Лица Актьори

Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz)

9 коментара

Йозлем Йълмаз е актрисата, която изпълнява ролята на Еда от „Незабравима” планира сватба с поппевеца Берксан.
Йозлем Йълмаз актриса, която изпълнява ролята на Еда от „Незабравима” планира сватба с поппевеца Берксан.  

 Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz)Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz)  - младата актриса, която изпълнява ролята на Еда в излъчвания по „Нова ТВ” сериал „Незабравима”, планира  скоро сватба с един от най-известните поп певци в Турция - Берксан.

След едногодишна връзка през лятото на миналата година Йозлем и Берксан се сгодиха в тесен семеен кръг. БерксанДатата на сватбата още не е определена, тъй като програмата и на двамата е много натоварена.

Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz) продължава снимките на „Незабравима”, който има голям успех по турския телевизионен канал АТВ, а Берксан съвсем наскоро издаде новия си албум „Слабост”, в който е автор на текстовете и музиката на всички песни. В началото на тази година излезе и клипът по една от песните в албума „Нещо става”.

Преди да се запознае с Берксан на снимачната площадка на сериала „Зестрогонец”, Йозлем имаше кратка и драматична връзка с вратаря на футболния отбор „Фенербахче” - Волкан Демирел. След два месеца бурна любов Волкан изостави Йозлем заради друга актриса – Джейда Атеш, при това съученичка на Йозлем. Волкан видял Джейда на екрана и толкова я харесал, че опитал всички пътища, за да  се запознае с нея.

Сега Йозлем е много щастлива. В живота тя е засмяна и ведра. Това, че героинята ѝ Еда е толкова нещастна  и постоянно плаче вече ѝ е омръзнало: „Изморих се да плача, всяка вечер се прибирам вкъщи с подпухнали очи.  Казах вече на снимките: каквото и да ми се случи вече по сценарий, ще се смея."

 Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz)

Йозлем е много непосредствена и сама се определя като бъбрива и лекомислена. На работата си обаче гледа изключително сериозно. Тя е завършила актьорско майсторство и киното е голямата ѝ любов. Иска обаче да излезе от ролята на романтично влюбена и да играе в екшън.

„Много добре си служа с оръжие, винаги улучвам целта”, разказва тя. Когато следвала, нейният преподавател Мюждат Гезен възложил на студентите си да направят късометражен филм. Те направили малък екшън - „Синята пеперуда”, в която Йозлем играе жена стрелец. Филмчето може да се намери в YouTube. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Незабравима , Йозлем Йълмаз

Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy)

Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan)

Звездата Йозлем Йълмаз от „Незабравима” на диета… за напълняване

Йозлем Йълмаз

Фенове на Серхан Яваш го изненадаха с торта на рождения му ден