Архив Истината за нас

Психологът Ани Владимирова ще оглави брачния съвет в шоуто „Истината за нас”

Добави коментар

Психологът Ани Владимирова ще оглави брачния съвет в шоуто „Истината за нас”
Психологът Ани Владимирова Двойки със смесен етнос и религии, с контрастни професии, с възрастови разлики в полза както на мъжа, така и на жената, са сред явилите се на кастинга на „Истината за нас”.

Оказва се, че най-често мъжете се вълнуват от отговорите на въпроси от типа дали ще могат и след като се оженят да гледат футбол; дали половинката им ще има против, ако излизат два пъти седмично само с приятели по мъжки, дали ще успеят да запазят личното си пространство и след брака.

Дамите от своя страната пък искат да знаят дали ще бъдат харесвани и обичани, ако напълнеят по време на бременността или ако изгубят форма в някакъв бъдещ момент. Те имат нужда

да проверят емоциите и чувствата на партньорите

си и степента, в която могат да разчитат на тях занапред.

„Ще ми позволяваш ли да гледам английското първенство по футбол и след като се оженим?”, „Ще се сърдиш ли, ако излизам по клубове без теб?”, „Ще мога ли да ходя за риба само с приятели?” са едни от въпросите, които най-често господата биха искали да зададат на своите дами преди да се обрекат завинаги.

Присъствието на тъщата и взаимоотношенията с нея не вълнува особено мъжката половина, докато жените изключително се интересуват за ролята и влиянието на свекървата в съвместния живот с партньора.
„Ще позволиш ли на майка си да се намесва във възпитанието на децата ни?”, „Кого обичаш повече – мен или майка си?” са питанията, които тревожат всяка втора бъдеща съпруга.

„Истината за нас”  ще помага на хората да се обичат с отворени очи и да вземат уверени правилното решение с ясното съзнание, че са избрали най-подходящото за себе си, уверяват от екипа на предаването. Според тях то ще е

истинска телевизионна семейна терапия

за която не нужно да си записвате час.

Шоу ще търси истината в партньорските взаимоотношения, ще бъде позитивно и забавно, подобно на разпускащите семейни сериали.

Питанията, които участниците ще отправят един към друг, ще бъдат определяни от самите тях и няма да имат стряскащ и нецензурен характер.


Зрителите ще бъдат провокирани да изучават партньорските си взаимоотношения, а не да бягат от тях, когато имат проблем или колебания. Те ще могат да открият различни гледни точки за брака и изобщо за партньорството. Ще могат да разберат мотивите на всеки един от двойката, защо задава точно този въпрос, какво се крие зад него.

Освен различните гледни точки, голяма роля ще има и мнението на специалиста, който ще изнесе конкретния проблем на дадената двойка на по-глобално ниво, така че хората, които гледат „Истината за нас” да могат да намерят по един или друг начин себе си.


Докато двамата партньори си задават въпросите в студиото, брачен съвет ще следи дали мъжът и жената разбират правилно отговорите и всичко, което произтича от тях като следствие. Семейният терапевт Ани Владимирова ще бъде един от брачните съветници в шоуто.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”