Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Баръш обещава на Зейнеп да ѝ помогне в търсенето на сестра ѝ. Зейнеп моли майка си да ѝ разкаже, какво се е случило, че Гюлбин е избягала. Али Раза купува пръстен за Султан, за да ѝ направи предложение пред всички. Вижте още какво ще се случи в епизод 134 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 11 юли 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 133 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Сакине сънува Гюлбин и моли Зейнеп, да потърси сестра си. Мелтем и Тарък отстраняват Несрин от плана си. Полицията арестува Мелтем, а Тарък бяга


НА КРАТКО какво се случи в епизод 134 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 юли 2022 по Diema Family:

Несрин|Гюлбин се разхожда из квартала, в който е живяла като дете и си спомня случки от детството.

Нермин седи край Босфора и се опитва да се свърже с Тарък и тъй като не може да се свърже с него се обажда на Баръш, за да го пита, дали не знае къде, а той я лъже, че не знае.

Емине обещава на Нух да му помогне, да намери своя дом.

Баръш обещава на Зейнеп да ѝ помогне в търсенето на сестра ѝ.

Зейнеп моли майка си да ѝ разкаже, какво се е случило, че Гюлбин е избягала.

Али Раза купува пръстен за Султан, за да ѝ направи предложение пред всички.
Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

Сакине случайно се среща с Несрин. Дали ще разбере, че това е дъщеря ѝ Гюлбин? Благодарение на Емине се връща Джемиле.Вижте още какво ще се случи...

Действието се пренася в ресторанта, където Султан носи кафе на Саваш, а той ѝ казва, че няма по-хубав офис от този ресторант.

-Ние офис ли имаме? Честно забравих как изглежда – заявява Емине, която вижда през прозореца, че Нух прави нещо отвън и казва на Саваш, че ще се върне след минутка.

Емине отива при Нух и го пита, какво прави, той ѝ обяснява, че прави ограда за цветята. Емине сяда срещу него и му казва да разказва, какво го мъчи, а тя ще го слуша. Нух разказва на Емине, че всички са го оставили, първо майка му починала млада, след това баща му…, никога не е имал собствен дом, и когато се оженил за Джемиле, когато си мислил, че вече има свой дом, тя го оставила… Емине му отвръща, че всеки е загубил някога, но не са ли сега едно голямо семейство.

-Емине, така е, благодарение на вас, аз не се побърках! Аз се държа за вас, за това огромно семейство и това е невероятно, но… – признава Нух.
-Но ти все още казваш, че нямаш дом? – пита Емине.
-А нима имам, Емине? Приятелко, каквото и да правя все не се получава! Аз дадох всичко, което имах на жена си, но защо тя си тръгна, Емине? Знаеш ли, защо? Заради моя инат, защото колкото и да се старая, всичко е напразно! – отвръща Нух.

Емине му казва, че му дава дума, че той ще има свой собствен дом.

Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.191 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.191 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра съобщава на Дженк щастливата новина. Баръш осъзнава, че може да изгуби всички и се съгласява Арда и Дамла да останат да живеят при него. Вижте...

Баръш и Зейнеп седят в градината на някакво заведение. Двамата си говорят по организацията на сватбата им. Баръш я моли да му покаже сватбената рокля, която е избрала, а Зайнеп му отговаря, че не може, защото е суеверна след всички беди, които са преживели. Зейнеп се шегува с него и му казва, че може да му каже само, че рокля е кремава, но това е нюанс на бялото.

-Аз исках да те питам, но забравих, как е мама Сакине след снощи? - пита мъжът.

-Мама Сакине? – изненадана е от обръщението към майка ѝ Зейнеп.
-Казах го от сърце. Не трябва ли да го казвам така? – пита Баръш.
-Разбира се, наистина ми хареса, като попита. Как е мама? Тази сутрин тя, беше много замислена, защото беше сънувала кака Гюлбин. Вчера тя преживя цялата болка на децата си. Сякаш всичко се случи в един миг. Всъщност, аз... взех едно решение, знаеш ли?

-Искаш да намериш сестра си – отговаря Баръш.

-Как разбра това? – пита Зейнеп, а Баръш ѝ казва, че ще ѝ помогне да открият Гюлбин.

-Наистина ли ще търсиш сестра ми заедно с мен? – не може да повярва Зейнеп пита.

-Не знам дали ще я намерим, или не, но в бъдеще няма да можем да кажем, че не сме опитали. Освен това може би наистина ще я намерим.

Али Раза се обажда на Баръш, че отива да купи пръстен за Султан, защото иска да ѝ предложи пред всички довечера. Преди това, той помоли Емине, Нермин, Саваш и Сакине да му помогнат, за да организира изненада за Султан.

Текст от potv.bg
Зейнеп, заедно с майка си, отива в луксозен бутик, за да може майка ѝ Сакине да избере тоалет за сватбата ѝ.

Изведнъж телефонът на Зайнеп започва да звъни. Това е Гюлбин.

-Ако си свободна, можем ли да се видим днес? – пита Гюлбин.
-Всъщност имам малко работа, но... Слушай, защо не дойдеш при мен? Добре, чудесно, ще ти изпратя адреса – казва Зайнеп и се връща при майка си, която е седнала в един фотьойл, изглеждайки уморена и обезсърчена.
-Какво става? - пита Зейнеп. -Погледна две неща и веднага седна.

-Ех, дъще, моля те, не ми се сърди. Чувствам някакво вътрешно безпокойство, сякаш всички в мен ври и кипи. Сякаш някой постоянно разбърква врящата супа. Самата аз не знам, може би това е вълнение, а може би е копнеж, а и след този сън. Вероятно заради него притесненията не излизат от главата ми. Надявам се, че нищо лошо няма да се случи – казва Сакине.

-Винаги си ми казвал, че когато имам сън, добър или лош, завърти крана и го кажи на водата - припомня Зейнеп.

-Съня с Гюлбин беше все едно реален - заявява Сакине. -Целунах я и я помирисах. Иска ми се в тези щастливи дни сестра ти да беше с нас. Кой знае какво красиво момиче е станало от нея.

-И аз бих искал да я видя. Но, мамо, има и нещо друго. Знам, че си страдала много, когато кака си отиде. Но сега раната ти изглежда още по-свежа. Знам, че си я видял в съня си, но не съм сигурна, че това е единственото нещо. Никога не си ми разказвала какво наистина се е случило тогава. Колко ли още не знам? – пита Зейнеп.

-Не се натъжавай. Всичко е минало, вече е в миналото, дъще - отговаря Сакине, катонеспокойно движи пръстите си.

-Мисля си, че си спомням момента, в който сестра Гюлбин избяга от къщи, но не мога да си спомня какво точно се случи след това и какво преди това. Не мога да си спомня всичко, преди да отида да живея при мама Нермин. Мамо, има ли нещо друго, което не знам, че си преживяла?

-Преди сестра ти Гюлбин да избяга... С нея се случи нещо много лошо, Зейнеп. Разболях се, не можех да отида на работа. Изпратих сестра ти Гюлбин да ме замести. Отиде в дома на госпожа Сюзън, това беше едно от най-богатите семейства по онова време.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.133 (DiemaFamily) какво ще се случи