по стълбите и излиза от вкъщи.

-Той си беше вкъщи, но ей сега излезе - отговаря Айла.
-Може би идва а насам! – казва щастлива Тюркян.
-Не знам! – отвръща Айла.

Тюркян ѝ затваря обнадеждена, че всеки момент Сомер ще дойде при нея и се заема да подреди стаята.

Става късно, но Тюркян се надява, че Сомер ще дойде и поглежда тъжна през прозореца. Тя си оправя леглото, гаси лампата и ляга да спи. Но, след малко става и отново я запалва.

„Ако дойде, нека да види, че лампата свети.“ – мисли си Тюркян.

В същото време Несрин обвинена от Рючхан, че тя е виновна, че е в ареста преглежда всички касети и се уверява, че е дала на Рючхан истинската касета.

Междувременно Мустафа изпраща съобщение на Дерия да се видят. Севилай вижда, че Мустафа си пише с Дерия и му напомня, че ѝ е дал обещание да сложи край на връзката им.

-Мамо, добре, но ще се срещна очи в очи с момичето! Няма да се виждаме повече! Ще ми разрешиш ли да направя това?

Севилай кима с глава.

Действието се пренася в ареста. Проститутката, която е затворена с Рючхан я пита, какво прави нейният красив син. Жената, където е убила мажа си пита Рючхан, защо синът ѝ не е дошъл да я спаси.

-Аз не мисля, че той знае. Ако знаеш веднага щеше да дойде!
-Може да е разбрал, че ти си наела човек, който да убие баща му? Тогава синът ти надали ще се погрижи за теб!

Една от жените я пита, дали наистина е наела човек, за да убие мъжа ѝ. Ядосана Рючхан отрича. Другата подхвърля, че сега Рючхан затворена тук, а мъжът ѝ не може ѝ да си представи, какво прави с любовницата си. Рючхан ѝ отвръща да си затвори устата, защото нищо такова няма да се случи.

Пренасяме се в имението на Корман. Мустафа се прибира и е изненадан да види, че баща му все още не е легнал. Йозер му казва, че не му се спи и го пита, къде е бил.

-Бях при мама!
-О, вие сте се сдобрили! Радвам се!
-Татко, мама се опита да се самоубие.

Йозер е шокиран и пита Мустафа защо не му се е обадил. Той му отговаря, че не е помислил, а и г-жа Рючхан е можела нещо да каже. Йозер го пита сега как е майка му. Мустафа казва, че след като са ѝ промили стомаха е добре.

-Ех, Севилай, как си могла да направиш това? – ядосва се Йозер.
-Направи го, татко, за да ме накаже! Когато е притисната в ъгъла и се намира в безизходно положение, винаги прехвърля вината върху мен. Нека да бъде здрава! Какво друго мога да направя? Аз си научих урока!
-Виж, Мустафа, ако го е направила, че ти живееш тук с мен…
-Не, не е за това! По повод това тя ме разбира и каза, че мога да живея при теб.
-Тогава защо? – Йозер се досеща. -Проблемът е в Дерия, нали? – Сомер кима с глава. -Какво смяташ да правиш?
-За какво мога да мисля, татко? -пита разстроен Мустафа. -Тя не спира да ми напомня, че трябва да приключа темата с Дерия. Ами ако отново поиска да се самоубие, ако не успея… Татко, как ще живея без мама?

Йозер моли сина си да се успокой и му казва, че никой не може да заплашва по този начин детето си и добавя, че утре ще поговори с майка му. Мустафа му казва, че няма нужда, защото иска да затвори темата. Защото да обичаш и да бъдеш обичан е за хора, които нямат проблеми, а такива като него постоянно трябва да са сами. Разочарован Мустафа пожелава лека нощ на баща си и си отива в стаята.

Сутринта Несрин идва при Тюркян, за да ѝ донесе от бюрека, който е направила за закуска. Несрин я пита, дали знае, че Рючхан е в ареста. Изненадана от новината Тюркян казва, че не знае. Несрин казва, че доколкото познава Рючхан, тя не може да повярва, че Рючхан е направила това, защото тя много обича мъжа си, но грешката на Рючхан е да извика бившия на Севилай тук, но не знае, дали ще повярват на Рючхан.

