Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.18 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди разбира, кой го е предал на полицията. Емине и Фарук се сближават. Вижте още какво ще се случи в епизод 18 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 28 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 17 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп и Мехди ще стават родители. Бенал е бременна.


НА КРАТКО какво се случва в 18 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 28 януари 2022 по Diema Family:

Емине и Фарук се сближават все повече.

Екрем казва на любовницата си, че трябва да отложат заминаването си за Америка

Зайнеп приготвя закуска за цялото семейство.

Джемиле казва дъщеря си, че баща ѝ е мъртъв.

Мехди разбира, че Екрем го е предал на полицията.

Нермин казва Екрем, че отиват при Зейнеп, за да я разубедят от намерението ѝ да стане приемна майка на Кибрит.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.19 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.19 (Diema Family) какво ще се случи

Мъртвопияният Байрам излага Зайнеп и Мехди пред социалните, затова е малко вероятно те да получат Кибрит. Зайнеп разбира за бременността на Бенал. Вижте още какво ще...


Мехди признава на Зайнеп, че е ходил при Бенал, а тя го е пита, дали с нещо тя може да ѝ помогне. Виждаме, че Мехди се чуди какво да отговори и ѝ казва, че Бенал е имала проблем с наема и тъй като познава собственика и е обещал да реши въпроса. Мехди казва на Зайнеп, че ще спи на тава, а тя му казва, че там няма легло и му предлага да остане и да разделят леглото. Мехди излиза, а Зайнеп се чуди, дали той я е разбрал правилно.


Емине и Фарук се сближават все повече.

Емине и Фарук излизат от ресторанта, а той ѝ казва, че ако се появи нещо ново по отношение на Зейнеп, веднага да му се обади, независимо колко е часът, а и ако тя има нужда от нещо, също да му се обади…

-Емине, ти не приличаш на човек, който иска да изгние на това място. Какво правиш тук? – пита Фарук.

-Имаме магазин. Тоест майка ми има, а аз работя в него – отговаря Емине.

-Какво искаш да кажеш, че работиш в магазин, след като си завършила с отличие, имала си стипендия... – казва мъжът, а момичето се усмихва многозначително.

-Ами да, Зейнеп... Това също е било лъжа? – досеща се Фарук.

-Какво отличие? Едва завърших гимназия - заявява Емине, а Фарук и предлага да започне работа в неговата компания, а Емине му отговаря, че не знае езици, нямам висше образование, а и веднага ще разберат, че е попаднала там благодарение на връзки и ще я унищожат.
-Мисля, че всеки в живота си заслужава втори шанс – казва Фарук.
-Дори не получих първи, но няма проблем…, остави – отговаря Емине и двамата се качват в колата. Фарук и казва: Ти си се примирила със себе си. Коя си, откъде идваш, изобщо не се притесняваш за това. Ако и Зейнеп беше като теб.
-Ако Зейнеп беше като Емине. Ще сложа това изречение в рамка и ще го сложа в магазина. За първи път чувам подобно нещо – отвръща Емине.
Екрем казва на любовницата си, че не може да заминат за Америка

Екрем казва на любовницата си, че не може да заминат за Америка

В същото време Екрем е в дома на любовницата си Мелтем и си играе с дъщеря си.

-Есра е много щастлива, когато идваш. Много се вълнува, че ще отиде в Америка - казва жената, след като Екрем приключва да си играе с дъщеря си. - Скъпа, трябва да поговорим с теб във връзка с това пътуване. Ще се наложи да го отложим малко – казва мъжът. Мелтем разочарована го пита какво има предвид?

-Нермин отказа да подпише този проект. Сякаш подозира нещо – отговаря Екрем.

-Не каза ли, че моментът е подходящ? Зейнеп я няма, няма кой да предупреди Нермин – отвръща Мелтем.

Екрем и казва, че търси решение, но парите и компанията са на Нермин. А без парите няма да може да отидат не само в Америка, но дори и в провинцията!

