Архив Истината за нас

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”

Добави коментар

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас” – отговорите са в специалния епизод на шоуто


Тази вечер, петък 24 септември в „Истината за нас” продуцент и водещ ще дадат личен пример като седнат пред детектора...

Водещата на „Истината за нас” - Силвия Лулчева, и продуцентът на шоуто Ники Николов


Водещата на „Истината за нас” - Силвия Лулчева, и продуцентът на шоуто Ники Николов ще се изправят лице в лице с детектора на лъжата, за да премахнат и най-малкото съмнение, че историите и участниците в това предаване няма да бъдат истински. От екипа на най-откровения и емоционален тв формати пожелаха да дадат личен пример на бъдещите участници, че не е толкова страшно и лошо да кажеш истината. ..

Полиграфското изследване на водещата и продуцента се състоя на 8 септември в Института по психология към МВР, като последният застана като гарант зад истинността на резултатите от теста.

За да отговорят на общо 10 въпроса пред полиграфа, двамата изкараха 8 часа на стола, на който преди тях са сядали задържаните по операциите „Наглите” и „Килърите”.


Гост в специалното издание на „Истината за нас” ще бъде Тодор Тодоров, началник сектор „Криминална психология” в Института по психология към МВР. Той ще представи официално резултатите от полиграфската експертиза.

„Ти или друг от продуцентите на „Истината за нас” използвате ли платени актьори или статисти като „двойки” в предаването?
”, „Ти или друг от екипа на „Истината за нас” предоставяте ли фалшиви истории на двойките които ще участват?”, „Взимал ли си пари от който и да е от победителите в „Биг Брадър”, за може да спечели?” са някои от въпросите, на които ще отговори изпълнителният продуцент на „Истината за нас” – Ники Николов.

Силвия Лулчева ще отговаря на въпроси от типа на: „Знаеш ли със сигурност коя двойка ще спечели голямата награда от 100 хиляди лева в „Истината за нас” и „Участва ли в предварителна уговорка да спечелиш кастинга на „Истината за нас”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Продуцентът и водещата на „Истината за нас” ще са участниците в пилотния епизод на шоуто