Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.16 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп предлага на Мехди да станат приемно семейство за Кибрит. Екрем има дъщеря от друга жена. Емине разбива мечтите на Нух, като му казва, че не може да бъдат заедно. Вижте още какво ще се случи в епизод 16 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 26 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 15 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп се среща с Кибрит, а тя я упреква. Мехди казва на Зайнеп да не дава фалшиви обещания на Кибрит. Бенал е доволна, че бракът на Мехди и Зайнеп не върви добре. Нух и Емине ще се опитат да помирят Мехди и Зайнеп.


НА КРАТКО какво се случва в 16 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 26 януари 2022 по Diema Family:

Султан убеждава Зайнеп да се премести с родителите си при нея.

Нух и Емине се опитват да помирят Зайнеп и Мехди, но нищо се получава.

Мехди вижда Екрем с непозната жена и прави всичко, за да не го види Зайнеп.

Зайнеп предлага на Мехди да станат приемно семейство за Кибрит.

Екрем е ядосан на Нермин, защото тя отказа да подпише изгоден договор, според него.

Емине разбива мечтите на Нух, като му казва, че не може да бъдат заедно.

Емине се среща с Фарук, за да поговорят за Зайнеп.

Разбираме, че Екрем има дъщеря, но от друга жена.

  • Ще разбере ли Нермин, че съпругът ѝ има дъщеря от любовница си?
  • Дали няма да се сближат Емине и Фарук?

Зайнеп иска пари назаем от леля Султан, но тя ѝ казва, че няма такива пари, но я убеждава да се преместят с майка си и баща си да живеят при нея. Зайнеп се съгласява, но само докато намери нов дом за себе си и родителите си.

Нух почти насила води Мехди в нощен клуб. Емине и Зейнеп идват в същото заведение. Емине специално е довела приятелката си, надявайки се по този начин, заедно с Нух, да ги помирят.

Мехди забелязва, че в клуба влиза Екрем, придружен от млада жена, и 
заедно заемат близката ложа.

Мехди забелязва, че в клуба влиза Екрем, придружен от млада жена, и заедно заемат близката ложа.

Мехди сяда срещу Зейнеп, така че момичето да не вижда приемния си баща с любовницата си. Той разменя разбиращ поглед с Нух и двамата предлагат на момичетата да сменят заведението. И четиримата напускат клуба.

Но освен Екрем в клуб е и Фарук, който вижда Зайнеп и Мехди в момента, в който излизат и благодарение на приятеля с който е не тръгва след тях.

-Това Екрем ли беше и май не беше с Нермин? – пита Нух, а Мехди му отвръща, че затова му е дал знак да си тръгнат. Нух го пита, защо не е казал на Зайнеп, за да разбере какъв негодник е доведения ѝ баща. Мехди отговоря, че Зайнеп има хиляди проблеми и няма нужда да мисли и за това.

Зайнеп вижда как един човек бие малко момченце и се застъпва за него, а Мехди поръчва топла храна на момчето в близкия ресторант, то хапва и под предлог, че майка му ще се безпокои за него, бързо, бързо се изпарява….

Четиримата остават в ресторанта. Емине и Нух оставят Мехди и Зайнеп сами на една маса.

Зайнеп предлага на Мехди да станат приемно семейство за Кибрит.

Зайнеп предлага на Мехди да станат приемно семейство за Кибрит.

Мехди благодари на Зайнеп, че е помогнала да излезе от ареста.

-В крайна сметка не сме врагове, Мехди. Онази вечер ми каза, че независимо от всичко, което стана, ти имаш само хубави спомени, свързани с мен. И аз ще ви запомня с добро, господин Мехди – казва Зайнеп.

-Благодаря ви, госпожо адвокат – отвръща Мехди.