-Слушай, Есра всяка сутрин, когато се събуди, пита къде е татко. Винаги ли ще бъде така? Когато ми каза да я родя, това ли имаше предвид, Екрем? – пита Мелтем.

-Мислиш ли, че съм щастлив да оставя дъщеря си тук и да отида в онази къща? Мислиш ли, че душата ми не боли? Тя е мое дете! Там Нермин, ти тук, стига ми! Не ме задушавайте! – казва Екрем и взема чашата си с вино и сяда на дивана.

-За Бога, Екрем! Направил ли съм ти нещо друго, освен да те обичам? – засяга се Мелтем, а Екрем протяга ръка към нея и ѝ казва, че не е искал да каже това.

Зайнеп оправя леглото и пита Мехди от коя страна ще спи, а той ѝ казва, че няма значение, а тя го пита, а от коя страна е спал, когато нея я е нямало, а той ѝ отговаря, че не помни…. Зайнеп му предлага страната от към прозореца…

Рано сутринта Зайнеп отива на пазар, а там се среща с Бенал и ѝ казва, че днес трябва да дойдат от социалната служба, а същото така чувства, че от Мехди ще излезе много добър баща. Бенал иска да разбере, как върви бракът им с Мехди, но идва Емине и прекъсва разговора им. Зайнеп пита приятелката си, защо снощи не и е отговорила, и я пита, дали не крие нещо от нея, а тя я уверява, че няма такова нещо, просто батерията на телефона ѝ е паднала.

Зайнеп приготвя закуска за цялото семейство.

Зайнеп пристига с Емине с пълните торби от пазара и казва на Мюжган, че днес тя ще направи закуската и я гони от кухнята.

В същото време Емине получава съобщение от Фарук, че срещата му с нея, му се е отразила много добре

. Зайнеп иска да види, кой ѝ пише и Емине е принудена да и признае, че е мъж, но не казва, че е Фарук.

Джемиле казва дъщеря си, че баща ѝ е мъртъв.

Джемиле казва дъщеря си, че баща ѝ е мъртъв.

В същото време Джемиле влиза в стаята, където дъщеря ѝ лежи на леглото с все още обидено изражение на лицето.

-Красавице моя, подхожда ли ти да се държиш така? Кибрит няма нито майка, нито баща, Ясемин. Тя няма къде да отиде. Какво трябва да направим? Просто да я оставим така ли?– пита Джемиле.
-От години си мечтая за отделна стая, мамо! От години! А вие продължавате да го отлагате! Но за чичо Байрам и леля Сакине веднага намерихте стая, а таванът сега ще бъде даден на Кибрит! Кои сме ние в тази къща, майко? Кои? -пита Ясемин. Майка ѝ казва да не говори така, защото тази година ще постъпи в университет и ще живеят заедно, майка и дъщеря.
-Защо трябва да чакам да вляза в колеж? Да се обадим на баща ми! Защо ме гледаш така, мамо? Да му се обадим, да му поискаме пари и да се изнесем! – отвръща Ясемин, а Джемиле ѝ казва, че това е невъзможно.
-Защо? Не разбирам! Не е ли това негова отговорност? Вместо да харчи пари по баровете, може да ни ги изпрати! – намира решение Ясемин.
-Баща ти умря! Той умря, разбираш ли? Не ме питай! – казва Джемиле и излиза от стаята. Ясемин, давайки воля на емоциите си, хвърля нещата от бюрото.

Мехди разбира, че Екрем го е предал на полицията.

В същото време адвокатът на Мехди се обажда и му казва, че е подал заявление за откриване на работилница и сега трябва само да чакат решението.

