Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Истината за Несрин излиза наяве. Султан и Али Раза се женят. Гюлбин обвинява майка си, че заради нея преди 20 години е избягала от вкъщи! Вижте още какво ще се случи в епизод 136 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 13 юли 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 135 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Сакине случайно се среща с Несрин. Дали ще разбере, че това е дъщеря ѝ Гюлбин? Благодарение на Емине се връща Джемиле


НА КРАТКО какво се случи в епизод 136 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 13 юли 2022 по Diema Family:

Баръш разбира, че Тарък и Несрин са двойка измамници.

Султан и Али Раза се женят.

Сакине наблюдава внимателно Несрин и разбира, че тя е всъщност дъщеря ѝ Гюлбин.

Гюлбин обвинява майка си, че заради нея е избягала преди 20 години, а тя нищо не е направила, за да я спре.

Текст от potv.bg
Баръш е в ресторанта, където неговият приятел от полицията се обажда и му съобщава, че хванали Тарък, но не могат да открият Несрин.
-Те не са братя и сестри, имат връзка и са изпечени мошеници. Искаш ли да дойдеш? – пита полицая.
-Няма да мога да го направя през следващите два-три часа. Може би ще дойда вечерта – отговаря Баръш.
-Добре, ще продължим разпита. Той ни каза, че не знае къде е жената. Между другото, може би ще ни трябват показанията на Зейнеп и г-жа Нермин. Когато науча подробностите, ще ти се обадя.

Баръш приключва разговора и точно в този момент... Сакине и Несрин влизат в ресторанта!

Сакине е изненадана да види Джемиле, а Джемиле я оглежда и казва, че изглежда много шик, а Сакине ѝ отговаря, че Зейнеп се е погрижила да изглежда така.

-Аз съм приятелка на Зейнеп – представя се Несрин на Джемиле.

Баръш не сваля поглед от Несрин.

Текст от potv.bg

Действието се пренася във вечерта. Али Риза официално предлага брак на Султан в присъствието на семейството и близките си, след което двамата веднага се женят.

Докато гостите гледат танцуващите младоженци, Баръш отвежда брат си настрани и му казва, че е говорил с Емре и той му е казал, че са задържали Тарък.

-Всичко е наред ли е? Какво става с Несрин? Тя май не знае нищо? - изненадан е Саваш.
-Изглежда, че не, тъй като тя спокойно дойде тук. Най-лошото е, че те не са братя и сестри – обяснява Баръш.
-Какво говориш?
-Те са по-скоро любовници и измамници.
-Какво може да направим? Тя е тук - заявява загриженият Саваш.
-Всичко е под контрол. Ще се обадим на полицията и те ще я отведат. Но първо трябва да говоря със Зейнеп, за да я изведа навън. Не искам да предизвиквам излишна сензация – обяснява Баръш.
-Добре. Какво искаш да направя? – пита брат му.

-Не знам. Ако нещо се обърка, кажи на Емине. Тя ще отвлече вниманието на останалите. Отивам да говоря със Зейнеп -

Баръш отива при годеницата си, хваща я за ръка и я извежда навън.

Текст от potv.bg
-Ще ти кажа нещо, но трябва да запазиш спокойствие - казва Баръш. -Полицията е арестувала Тарък. Скоро ще им се обадя, за да отведат Несрин оттук.

-Баръш, какво говориш? Защо? – шокирана и едновременно е объркана Зейнеп.

-Те не са брат и сестра. Те са мошеници, които работят за Екрем – отговаря Баръш.

Камерата се премества вътре в ресторанта. Гюлбин получава SMS от непознат номер: Аз съм, Екрем. Обади ми се веднага. Тарък и Мелтем са задържани.

Гюлбин се извинява, че трябва да се обади и става от масата. Сакине постоянно я наблюдава. Тя осъзнава, че изчезналата ѝ дъщеря е правила абсолютно същите жестове като Несрин. Тя оправя косата си с ръка по същия начин и движи крака си по същия начин, когато е нервна. Сакине става от масата и последва жената с бърза крачка.