-Мехди, ние можем да станем приемно семейство за Кибрит. Все още сме женени, макар и само на хартия, нали? Нека направим каквото можем, за да я измъкнем оттам. Добре, може да ти се стори странно това, което казах, но... аз самата получих втори шанс, когато майка Нермин се погрижи за мен. Нима Кибрит не заслужава такава? Може би сега е мой ред да помогна на някого – предлага Зайнеп, но той ѝ отговоря, че Кибрит е негова грижа, защото все пак ще тръгне по своя път.

-Това ще стане през следващата година - уточнява Зайнеп.

-Искаш да кажеш, че няма да ме оставиш сега, а след една година? – пита Мехди.

-Опитах се да предложа нещо хубаво, но отново разбра всичко по различен начин – засяга се Зайнеп.

-Не, разбрах те правилно. Искаш да си играеш на майка Нермин, но не го прави, това не е игра. Не може да даваш обещания на дете, които не можеш да изпълниш - това е грях. Ти самата каза, че ще ме напуснеш следващата година. Не мислиш ли, че тогава ще е още по-зле? – пита Мехди.
Зайпен и Мехди са пред входната врата, а Зайнеп го моли да поговорят, преди да влезат.
Зайпен и Мехди са пред входната врата, а Зайнеп го моли да поговорят, преди да влезат.
-Вече го направихме. Влизай, аз няма да остана да нощувам в къщата – казва Мехди.

-В такъв случай ще се преместим в къщата на леля Султан още тази вечер, няма да чакаме до сутринта. Подготвила съм всичко. Мама и татко скоро ще си намерят работа, не е нужно да чакаме – казва Зайнеп.

-Ще живееш с родителите ли си? – пита Мехди.

-Не се притеснявай, няма да се виждаме. Има само един проблем - няма да можем да вземем всичките си вещи – отвръща Зайнеп, а той ѝ отвръща, че това е най-малкият им проблем.

-Мехди, това е мой проблем. Ти нямаш никаква отговорност пред семейството ми – пояснява Зайнеп.

-Ако си тръгнеш след известно време... Знаеш ли, че те няма да могат да се справят? - пита Мехди.

-Не се тревожи за моите проблеми, ти загуби правото си на глас – отговоря Зайнеп.

-Благодаря ти – засяга се Мехди, а тя го пита къде отива, а той се обръща и я пита, дали е важно за нея.

-Все още имам право да ти задам един въпрос. Омръзна ми да ме обвиняваш през цялото време. Защо си мислиш, че ще напусна Кибрит? Отговори ми? – пита Зайнеп.

-Нямаш ли в джоба си билет за Лондон? Няма ли да последваш мечтите си? – пита Мехди.

-Откъде знаеш това? Затова ли ми каза да си вървя? – пита тя, а Мехди не отговаря, а просто си тръгва.

Екрем е ядосан на Нермин, защото тя отказа да подпише изгоден договор, според него.

Екрем е ядосан на Нермин, защото тя отказа да подпише изгоден договор, според него.

Сутринта Екрем връчва на Нермин договора, за да го подпише.

-Скъпа, ако всичко е наред, нека вече започнем да подписваме - подканя той съпругата си, виждайки нерешителността в очите ѝ.

-Тази сделка ми се струва твърде рискована – казва тя.

-Знам, че през последните няколко дни беше разстроена. Заради Зейнеп не си успял да прочетеш документите и разбереш добре. Не знаеш за какво става дума, но повярвай ми, това е добър проект – опитва се дя убеди Екрем.

-Все още не съм убеден. Не знам дали си заслужава тази сума пари. Мисля, че трябва да помислим още малко за това - казва Нермин и връща договора на масата.

-Скъпа, това е сигурна инвестиция - уверява Екрем.

-Екрем, не мога да подпиша нещо, за което не знам нищо, само защото си развълнуван от проекта. В крайна сметка аз съм начело на борда, нали? - заявява Нермин.

-Господин Екрем, госпожо Нермин, с ваше разрешение - казва мъжът, който седи от другата страна на масата и става.

-Нермин ще помисли малко и тогава ще подпишем - уверява го Екрем и придружава изпълнителя до вратата. След това се обръща към съпругата си много обиден: - Как можа да ми причиниш това? Ти ме унижи пред този мъж като моя съпруга!

