Архив Истината за нас

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

2 коментара

Пречи ли голямата възрастова разлика в отношенията между партньорите и има ли бъдеще подобна връзка - са темите в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Пречи ли голямата възрастова разлика в отношенията между партньорите и има ли бъдеще подобна връзка - са темите в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

ДианаВ следващото издание на „Истината за нас” водещата Силвия Лулчева ще ни срещне с Ивайло и Диана от Монтана. Двамата са заедно от 9 месеца, а любовта помежду им пламва от пръв поглед. Диана е на 36 години, разведена с две деца, работи като касиер на бензиностанция. Иво е строителен работник и е едва на 20. Въпреки тинейджърския си вид, той се отнася зряло към връзката си и приема отговорно ролята на мъж. Заживява с любимата си още в самото начало и се грижи отдадено за нея и сина й, а съвсем наскоро ѝ подарява годежен пръстен. Дъщерята на Диана живее при баща си в Чехия и е само с 4 години по-малка от Иво. Първоначално е против младото гадже на майка си, но когато се връща в България и се запознават лично, го одобрява.

ИвайлоПречи ли голямата възрастова граница в отношенията между партньорите и има ли бъдеще подобна връзка са някои от темите, които предаването ще постави на фокус.  

„Виждал ли си в мен заместител на изгубената си майка?” и „Ще продължиш ли да ми правиш мекици и след сватбата?” са част от въпросите, които вълнуват Диана. Тя се записва за участие в „Истината за нас”, защото иска да се увери, че Иво е добронамерен към децата ѝ и ще бъде с нея и след няколко години. Ивайло пък има нужда да знае дали тя го приема на сериозно, като неин мъж. „Имало ли е моменти, в които си ме възприемала като твоето най-голямо дете?” и  „Ако съм против да живеем при бившия ти съпруг в Чехия, би ли се отказала от желанието си заради мен?” – са някои от питанията, които младият мъж ще отправи към годеницата си.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”

Продуцентът и водещата на „Истината за нас” ще са участниците в пилотния епизод на шоуто