Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.17 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп и Мехди ще стават родители. Бенал е бременна. Вижте още какво ще се случи в епизод 17 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 27 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 16 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп предлага на Мехди да станат приемно семейство за Кибрит. Екрем има дъщеря от друга жена. Емине разбива мечтите на Нух, като му казва, че не може да бъдат заедно.


НА КРАТКО какво се случва в 17 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 27 януари 2022 по Diema Family:

Бенал разбира, че е бременна.

Зайнеп и Мехди не могат да гледат как Кибрит страда и решават да станат нейни родители.

Фарук моли Емине да му казва всичко, което се случва със Зайнеп.

Мехди и Зайнеп съобщават на семейството си, че са се отказали от плановете си да се разведат и са решили да станат приемни родители на Кибрит, но това не се харесва на Мюжган.

Мюжган дава надежда на Бенал като ѝ казва, че примирието между Зайнеп и Мехди е временно.

Зелиха заплашва дъщеря си, че ако продължава да тормози Зайнеп, ще я изпрати при леля ѝ

Бенал иска да съобщи на Мехди новината, но той и казва, че не иска повече да го търси, защото Зайнеп не знае за тяхното минало.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.18 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.18 (Diema Family) какво ще се случи

Мехди разбира, кой го е предал на полицията. Емине и Фарук се сближават. Вижте още какво ще се случи в епизод 18 на турския сериал „Домът,...

Бенал си прави тест за бременност. Тя се усмихва широко при вида на двете чертички.


Кибрит много страда, че Зайнеп и Мехди не са дошли да я вземат от дома.

Зейнеп отново идва в дома, където е настанена Кибрит. Тя намира момичето да седи самичко в общата стая. Виждайки я Кибрит ококорва очи пълни с надежда и пита Зайнеп, дали е дошла да я вземе.

-Съжалявам, но не мога да направя това... - отговаря Зайнеп.

-Какво имаш предвид? Не сте ли женени с учителя? Защо не ме вземете за приемна дъщеря? Не ме ли обичаш? – задава един след друг въпросите си Кибрин.

-Много те обичам - отговоря Зейнеп и забелязва лежащите на пода кичури коса, които момичето е оскубло от главата си. Зайнеп стиска силно ръката на момичето и казва: - Дори ми напомняш за мен, знаеш ли? Искам да те прегърна силно и никога да не те пусна.

Кибрит не вярва на Зейнеп. Тя бяга в стаята и я притиска вратата с гръб, за да не може Зайнеп да влезе.

- Махайте се оттук! Не те искам тук! - крещи Кибрит, като започва да плаче. - Не искам нито теб, нито учителя! Заболя ме, когато дойде, защото имах надежда! И ето защо страдам сега! Искам тази моя надежда да умре!

- Кибрит, моля те... – опитва се да я успокои Зайнеп.

-Отсега нататък аз вече не съм Кибрит, а Дилара! Вярвах ви, мислех, че наистина ме обичате... Колко наивна бях! Нямам си никого, сираче съм... Излишна съм, нали? Затова се махайте оттук! – плаче момичето.

Мехди и Зейнеп вземат важно решение - решават да станат приемно семейство за момичето!

Мехди и Зейнеп вземат важно решение - решават да станат приемно семейство за момичето!

Зейнеп си тръгва, но на входа на дома среща... Мехди. Той я пита как е Кибрит, а тя му казва, че изобщо не е добре, защото е изпаднала в нервен срив и скубе коса от главата си, защото няма надежда.

-Мехди, знам, че не ми вярваш и че не мислиш, че не мога да бъда майка, но трябва да направим нещо – казва Зайнеп.

-Какво имаш предвид? Кога съм казал, че не можеш да бъдеш майка? Ти си много силна жена, Зейнеп. Никой по-добре от теб не може да разбере Кибрит. Просто не си ме разбрала правилно. Казах, че няма да можеш, защото ще си тръгнеш. Мислех, че не искаш да живееш с мен, че не искаш да бъдеш моя съпруга. Това казах – обяснява Мехди.

-Тогава защо не ми каза да не си тръгвам, да остана? Защо решаваш от мое име? Защо изопачаваш чувствата ми и ги разбираш по свой си начин? Защо го правиш? …..Добре, Мехди, благодаря - казва Зейнеп и иска да си тръгне, но съпругът ѝ я хваща за ръката, придърпва я към себе си и като я гледа дълбоко в очите, казва: -Остани! Моля те, остани. Нека бъдем родители за Кибрит.

Зайнеп прегръща Мехди и той нея…. В същото време идва Кибрит и те и казва, че ако тя иска, те ще станат приемно семейство за нея. Момичето е много щастливо от решението, което взеха Мехди и Зайнеп.

Фарук моли Емине да му казва всичко, което се случва със Зайнеп.

Фарук моли Емине да му казва всичко, което се случва със Зайнеп.

В същото време Фарук води Емине в скъп ресторант и ѝ споделя, че не се чувства добре. Не може да спи през нощта, дори спрял да се храни, защото много се притеснява за Зейнеп и дори се страхувал за нея.

Емине го пита какво има предвид? А той ѝ отговаря, че всичко е заради Мехди, защото той е луд и склонен към насилие, и може да направи всичко на Зейнеп. Може да я пребие, може да я убие...

Емине му казва, че преувеличава, защото Мехди може да е импулсивен, но няма да посегне на Зайнеп.

-Слушай, Емине, ти не знаеш мъжете. Ако човек вдигне ръка срещу друг човек, той винаги ще намери оправдание за насилието си. Ще те помоля да направиш нещо за мен, да ме информираш за Зейнеп. Ще се срещаме от време на време. Приятелите на Зейнеп от колежа не знаят нищо. Те не знаят, че тя е омъжена и че има второ семейство. Тя се отпуска само пред теб - казва Фарук като поставя ръката си върху дланта на момичето. - Ти си единствената, която може да ми помогне.

-Ами... Искаш да ти издам тайните на моята приятелка ли? – не го разбира Емине.

-Не, не имам това предвид. Може би мога да ѝ помогна с нещо. Не виждаш ли това, Емине? Зейнеп е заклещена там – отвръща Фарук.

-От самото начало ѝ казвах, че е избрала грешния човек, че трябва да избере теб, а не Мехди, но е безсмислено – казва Емине.

-Зейнеп не е избрала Мехди пред мен, тя избра майка си - уточнява Фарук като казва на Емине да си изяде десерта, за да не изстине и да си сложи и сметана, защото е по-вкусен.

-Никога не съм опитвал такъв десерт. Не посещавам често такива места, сигурно не си изненадан – казва Емине.

-Ще тe заведа на такива места, ще ти покажа другото лице на Истанбул – предлага Фарук….
Мехди и Зайнеп    съобщават на семейството си, че са се отказали от 
плановете си да се разведат и са решили да станат приемни родители на 
Кибрит,...

Мехди и Зайнеп съобщават на семейството си, че са се отказали от плановете си да се разведат и са решили да станат приемни родители на Кибрит, но това не се харесва на Мюжган.

Междувременно Бенал се обажда на Мехди, но тъй като той ѝ затваря след известно време получава съобщение: Мехди, нека се срещнем и поговорим. Това е важно!

Мехди и Зайнеп е връщат у дома и съобщават на семейството, че са се отказали от плановете си да се разведат и са решили да станат приемни родители на Кибрит. Това не се харесва на Мюжган, тъй като Кибрит трябва да заеме таванското помещение, което е било предназначено за Ясемин. Мехди обаче няма намерение да промени решението си.

Изведнъж на вратата се почуква. Зейнеп отива да отвори и вижда Бенал и я кани вътре.

-Какво става, Бенал? Имаш ли нужда от нещо? - пита Джемиле.
-Мехди, трябва да ти кажа нещо! Ако си свободен, разбира се – казва Бенал.

-Ако имаш нещо за поправяне, Мехди ще дойде утре. Сега празнуваме добрата новина. Семейството ни се разраства. Мехди и прекрасната ми снаха взеха решение, към семейството ще се присъедини още един член – намесва се Зелиха.

По лицето на Бенал преминава спазъм от страх. Жената се страхува, че Мехди ще има дете от Зейнеп. "

- Кибрит, която работеше в работилницата... Те ще ѝ станат приемно семейство - добавя Зелиха, което кара Бенал да въздъхне с облекчение.
-Хубава снимка. Мама, татко и бебето... - промърморва под носа си недоволна Мюжган.
Мюжган дава надежда на Бенал като ѝ казва, че примирието между Зайнеп и Мехди е временно.

Мюжган дава надежда на Бенал като ѝ казва, че примирието между Зайнеп и Мехди е временно.

