Актуално Какво ще се случи...

Жените в администрацията властват над високопоставените мъже в Извор в „Столичани в повече“

Добави коментар

В петък, 29 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Калоянов ще провокира изобретателността на Рангел с директна заплаха

В петък, 29 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Калоянов ще провокира изобретателността на Рангел с директна заплаха. Той ще му разясни разликата между анцуга и костюмчето, богатите и народа, както и решителността да получие своето, независимо от цената. 
Рангел и Пацо ще заподозрат Йордан за не изцяло професионалните му взаимоотношения с Вероника, но подвластността на жените в администрацията ще се окаже по-примамлива от провала. Кметът ще трябва да докаже смелостта си в нощни работни срещи, а Славка и Гълъбина ще направят всичко по силите си, за да запазят достойнството му.

 

Добави описание


Кметът ще възложи на отец Григорий да настани Спас и Радко в негов имот, но попът няма да е благосклонен към подпалвачите. Той ще измисли коварен план, в който ще спази нареждането, но не съвсем. Докато се мъчи да го осъществи, божият човек ще се мотивира с фразата „Мачкай, Гришо“. Къде ще настани изгонените от дома си „деца“ и каква позиция ще си изберат те – на хищници или агнета - в петък, 29 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.

 

Добави описание


Един „лов“ ще завърши с бърза помощ, а бившият лекар на Извор ще си припомни усещането да спаси живот. Това ще преобърне плановете му за бъдещето и той ще започне да крои мащабни стратегии за завръщане към кариерата. Но каква ще бъде ролята на Радко в съвместното начинание и ще бъде ли склонен един Чаканов да помага на Лютов?

 

Добави описание


Защо богатите ядат кебапчета в бедни заведения, какво биха направили Спас и Радко ако можеха да върнат времето назад и шега ли е намерението им да си намерят работа? Как еколожката Кремена Папазян си е спечелила прякора „тигрица“, харесва ли кметът капани и до къде се простират задълженията на секретарките - в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.

 

Добави описание

 

Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“