-Защо? Ти не беше ли, на тази среща като управител на моята компания, а не като мой съпруг?! Аз, не се ли държах на срещата с теб като с ръководител на компанията, а не като твоя съпруга? Сигурен съм, че господин Ихсан го е видял точно така -казва Нермин.

- Наистина? В такъв случай започни да се грижиш за работата си. Ти просто тичаш след онези бедни хора и си губиш времето да се тревожиш за дъщеря си, която те е напусна и си отиде, а после ми казваш, че не си съгласна с проект, който не разбираш. Или ще ставаш всеки ден и ще идваш в компанията като мен, или просто ще ми вярваш! Докато ти гониш дъщеря си, аз се съсипвам от работа за тази компания! За да те зарадвам, години наред бях баща на дъщерята на онзи пияница! Не може да поставяш под въпрос моите решения! - казва Екрем и излиза от къщата.

Емине разбива мечтите на Нух, като му казва, че не може да бъдат заедно.

Емине разбива мечтите на Нух, като му казва, че не може да бъдат заедно.

Нух забелязва Емине на улицата, тича до нея и я следва.

-Този уикенд има концерт. Можем да отидем, свири страхотна група. Можем да поканим и Мехди и Зейнеп, но можем да отидем и сами... – предлага Нух.

-Намали малко темпото, Нух. Ти си добър и всичко останало, познаваме се от дълго време и никога не съм те виждал да правиш нещо лошо, но... Откажи се – отвръща Зйнеп.

-Моля? Не разбирам – казва Нух.

-Добре, тогава ще бъда по-директен. Израснали сме заедно в този квартал, ако нещо трябва да се случи между нас, то вече щеше да се е случило. Ето защо нищо от това няма да се случи. Моля те, не ме разбирай погрешно! Казвам ти го веднага, за да не се натъжаваш после. Погледни само този квартал. Не мога да гния тук, не, до края на живота си да се мотая пред магазина. Нито пък искам да се омъжа за мъж, който е оттук, за да прекарам остатъка от живота си в притеснения как ще свързваме двата края – отговоря Емине.

-Разбира се, аз... – опитва се да я прекъсне Нух.

-За Бога, Не! Снощи бяхме в онзи клуб и видя как хората се забавляват, колко са щастливи и колко красиво живеят. Искам да бъда една от тези хора. Ще направя всичко по силите си, за да напусна този квартал – отговоря Емине и се отдалечава, а Нух стои неподвижно! Изненадан! Всичките му мечти са унищожени в един миг!
Емине се среща с Фарук, за да поговорят за Зайнеп.

Емине се среща с Фарук, за да поговорят за Зайнеп.

Скоро Емине стига до мястото, където я чака... Фарук!

-Благодаря ти, че дойде, Емине - казва бившият годеник на Зейнеп.

-Малко се уплаших, когато казахте, че е спешно. Надявам се всичко да е наред – казва Емине.

- Зейнеп ме побърква. Да се повозим малко и си поговорим, съгласна ли си? Слушай, притеснявам се за Зейнеп. Знам, че и тя е много близка с теб, направи го за нея – предлага Фарук, а Емине се качва в кабриолета на мъжа.
Екрем има дъщеря от друга жена.

Екрем има дъщеря от друга жена.

Екрем влиза в двора на някаква къща, но това не е дворът пред къщата му с Нермин. Той застава пред вратата и натиска звънеца. Отваря същото момиче, с което беше в клуба предишния ден. Той я целува по устните в знак на поздрав и я прегръща.

-Какво става? Обикновено не идваш по това време - пита младата жена.

- Не питай. Нермин много ме дразни, вече не мога да я понасям. Затова трябваше да се видя с теб, за да преживея някак деня си. Къде е моята принцеса? – отвръща Екрем.

-Тя заспа, докато играеше, хайде – казва жената и хваща мъжа за ръка и го води в една стая, където на дивана спи момиче на няколко години.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи