Актуално Търси се...

Хилда Казасян - в „Търси се...”

Добави коментар

Магнетичната и „тежко емоционална личност” - Хилда Казасян - в „Търси се...” , тази събота, 24 октомври от 11.00 часа по bTV

В поредното издание на „Търси се…”, тази събота, 24 октомври от 11.00 часа по bTV, гост ще бъде една от най-магнетичните български джаз певици – Хилда Казасян. Каква е тя извън музиката и трудно ли е да носиш с достойнство името си – зрителите ще разберат лично от нея и от най-близките ѝ хора.

Казасян - в „Търси се...”


Първата изненада за певицата ще бъде срещата с нейния съученик, с когото са неразделни още от годините в Музикалното училище – журналистът Найо Тицин. „Непрекъснато слушах любовните ѝ преживявания. Тя е човек, който споделя всичките си емоции” - ще сподели Найо.  Какво още ще разкрие той от буйните ѝ ученически години и дали Хилда ще се справи с неговата провокация - да посвири на конги – ще стане ясно в предаването.

Хилда Казасян - в „Търси се...”


Изключително откровена и емоционална ще е изповедта на актьора Чочо Попйорданов за брака и раздялата му с Хилда. По водещите Меги и Нели той ще изпрати един много специален спомен на Хилда – снимка от сключването на гражданския им брак. „За много хора това е най-важният и най-сериозният ден в живота им, а ние просто се забавлявахме”, споделя Чочо. Кого още, освен Хилда, боготвори Чочо и какво ще бъде неговото предизвикателство към нея? Каква е истината за раздялата им и има ли друг мъж в живота на певицата – отговорите на тези въпроси зрителите ще научат само в „Търси се…”. Водещите ще разговарят и с едно много близко на Хилда семейство, което ще я определи като „луда по цялата глава” и „тежко емоционална личност” - Константин Каменаров и съпругата му Радина Червенова.

Най-емоционалната част от предаването ще върне Хилда към нейния покоен баща – диригентът Вили Казасян. „Искам от нея да продължава напред и никога да не се отказва” - казва Вили Казасян за дъщеря си преди няколко години, в изповед пред водещите Меги и Нели. Зрителите ще чуят още какво е харесвал в нея, с какво се е гордял и какво не е одобрявал – Хилда ще си припомни всичко това без да скрива вълнението и сълзите си от камерите.

Хилда Казасян - в „Търси се...”


Последната изненада за Хилда ще бъдат музиканти, с които я свързва не просто работата, но и голямо приятелство – това са съучениците на певицата от група „Акага”. Те ще разкажат как се е променила през годините и лесно ли се работи с нея - тази събота от 11.00 часа в „Търси се...”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Хилда Казасян

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“