-Ако е виновна, нека да си понесе наказанието – отвръща Тюркян.
-Ти отново ли си ѝ ядосана? Вие отново ли сте се карали, че така говориш?
-Не, ние дори не се карахме. Аз ѝ казах, че всеки ще си получи заслуженото. Но, аз също не вярвам, не мисля, че е стигнала толкова далече.

Несрин признава, че е чула разговора им с Рючхан по телефона, че ако Тюркян иска да се върне в имението, то Рючхан няма да я приеме. По този повод Рючхан си мисли, че Несрин ѝ е ядосана и е предала касетата в полицията.

В същото време Йозер, който снощи разбра какво е направила Севилай и за решението на Мустафа да остави Дерия, отива при Севилай и я обвинява за случилото се.

-Ти явно си разбрал? Мустафа сигурно ти е казал, но ти не се притеснявай за мен, аз съм добре!
-Аз за теб не се притеснявам! Ти продължаваш да правиш същото, както и преди години. Когато не ти обръщат внимание, ти се опитваш да го привлечеш независимо от начина, по който ще го направиш! Ти така правеше с мен преди години, а и явно с Мустафа! Ти си толкова безскрупулна майка, че си заплашила със самоубийство, за да може да разделиш сина си с тази, която обича! Но, аз те предупреждавам, че ако още един път се опиташ да направиш това, няма да имаш син, който ще дойде да те спаси! Аз напълно ще го отдалеча от теб, дори няма да разбереш за това! Бъди внимателна! – казва ядосан Йозер и си тръгва.

Тюркян пристига в ресторанта и пита един от сервитьорите, дали Сомер е дошъл. Той ѝ отговаря, че си е в кабинета. Тюркян носи кафе на Сомер и го чува как говори със Селчук и му казва да намери някой, който да управлява ресторанта, защото той ще се върне в компанията. Като приключва разговора Тюркян му казва, че е добавила в кафето му малко захар. Сомер ѝ отговаря, че не си спомня да е искал кафе. Тюркян му отговаря, че не е искал, но тя е направила, защото тя знае, че той сутрин обича да пие кафе.

-Не трябваше, защото аз повече не искам!
-Ти сега ли реши, че не обичаш?
-Да!
-Защото си ми ядосан?!
-Тюркян аз не съм ти ядосан и кафе не искам! Аз скоро ще си тръгна от тук! Може да продължиш да работиш!
-Сомер, моля те, ти много си напрегнат!
-Какво става? Нима не искаше това?
-Сомер, аз съжалявам за това което е станало!
-Тюркян, подиграваш ли се?
-Не, не се подигравам! Как е майка ти? Какво каза адвокатът?
-За какво говориш?
-Аз знам всичко, Сомер, не крий от мен!
-Не разбирам, какво знаеш? – притеснен Сомер става от стола си.
-Ти наистина ли не знаеш или ме проверяваш?
-Аз наистина не знам за какво говориш, Тюркян!
-Няма нищо, нещо съм се объркала! – казва Тюркян и тръгва да излиза, но Сомер я спира и ѝ казва да му каже, какво става. Тюркян му казва, че майка му е арестувана.

Шокиран без да губи време Сомер излаза от заведението и се качва в колата си. Тюркян тича след него и му казва, че и тя ще дойде с него и сяда до него. Сомер я моли да слезе, а Тюркян му казва, че няма да го остави сам.

-Какво ще правиш там? – пита Сомер.
-Аз искам да съм до теб! Хайде тръгвай!

В същото време Рючхан осъзнавайки, че единственият изход от ситуацията, в която се намира, е да приеме предложението на Йозер, Рючхан с неохота му прехвърля акциите си.

Веднага след това Йозер казва на комисаря, че иска да оттегли жалбата си, като казва, че с Рючхан са женени от толкова много години, че тя не може да направи такова нещо.

В този момент пристигат Сомер и Тюркян. Йозер го успокоява, че е направил всичко възможно, за да освободят майка му. Сомер го пита, дали е видял записа. Йозер казва, че не е, но ако майка му е искала да го убие…

-Татко, как може да си помислиш това? Тази жена от сутрин до вечер стоеше до леглото ти, тя постоянно плачеше! Да не си посмял да помислиш, че мама е способна на такова нещо, татко!
-Аз също не вярвам, че г-жа Рючхан може да направи такова нещо! Навярно е грешка, истината рано или късно ще се разкрие!– казва Тюркян.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!