Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.39 : Дамла и Пойраз се сближават, но се появява Неслихан...

Добави коментар

Дамла е решена да спечели доверието на Пойраз, но появата на Неслихан я изненадва. Дамла разкрива пред Пойраз, че Неслихан е опасна жена. Неслихан се опитва да предупреди Пойраз за Дамла. Гизем съобщава на Шахика, че Дамла е купила дял от Аргунхолдинг. Разберете още какво ще се случи в епизод 39 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 20 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 38 на турския сериал „Доброта“ Неслихан разпознава Дамла на маскарадно парти и се качва на сцената, за да я разобличи. В същото време на същото парти Дамла се запознава с Пойраз, богат бизнесмен. Дамла е уверена, че това ще бъде новият ѝ мъж. Нейният пропуск към света.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 39 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате от 21:30 часа всяка делнична вечер по bTV Story.

Дамла е решена да спечели доверието на Пойраз, но появата на Неслихан я изненадва.

Дамла е шокирана да разбере, че Неслихан е новата възпитателка на синът на Пойраз.

Дамла разкрива пред Пойраз, че Неслихан е опасна жена.

Неслихан се опитва да предупреди Пойраз за Дамла.

Гизем съобщава на Шахика, че Дамла е купила дял от Аргунхолдинг.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Дамла пристига в кафенето, за да се срещне с Пойраз, и се извинява, че е отнела от личното му време.

Пойраз признава, че сутринта не е била никак лека. Трудно е да отглеждаш сам сина си и да съчетаваш това с бизнеса.

Дамла разказва, че е дизайнер и дълги години е работила в чужбина, а след това е научила, че Аргунхолдинг незаконно е използвал нейни дизайни и ги е включил в продуктовата си линия. Успели са да преговарят и тя се е върнала в Истанбул. Сега обаче те са в затруднение и разпродават стоката си.

Дамла казва, че мисли да купи техния дял, но се страхува, че няма да успее да го направи. Тя е творческа личност и не разбира много от бизнес.

Пойраз обещава да ѝ помогне с това. Дамла с усмивка му казва, че изкуството е страст и не всички могат да се занимават с него.

Пойраз ѝ съобщава, че трябва да си тръгва, тъй като е на среща, и предлага да се срещнат вечерта. Дамла с удоволствие се съгласява.

Атила се обажда на Неслихан и ѝ казва, че колата, която е следвала след маскарадното парти, е била наета от някой си Селим Гедик и че именно той е бил на партито.

Неслихан настоява, че тя е видяла Мурат.

Атила ѝ съобщава, че в момента разследват връзката между Селим Гедик и Мурат.

Неслихан отива в компанията на чичо Рамит, един познат и го моли да я вземе на работа. Чичо Рамит се извинява на Неслихан и ѝ обяснява, че не може да я приеме във фирмата си, тъй като ще ѝ бъде много трудно.

Неслихан уверява, че е била оклеветена, но мъжът е сигурен, че злите езици няма да я оставят на мира.

Чичо Рамит дава на Неслихан пари, като обяснява, че това е единственото нещо, което може да направи за нея.

Неслихан отговаря, че е дошла при него за работа, а не за услуга, обръща се и си тръгва.

Айшил се обажда на Неслихан и ѝ казва, че изглежда Дамла си има нов мъж. Казва се Пойраз Караагач и двамата имат среща вечерта.

Неслихан е възмутена, че Дамла е съсипала живота ѝ и сега гради свой собствен живот.

Неслихан уверява Айшил, че Дамла няма да успее. След като прекратява разговора, Неслихан намира цялата информация относно Пойраз Караагач.

Атила научава, че Селим Гедик е починал преди три години, което означава, че Мурат наистина се крие под това име. Атила нарежда на Кадир да провери всички кредитни карти, собственост и т.н. на този човек.

Вечерта Атила идва в дома на Неслихан и ѝ казва, че колата, която е видяла, е била наета от мъртвия мъж.

Неслихан разбира, че Мурат се крие под фалшиви документи. Атила казва, че наскоро на негово име е била регистрирана хотелска стая, но той се е изнесъл веднага след партито. Атила не се съмнява, че това е Мурат, но обяснява, че досега не са успели да го проследят. Неслихан му казва, че Дамла си е намерила нова жертва и тя иска да се срещне с този човек и да го предупреди.