-Разбра ли нещо за негодника, който е ме е наклеветил пред полицията? – пита Мехди, а Хюсеин ме казва, че да, но аз не познава такъв човек в обкръжението му.-Кажи ми името му, може би ще се досетя? – пита Мехди.-Някакъв Екрем Кая. Имаш ли такъв враг? – пита адвоката.-Братко, сигурен ли си? – пита Мехди, а той му отговоря, че да.
-Кажи ми кой го е направил? - пита Нух, когато приятелят му приключва разговора с адвоката. -Екрем Кая - отговаря Мехди. -Кой е този? Чакай, това не е ли другият баща на Зейнеп? Какво още чакаме? Да отидем при него и да му поискаме обяснение! - предлага Нух. -Братко, забави темпото – отвръща му Мехди.
-Какво забавяне? Какво означава да играеш с чуждото семейство, с чуждия хляб? – ядосва се Нух.-Скоро ще дойдат социалните работници. Какво трябва да направим? Да кажа на Зейнеп, че баща ѝ си е играл с живота на Кибрит ли? Момичето ще се срине. Ще отидем при него, бъди спокоен– отвръща Мехди.
Нермин казва Екрем, че отиват при Зейнеп, за да я разубедят от намерението ѝ да стане приемна майка на Кибрит.

Нермин казва Екрем, че отиват при Зейнеп, за да я разубедят от намерението ѝ да стане приемна майка на Кибрит.

Нермин излиза пред къщата, където Екрем седи на една маса.

-Не си се прибрал вкъщи миналата вечер. Твоят дом е тук, а не в компанията – казва му тя, а Екрем и отвръща, как красиво разпределя ролите – шеф на компанията, а освен това грижовна майка и съпруга.

Нермин му казва, че просто го пита къде се бил.

-Нермин, понеже отхвърли проектите ми, трябва да работя повече. Така че ще е добре, ако свикнеш с късното ми завръщане – оправдава се Екрем.
-Не съм в състояние да говоря за това. Има и други неща, нервите ми са опънати – казва Нермин.-Чакай, нека предположа. Темата отново засяга Зейнеп, нали? – пита той.
-Не е една тема, а повече. Зайнеп трябваше да лети за Лондон, аз лично предадох паспорта ѝ на Фарук. Тя ми се обади на следващата сутрин и каза, че не може да си тръгне, защото Мехди е арестуван. – казва Нермин. -Какво е направил отново този дивак? – пита Екрем като се преструва на изненадан. -Някой е съобщил за него, Зейнеп разследва случая. Тя ми се обади и ме попита, дали мога да предположа кой го е направил – отговаря тя.
-Да не ми казваш, че ни подозира? Ако го направи, ще я зачеркна завинаги – засяга се Екрем.-Не, не е заради това. Тя се обади за съвет – отвръща Нермин.-Вместо да се чуди какво прави до този мъж, тя започна да се чуди кой го е докладвал, нали? - пита мъжът.
- Наистина имаме умна дъщеря... Вчера не можах да се свържа с нея, затова се обадих на Сакине, добавя тя. -Казах ти да не говориш с тази жена! Не ме побърквай, Нермин! – ядосва се Екрем.
-Какво трябваше да направя? На кого другиго трябваше да се обадя? Добре, че се обадих. Зейнеп и Мехди... Те са подали молба да осиновят момичето, което работи с Мехди в работилницата. Те искат да бъдат нейно приемно семейство! Може ли да си представиш това? Дъщеря ми все още е дете. Вижте какъв товар ще поеме на плещите си. Не мога да направя нищо, Екрем! Да спрем тези глупости още сега! – предлага Нермин.-Да отидем отново при онези глупаци ли? Кой е този Мехди? Не мога да говоря с такъв човек – отсича Екрем.-Ще ходим, Екрем. Ще го направим за дъщеря ни? Поддадох ти се и не направих това, което трябваше да направя. Това дете си мислеше, че никой не стои зад него. Няма да позволя дъщеря ми да бъде унищожена. Ще отида да се приготвя и тръгваме веднага! – казва Нермин.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи