Архив Истината за нас

Продуцентът и водещата на „Истината за нас” ще са участниците в пилотния епизод на шоуто

Добави коментар

Ники Николов и Силвия Лулчева се подложиха на полиграфско изследване в Института по психология на МВР.

Ники Николов и Силвия Лулчева се подложиха на полиграфско изследване в Института по психология на МВР.

Създателят на формата Хаурд Шулц пристигна в България за първите снимки на „Истината за нас”.

Силвия Лулчева Специален стартов епизод на новото шоу „Истината за нас” ще бъде излъчен на 24 септември по Нова ТВ с участието на продуцента от Old School Productions Ники Николов и водещата Силвия Лулчева. Двамата ще отговарят на въпроси от личен характер на принципа, по който ще отговарят всички сгодени двойки в предаването. Освен на питания, свързани с личния му живот, продуцентът ще хвърли светлина и върху някои обвинения относно реалити форматите, реализирани от Old School. Николов и Лулчева се подложиха на полиграфско изследване днес в Института по психология на МВР. Резултатите от изследването ще бъдат разчетени от експертни полиграфолози на МВР и ще станат ясни в пилотното издание на „Истината за нас”. От Института по психология на МВР гарантират за достоверността на данните.

 Ники НиколовСъщинският старт на „Истината за нас” ще бъде на 26 септември по Нова ТВ, като зрителите ще имат възможност да проследят отделните епизоди на шоуто всяка следваща неделя на идните три месеца. В предаването партньори, на които предстои брак, ще имат шанс да проверят дали се познават достатъчно добре и дали са готови да споделят живота си. Предаването ще наподобява телевизионна семейна терапия, по време на която зрителите ще бъдат провокирани да изучават партньорските си взаимоотношения, а не да бягат от тях, когато имат проблем или колебания. Те ще могат да открият различни гледни точки за брака и партньорството.

Междувременно в България пристигна създателят на световноизвестните реалити формати “The truth about us”
/ „Истината за нас”/ и „Тhe moment of truth”/ „Цената на истината” – американският телевизионен продуцент Хаурд Шулц, собственик на продуцентската компания Lighthearted Entertainment. Шулц е автор и продуцент и на популярните формати “Extreme Makeover”/ „Пълна промяна”, “The next” /спийд дейтинг формат, излъчван по MTV/, „The big date”/ „Голямата среща”/, “Married in Vegas”/ „Да се ожениш във Вегас”/  и други.

Американският телевизионер е в София специално за снимките на първите няколко епизода на „Истината за нас”, тъй като България е първата държава, в която ще се реализира предаването. След месец форматът започва и във Франция. Шулц вече лично се запозна с първите двойки, участници в родното шоу и с техните истории. В предаванията, продуцирани от американеца, на фокус се поставят човешките емоции и взаимоотношения.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”