Неслихан моли Атила да ѝ намери адреса на Пойраз Караагач. Атила обещава да помогне.

След вечеря Пойраз откарва Дамла вкъщи. Дамла кани мъжа в къщата на чаша кафе и му показва работата си.

След като сяда на дивана, Дамла изважда творбите си и обяснява, че преди е рисувала повече хора, но сега, заради работата си, скицира повече обувки. Пойраз разглежда с интерес работата на Дамла и след това се интересува дали тя прави портрети. Дамла нежно хваща Пойраз за брадичката и забелязва, че той има перфектни пропорции. Като пърха с мигли, Дамла поглежда устните на събеседника си, без да пуска брадичката му. Пойраз целува Дамла.

На сутринта Неслихан се опитва да убеди Нехир да отиде на училище. Момичето отказва да отиде в новото училище. Неслихан сяда до дъщеря си и ѝ обяснява, че тя не е всемогъща и докато нещата не се оправят, ще трябва да ходят в това училище. Нехир предлага да изчакат баща ѝ да се върне от командировка, за да решат проблемите си. Неслихан, уморена от убеждаване, настоява дъщеря ѝ да престане да бъде непослушна и да отиде да се приготви за училище.

Атила дава на Неслихан адреса на Пойраз и ѝ казва, че са по следите на Селим. Атила обещава да се обади веднага щом има новини.

Неслихан пристига в къщата на Пойраз. Пруслужницата, мислейки, че е пристигнал нов учител, я придружава в къщата.

Госпожа Хандан, майката на Порзай посреща Неслихан и без да каже нито дума, я придружава до стаята на внука си. Хандан ѝ разказва, че синът ѝ Пойраз се е развел със съпругата си миналата година и внукът ѝ Дениз е видял неща, които не е трябвало да вижда. Сега детето се е затворило в себе си и не контактува с никого. Неслихан се опитва да обясни, че не е възпитател, но Хандан я прекъсва и я кани в стаята на внука си.

Щом Неслихан прекрачва прага на стаята, Хандан си тръгва, като обяснява, че ще обсъдят подробностите по-късно. Дениз не обръща внимание на никого, седнала с таблет в ръце. Неслихан се приближава до момчето и му казва, че има дъщеря Нехир и син Бату. Неслихан показва снимка на телефона си. Момчето поглежда снимката и продължава да играе на таблета си. Неслихан уверява Дениз, че децата ѝ са преминали през същото, през което е преминал и той. Момчето изкрещява, че никой не би могъл да преживее това, което е преживял той. Кой друг е виждал майка си да се целува с друг мъж. Неслихан сяда до момчето:

- Дъщеря ми, Нехир, видя. Тя видя как баща ѝ се целува с друга жена. Беше много тъжна. Болеше я. Сърцето ѝ беше разбито, но това отмина. Знам, че и на теб ти е трудно, но времето лекува всичко. Всичко ще се оправи, не се притеснявай.

Пойраз и Дамла закусват заедно в кафенето.

Хандан се обажда на Пойраз и забелязва, че той не се е прибрал тази вечер. Пойраз поглежда към Дамла и съобщава на майка си, че е прекарал нощта в дома на свой приятел.

Хандан му съобщава, че при тях е дошла нова възпитателка, която от половин час е в стаята на Дениз.

Хандан предполага, че новата възпитателка се е сработила добре с Дениз, и смята, че синът ѝ трябва да се запознае с г-жа Неслихан.

Дамла чува познато име и се вглежда в новия си любовник. След като научава, че Пойраз ще се срещне с учителката Неслихан, тя моли да отиде с него.

Пойраз завежда Дамла в дома си и я представя на майка си.

Хандан ентусиазирано ѝ казва, че госпожа Неслихан все още е в стаята на Дениз и това е добър знак.

Хандан смята, че госпожа Неслихан непременно трябва да бъде наета, тъй като никой преди нея не е успял да се разбере с Дениз.

Неслихан слиза във всекидневната. Дамла гледа съперницата си с отворена уста.

