Сериали Eкшън

Къща за кукли

1 коментар

„Къща за кукли” е създаден през 2009 година и до момента е достигнал до средата на втория си сезон. В „Къща за кукли” се преплитат екшън, трилър и фантастика, а основният въпрос е: Какъв би бил перфектният таен агент?
Къща за кукли„Къща за кукли” е създаден през 2009 година и до момента е достигнал до средата на втория си сезон.

В „Къща за кукли” се преплитат екшън, трилър и фантастика, а основният въпрос е: Какъв би бил перфектният таен агент? Най-вероятно някой, който притежава всички необходими умения, за да се справи с всяка мисия, но дори не подозира, че е агент!

В свръхсекретната „Къща на кукли” група учени програмират нови самоличности. Само за минути те могат да изтрият всички спомени на своя „обект” и да ги заменят с нови – каквито ще му трябват за текущата задача. След финала на мисията отново следва „форматиране” на човешката памет.

Агент Еко (в ролята Елза Дишку от „Бъфи, убийцата на вампири”) обаче е различна. Нейното съзнание има уникалната способност да „запомня” по малко от всяка самоличност, която някога ѝ е била програмирана... и по този начин се превръща в особено ценен кадър за собствениците на „Къщата за кукли”!

Оригинално заглавие: Dollhouse
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къща за кукли