Виждайки, че Несрин излиза Баръш казва на Зейнеп да запази самообладание!

– Тръгваш ли си? – пита я Зейнеп. – Не, само да се обадя – отговаря Несрин.
Текст от potv.bg

В това време Сакине излиза от ресторанта.

-Гюлбин? - казва тя, при което Несрин... спира и се обръща!
- Дъще...

Баръш и Зейнеп са изненадани.

-Гюлбин? - пита объркан Барис.
-Мамо? - пита Зейнеп, също толкова объркана.

Сакине се приближава до Гюлбин, взема ръката ѝ, смъква пръстена от пръста ѝ и вижда белега, който помни много добре. Сега е сигурна, че жената, която стои пред нея е дъщеря ѝ. И двете започват да плачат.

-Гюлбин? Како? - Зейнеп е изпаднала в още по-голям шок, отколкото преди малко. Излизат гостите и младоженците. С въпросителни изражения на лицата си те наблюдават сцената пред ресторанта.

-Сакине, Зейнеп? Какво се става? - пита Нермин. - Защо не влезете вътре?.
-Аз съм дъщеря ти! - казва Гюлбин, без да позволи на Сакине да се приближи до нея. -Дъщеря ти, която не си търсила от двайсет години! Дъщерята, от която се отказа, която изостави и в която не вярваш! Аз съм твоята дъщеря! Аз съм на тридесет и пет години!
Текст от potv.bg
-Така ли трябваше да се запознаем с теб? - пита Зейнеп. - С фалшиво име? Защо?

-Има ли място за Гюлбин в живота ти, Зейнеп? Какво трябваше да кажа? Ти никога не си ме търсила, но аз те намерих. Моля ви, намерете място за мен в живота си. Погалете ме по косата ми, обичайте и мен! Това ли искахте да ви кажа?

-Гюлбин, търсих те - моли Сакине. - Търсих те навсякъде, дъще.

- Защо ме остави? Защо се отказа от мен? Разкажи ми за това! - иска обяснение дъщеря ѝ.

-Не съм се отказала от теб, дъще. Бях невежа, много уплашена. Въобще не познавах живота и хората. Това е моя грешка, Гюлбин. Аз съм виновен за това.

-Да, ти си виновна! Кажи на всички! Обяснете им защо си се отказала от дъщеря си! Нека знаят! - По бузите на Гюлбин се стичат сълзи.

Нермин ги моли да влязат вътре, Емине я подкрепя като казва, че това не може да бъде решено тук, а да влязат и поговорят.

Гюлбин отвръща, че много е страдала през тези двайсет години и не иска да бъде разпитвана или пък да казва каквото и да било на някого. И се опитва да си тръгва.

Текст от potv.bg
-Къде ще отидеш? - пита Баръш. - Полицията търси Несрин Карахан навсякъде! Където и да отидеш, ще те хванат. Можем да те предпазим от още по-големи проблеми. Гюлбин, не исках да се срещаме така, но ти направи голяма грешка. Ако полицията те хване, ще те арестува за участие в престъпление. Точно както в случая с Мелтем и Текин.

-Кой е Текин? - пита Нермин, макар да се досеща за отговора.

-Текин, когото познаваш като Таръка. Текин Аксел. И за съжаление той не е неин брат. Гюлбин, знаем всичко. Просто не знаехме коя си, но и това вече разбрахме. Госпожо Нермин, тази игра беше подготвена срещу вас – обяснява Баръш.

-Колко съм бил глупава! Как се оставих да ме измамят! – ядосва се Нермин. Баръш обяснява, че Мелтем и Екрем са планирали всичко.

Текст от potv.bg
-Аз се присъединих към тях - обявява Гюлбин, все още проливайки море от сълзи. -Исках да видя семейството си, това е всичко. И го видях. Всички сте много щастливи. Съжалявам, че развалих вечерта ви. Моето място не е тук. Останах без дом преди 15 години.

