Архив Истината за нас

Кметът на София Йорданка Фандъкова лично ще бракосъчетава двойките в „Истината за нас”

Добави коментар

Кметът на София Йорданка Фандъкова лично ще бракосъчетава двойките в „Истината за нас”
Кметът на София Йорданка Фандъкова лично ще бракосъчетава двойките в „Истината за нас”Кандидат-младоженците, одобрени да участват в предаването „Истината за нас”, ще имат шанса да бъдат бракосъчетани лично от кмета на София - Йорданка Фандъкова. Тя ще ожени двойките, които пожелаят да се обвържат официално след края на шоуто. Брачните церемонии ще се извършват в сградата на Столична община.

„Хубаво е, когато младите хора имат доверие един на друг, това е гаранция за щастието и стабилността на тяхната връзка. Радвам се, че в края на предаването ще мога да свържа в брак двойките, които се познават добре, доказали са своите чувства и се обичат, и приемат такива каквито са. Поздравявам авторите на предаването, че поставят на общественото вниманието темата за смисъла и значението на брака”,
коментира Фандъкова.

„Истината за нас” ще проверява степента на познаване и доверие между партньорите чрез въпросите, които си задават в студиото. Участниците сами ще определят какво да се питат един друг, както и рамките на навлизане в личното им пространство.
Екип от психолози ще им помагат да формулират и отсеят правилно онези моменти от връзката, които биха им създали проблеми в предстоящия семеен живот. Шоуто ще дава онази сигурност, която носят само предбрачните договори. Важно е кандидат-младоженците да имат стабилна база за бъдещето и новият телевизионен формат ще им гарантира това. Колко често хората имат реален шанс и смелост да зададат най-тревожните за тях въпроси на партньора си? Колко често се случва да си отговорят напълно откровено? И колко често двойките полагат осмислено основите на бъдещето си без тайни и смазващи товари? Този път те ще имат възможността да направят всичко това чрез „Истината за нас”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”