Архив Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Добави коментар

Темата за смесените бракове, неодобрението, предразсъдъците и табутата, с които се сблъскват партньорите от различни етноси, пожелали да се обвържат в „Истината за нас”


И защо жените имат нужда да променят партньорите си – в последното за сезона предаване


СавкаТемата за смесените бракове, неодобрението, предразсъдъците и табутата, с които се сблъскват партньорите от различни етноси, пожелали да се обвържат, ще постави „Истината за нас” в последното си за сезона издание. На 31 октомври шоуто ще продължи историята на Данчо и Савка. Двойката е заедно от година и десет месеца, и на пръв поглед основен проблем в отношенията между двамата е етническата принадлежност на Савка.

Ромският произход на 22-годишната студентка от Златица силно тревожи майката на Данчо,
която е по-консервативна и трудно приема произхода на бъдещата си снаха. От друга страна, като най-малко дете във фамилията, по традиция Савка трябва да остане при родителите си и да се грижи за тях.

Дали 31-годишният мениджър на строителни проекти от Пирдоп ще се съгласи да стане „заврян зет
”, склонна ли е майка му да преглътне факта за внуци със смесена кръв, как се чувства Савка в цялата ситуация и какви са нейните страхове. Всичко това зрителите ще видят в последното за сезона предаване.

Възможен ли е успешен брак, когато на единия от партньорите безапелационно се налага чужд модел на живот? Какво е правилното решение в ситуация на конфликт между две традиции, между два етнически семейни типа? Един от най-откровените и емоционални телевизионни формати ще ни представи съвременните Ромео и Жулиета, които въпреки отрицателната тенденциозна нагласа, дръзват да изкарат на показ любовта си. В студиото ще бъдат майката на Данчо и негов приятел, както и по-голямата сестра на Савка заедно със съпруга си.

ДанчоПодобно на предишни романтични истории, и тук ще се появи сянката на бившия партньор. Дали екс приятелят на Савка е по-качествен мъж в нейните представи в сравнение с Данчо и какво я дразни в сегашния ѝ любим. Защо младата жена иска да промени партньора си и доколко спокойствието и нерешителността у по-силния пол отблъсква? Къде е границата между романтиката и грубостта при мъжете и каква е успешната формула в любовта? Защо жените се привличат по-агресивните и безцеремонни мачовци, а не предпочитат по-улегнали и такива, които задоволяват всичките им капризи?

„Парите на баща ми ли са една от причините да бъдеш с мен?”
и „Мислиш ли, че майка ти би се радвала повече да им внуци от българка, а не от мен?” са въпросите, чиито отговори Савка тревожно ще търси пред детектора в предаването. Ще се окаже ли богатството на родителите ѝ мотивация за любовта на Данчо или наистина младият мъж е готов на всичко в името на любовта – всичко това на 31 октомври в 22:30 ч. по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”

Продуцентът и водещата на „Истината за нас” ще са участниците в пилотния епизод на шоуто