-Гюлбин, твоето място е тук, дъще - казва твърдо Сакине.

-Какво ще направиш? Ще разтвориш ли обятия пред тази, която е дошла да разруши живота ти? - пита тя.

-Гюлбин, ти си моята дъщеря! - Сакине прегръща силно дъщеря си. - Ако искаш, убий ме. Ако искаш, унищожи живота ми. Прави каквото искаш. Добре дошла, дъще! Добре дошла в моя живот! Няма да те пусна!

-Да отидем вкъщи, да поговорим там - решава Зейнеп. -Всички ние изстрадахме много, може да бъдеш сигурна. Полицията те търси, в къщата ще си в безопасност.
Текст от potv.bg

Следващата сцена се развива в къщата на Нермин. Емине подава на Гюлбин чаша вода, сяда срещу нея и казва, че не може да повярва, че тя е сестрата на Зейнеп, на която се възхищавала като дете и завиждала на Зейнеп, че има сестра, и когато ги е видела заедно, и тя е искала да имам сестра като нея.

Във всекидневната влизат и останалите обитатели на къщата. Става дума за баща ѝ Байрам, а Гюлбин пита къде е той.

-Ами, отдавна го няма, но така е по-добре, разбира се, защото в последно време той много ни притесняваше, докато изведнъж изчезна- отговаря Зейнеп.

-Не дай си боже да видиш лицето му - казва Сакине.

-Спасила си се от него и сега може да приписваш всичките си грехове на него - казва Гулбин и посочва ръката си. -Показах ти тази рана. Показах я на теб, а не на него. Байрам ли ми говореше да не тичам след богатите?

-Не разбирах, не знаех, дъще – отвръща Сакине.

-Какво не знаеше? Не знаеш ли, че това момче ме нападна?- пита Гюлбин.

-Мислех, че искаш да избягаш, че искаш да се спасиш от тази къща – отговаря майка ѝ.

-Исках, разбира се! Кой би искал да живее в такава къща?! - пита по-голямата сестра. -Исках да избягам от дома си, да получа образование. Исках да си до мен. Подкрепи ли ме?
Текст от potv.bg
-Дъще, много съжалявам, детето мое. Много съжалявам за това. Съжалявам за всичко, което ти казах. Търсих те много дълго време, исках да ти кажа всичко това. Исках да простиш на това чудовище, майка ти. Кълна се, че те търсих много дълго време. Изпратих твоя снимка в Германия с надеждата, че някой може да те разпознае.

-Какво ще ми кажеш? Хайде, сега съм тук, какво щеше да ми кажеш тогава?

-Че не си виновна, това щях да ти кажа. Някои хора смятат, че ако си беден, ще продадеш гордостта и честта си за пари. Но ти не го направи. Не позволи на никого да накърни достойнството ти. Ти напусна дома си, защото не ти повярвах. Аз... научих от теб как да бъда горда жена, дете мое. Мога да ти кажа, че никога няма да си простя. Но ако ми дадеш шанс, може би ще успея да спечеля прошката ти, дъще моя.

-Можеш да ни дадеш шанс, нали? - пита Зейнеп.

-Само един човек може да отговори на въпросите на трите ви - заявява Емине.

-Ако беше смела, ако можеше да каже на другите "не", ако не я бяха принудили да направи нещо, което не е искала... Но мама беше много млада - заявява Зейнеп. - През целия си живот тя винаги се смиряваше пред другите, такава жена беше.

-Всъщност историята ни не е много различна - казва Емине. -Но сега всички сме заедно. Мисля, че трябва да се възползваме от втория шанс, който ни е даден. Всички сме много наранени. Но все още не е твърде късно, нали? Ние сме заедно.

Ще се сдобри ли Гюлбин с майка си и Зейнеп?

Ще бъде ли арестувана Гюлбин, като Мелтем и Текин?

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.133 (DiemaFamily) какво ще се случи