-Бенал, ти не си чужда. Ела утре на кафе. Каквото е счупено, Мехди ще го поправи - предлага Зелиха.

Бенал напуска къщата, а точно след нея излиза Мюжган и двамата спират да си поговорят.

-Не се притеснявай толкова! Всичко се усложни. Откакто се появи Зейнеп, нямаме никакво спокойствие – казва сестрата на Мехди.
-Каза ми, че са в лоши отношения. Какво се е случило сега? Помирили ли са се? – пита Бенал.
-Не питай. Г-жа Зейнеп намери начин да привърже брат ми към себе си. Чу, че ще вземат Кибрит. Но не се притеснявайте, след няколко дни те отново ще започнат да се карат. А ти не спирай да идваш у нас? - отвръща Мюгжан

Бенал намига в знак на потвърждение и си тръгва.

Зелиха заплашва дъщеря си, че ако продължава да тормози Зайнеп, ще я изпрати при леля ѝ

Зелиха пита дъщеря си защо е идвала Бенал , Мюжган ѝ отговоря, че не е разбрала , но ѝ казала, че Мехди е женен мъж, че не бива да идва така, и я изпратила.

-Мамо, ние такъв скандал вдигнахме на Зейнеп заради този неин брат, а сега и ние правим същото. Ние буквално предаваме момичето - взема думата Джемиле.
- Не, дъще, ние не лъжем. Няма лъжи. Освен това не е същото. Мехди затвори тази врата, преди да реши да се ожени за Зейнеп – казва Зелиха.
-Мамо, щом Бенал се държи така, значи обича нашия Мехди. Но в света вече няма справедливост - казва Мюжган.
-Мюжган, слушай, нашето момче и снаха ни са поели по общ път. Ако някой застане на пътя им, ако се изпречи на пътя им, аз ще го унищожа! Ти, от друга страна, ще мълчиш и ще си държиш езика зад зъбите! Не спираш да говориш! Оскърби момичето! Слушай, казвам ти за последен път, предупреждавам те за последен път, че ако продължаваш така, ще си събереш багажа и ще отидеш направо в Баликесир, при леля си! – ядосва се Зелиха.
Бенал иска да съобщи на Мехди новината, но той и казва, че не иска повече да го търси, защото Зайнеп не знае за тяхното минало.

Бенал иска да съобщи на Мехди новината, но той и казва, че не иска повече да го търси, защото Зайнеп не знае за тяхното минало.

Действието се премества в дома на Бенал, която седи и разтрива челото си с една ръка, а в другата държи тест за бременност. Изведнъж на вратата се почуква. Жената отива да отвори и срещу себе си вижда Мехди със строго изражение на лицето.

-Здравей, Мехди, влез - казва тя и го кани вътре.

-Не съм дошъл да говоря. Дойдох да те попитам какво е това, което правиш? - пита той

-Така на прага, не може да говорим за това! Ела, влез – кани го Бенал.

-Точно за това говоря. Изведнъж заставаш пред Зейнеп и обявяваш, че искаш да говориш с мен. Много ми е интересно, какво се случва? Слушай, Бенал, Зейнеп не знае за миналото ни. Но когато се държиш така, изглежда, че все едно я мамя. Отсега нататък никакви телефонни обаждания, няма да ме търсиш. Това е, което те моля да направиш – казва Мехди и иска да си тръгне, но Бенал му пречи и казва:-Това сме ние сега, Мехди? Откога Зейнеп, с която си сключи уреден брак, е станала по-важна от мен? За два дни се влюби в момиче, което изобщо не познаваш?

В същото време в къщата на Мехди. Зейнеп излиза от банята и дръпва завесите. Изведнъж вижда съпруга си и Бенал на прозореца срещу себе си. Тя ги наблюдава с интерес и тревога едновременно.

- Днес взехме решение! Разбираш ли? Вече няма за какво да спорим. Преди също не е имало, но това е без значение. Още веднъж те моля да ме смяташ за стар приятел и съсед, така че да няма проблем - казва Мехди.
-Разбирам те, Мехди. Пожелавам ти семейно щастие. Но не забравяй, че отсега нататък не съм нито твой приятел, нито съсед! – казва Бенал и отваря широко вратата за Мехди. А когато мъжът излиза, тя започва да плаче и слага ръка на корема си.
Дали Бенал ще каже на Мехди, че е бременна?
Дали Емине ще признае на Зайнеп, че се среща с Фарук?
Предстои да разберем….
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи