Лица Актьори

Звездата Йозлем Йълмаз от „Незабравима” на диета… за напълняване

Добави коментар

Само 47 килограма – точно толкова тежи звездата от турския сериал „Незабравима” Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz), по-известна сред българските зрители като екранната си героиня Еда.

Само 47 килограма – точно толкова тежи звездата от  турския сериал „Незабравима” Йозлем Йълмаз (Özlem Yılmaz), по-известна сред българските зрители като екранната си героиня Еда. Именно затова чаровната актриса се е подложила на диета за напълняване.

Йозлем Йълмаз стана любимка на публиката, след като заедно с екранния си партньор Серхан Яваш, изиграха водещата любовна двойка в поредицата „Незабравима”.

След участието си в „Незабравима” Йозлем и Серхан се скриха от публиката и медиите

След участието си в „НезабравимаЙозлем и Серхан се скриха от публиката и медиите за повече от година и дори отказваха предложения за нови сериали.

Серхан Яваш се върна за известно време към другата си професия – учител по тенис, и дори преподава една година в колеж на азиатския бряг на Истанбул.

През това време пък Йозлем се сгоди за любимия си, с когото са заедно в продължение на вече 2 години. Именно в този период, в който прекарва по-голяма част от времето си вкъщи и няма професионални ангажименти, турската звезда отслабва драстично.

Турската филмова актриса Йозлем Йълмаз(Özlem Yılmaz)

ВИЖТЕ още снимки на Турската филмова актриса Йозлем Йълмаз(Özlem Yılmaz)>>

В момента Йозлем Йълмаз и  Серхан Яваш вече активно са се върнали към актьорската професия.

От началото на октомври  Серхан Яваш започна снимки в новата телевизионна поредица "Написах името ти в сърцето си" – драматична любовна история под знака на отмъщението, чийто снимки се провеждат в Истанбул и в един от най-древните градове в Югоизточна Турция – Мидят (тук се развива и голяма част от действието в "Щастливи заедно").

Йозлем Йълмаз пък се снима в една от най-гледаните телевизионни поредици – "Беглец". Макар да е още в началото, сериалът е на път да заеме челно място в класациите. Той разказва историята на полицай, който убива сина на един от най-влиятелните мафиоти и е принуден да се укрива в отдалечено градче в Анадола.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Серхан Яваш , Незабравима , Йозлем Йълмаз

Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy)

Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan)

Йозлем Йълмаз

Фенове на Серхан Яваш го изненадаха с торта на рождения му ден

Мерт Явузджан си почива като язди