Неслихан също не откъсва поглед от Дамла, а след това казва на Пойраз, че трябва да обсъдят една много важна тема насаме. Докато казва това, Неслихан продължава да гледа Дамла.

Дамла с очи моли Неслихан да замълчи. Пойраз кани Неслихан да излязат в градината, а Дамла предлага да седнат в хола.

Неслихан излиза в градината и казва на Пойраз, че има за какво да го предупреди. Неслихан няма време да каже нищо, тъй като Дамла излиза в градината и казва на Пойраз, че трябва спешно да поговорят.

Пойраз се опитва да обясни, че е зает, но Дамла настоява. Пойраз излиза в градината, извинява се на Неслихан и я моли да отложи разговора им за утре. Неслихан поглежда Дамла в очите и отговаря на Пойраз:

- Добре. Утре си е утре.

Неслихан излиза от къщата. В това време пристига нов възпитател за Дениз, но прислужницата му съобщава, че мястото вече е заето.

Пойраз моли Дамла да обясни какво означава всичко това. Дамла го уверява, че Неслихан е много опасна жена. Тя не я познава лично, но неин приятел ѝ е разказал. Дамла уверява, че Неслихан е нападнала една жена с нож и дори е излежала присъда за това.

- Тя е психопат. Не може да ѝ се повери дете.
- Разбира се, че не. Аз не съм толкова безотговорен баща. Обърнах се към най-добрите хора с най-добрите препоръки и нищо.
- Ти си прекрасен баща, Пойраз. Осъзнах това за два дни. Не знам дали е изневерила на фирмата си или нещо подобно.
- Много ти благодаря. - Пойраз взема ръцете на Дамла. - Толкова съм щастлива, че те имам. - Дамла свежда очи от смущение.

Хандан слиза във всекидневната и пита сина си какво е уговорил с Неслихан. Пойраз избягва да отговори, като отбелязва, че трябва да тръгват.

Отивайки до колата, Пойраз моли Дамла засега да не афишира връзката им.

Атила се обажда на Неслихан и ѝ казва, че не са успели да хванат Мурат. Неслихан на свой ред разказва, че не е успяла да говори с Пойраз, тъй като той е дошъл с Дамла и тя не им е позволила да говорят.

Мурат и Мелис разглеждат една селска къща. На момичето не ѝ харесва, че къщата е далеч от центъра, но Мурат няма нищо против. Мурат подписва договор с наемателя на къщата.

Пойраз закарва Дамла до Аргунхолдинг и предлага да вечерят заедно вечерта. Дамла с удоволствие се съгласява.

Дамла влиза в холдинга и се сблъсква с Гизем. Дамла се интересува къде се провежда събранието на директорите. Гизем объркано обяснява, че е в главната заседателна зала, но срещата, е само за партньорите. Дамла обявява, че е купила дял, и нарежда на Гизем да я заведе в заседателната зала, като отбелязва, че сега е неин шеф.

Дамла забелязва Гелюл във фирмата и като пуска Гизем, моли Гелюл да я заведе в заседателната зала. По пътя Дамла предпазливо заключава, че Неслихан сега живее в бедняшки квартал, в къщата на някакъв полицай, и че децата ѝ ходят на обикновено училище в същия квартал. Дамла пита за адреса, като обяснява, че иска да им помогне.

Неслихан се прибира вкъщи и вижда, че Карай е дошъл да ги посети. Карай упреква Неслихан, че не го е информирала за проблемите си и че е отседнала в къщата на полицай, когото не познава. Неслихан се оправдава, че всичко се е случило неочаквано. Г-н Атила им е предложил свободна къща и те са приели. Карай отбелязва, че неговата къща също е свободна и е по-голяма от тази. Шахика се съгласява с мнението на Карай.

Неслихан учтиво отказва, като обяснява, че не иска да го смущава. Карай ги уверява, че присъствието им в къщата му ще бъде удоволствие за него.

Неслихан обяснява, че всичко, което се е случило между тях, и чувствата му към нея ще бъдат само пречка за нея. Карай смята, че Неслихан не иска да му е длъжна, и решава да ѝ даде време да обмисли нещата.

Веднага след като Карай тръгва, Гизем се обажда на телефона на Шахика и ѝ съобщава, че Дамла е купила дял от компанията им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..