Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Разбираме, коя всъщност е Несрин. Тя не е тази, за която се представя. Дали Зейнеп не е в опасност? Вижте още какво ще се случи в епизод 123 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 23 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 122 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зейнеп се връща в офиса, но се карат с Баръш и напуска кантората. Нермин решава да предаде компанията си на Зейнеп. Непозната жена помага на Зейнеп в трудна ситуация.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 123 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 юни 2022 по Diema Family:

Нермин събира всички на вечеря и им съобщава какво са решили с Али Раза, Султан и Сакине. Зейнеп е изненадана, че майка ѝ иска да ѝ даде да управлява фирмата.

Оказва, че Несрин е... сестрата на Зейнеп, която е избягала от дома си като дете! Днес се връща, за да си отмъсти, а на помощ ѝ идват бившият съпруг на Нермин и неговата любовница.

Али Раза, Султан, Сакине и Нермин се вълнуват от идеята да отворят ресторант.

Зейнеп се заблуждава и невярно възприема намеренията на близките си хора.


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

Несрин запознава Зейнеп с брат си Тарък. Бенал взема решение, но Джемиле е против. Вижте още какво ще се случи в епизод 124 на турския сериал...

Баръш притеснен, че не може да се свърже със Зейнеп, моли Емине да се обади на майка си и да разбере, дали се е прибрала, вкъщи. Жените разбират, че Зейнеп не е в офиса и се притесняват за нея. Баръш решава да излезе и да я потърси.

Нух, Джемиле и Бенал пристигат в дома на Нермин и разбират, че всички са притеснени, защото Зейнеп си е тръгнала от офиса и никой не знае къде.

Баръш се обажда на Нух и му казва, че не може да открие Зейнеп, а то му казва да отиде и провери на гробищата.

В същото време Зейнеп и Несрин излизат от кафенето и преди да се разделят, двете си разменят телефонните номера. Зейнеп си търси телефона и разбира, че го е изпуснала в колата си и вижда, колко много пропуснати повиквания има. Тя се обажда на Нермин и ѝ казва, че е добре да не се притеснява, а майка ѝ казва, да се обади на Баръш, защото и той се притеснявал много за нея. Зейнеп му се обажда и му казва, че довечера майка ѝ ги е поканила на вечеря с чичо му и брат му и ще се видят.

Текст от potv.bg

Действието се пренася във вечерта в дома на Нермин, където всички се събират на вечеря. Баръш казва на Зейнеп, че много се е притеснил за нея, а тя му отговаря, че вече от нищо не се страхува, нито от смъртта, нито от живота. Зейнеп е на крачка да се скара отново с Баръш, когато Нермин се провиква, че масата е сложена.

Всички сядат около масата, Нермин става и казва:

- Позволете ми да кажа нещо накратко, ще ви отнеме малко време. Тази вечер е по-различна от обикновено. Ние сме малко по-възрастни от вас. Не, Бенал, Джемиле, вие сте като деца за нас, ние ви чувстваме така. Знаете ли, ние сме жени, които са останали сами в този живот и .благодарение на нашите съпрузи не познавахме щастието. Вие сте тези, които дарявате радост на сърцата ни. Днес г-н Али Риза, Сакине, Султан и аз взехме някои решения. Разбира се, това е вашият живот и вие имате право да решавате сами. Ако откажете, ще се съобразя с това.

Искам да предам всички права на управление на фирмите на Зейнеп - заявява Нермин, а дъщеря ѝ я гледа изненадано. - Искам тя да започне работа възможно най-скоро. Искам също така Баръш да окаже подкрепа на Зейнеп през този период. Искам той да поеме част от отговорностите на компанията, защото ако не беше той и неговите усилия, нямаше да можем дори да мечтаем за това. Султан, Сакине и аз решихме да продължим с кетъринга. Решихме, че г-н Али Риза ще бъде наши партньор. Бенал, Джемиле и Нух, много искаме да се присъедините към нас. Какво ще кажете?

-С удоволствие, госпожо Нермин - отговаря Бенал.

-Отсега нататък ще се подкрепяме взаимно, ще започнем нов живот. Какво ще кажете? Можем ли да се справим с всичко заедно?
-Казахте всичко много добре - хвали я Али Риза. - Мисля, че ще се справим.
Текст от potv.bg
Действието се премества навън. Виждаме Мелтем, любовницата на Екрем, да говори по телефона.

-Здравей, скъпи, казва жената. - Всичко е готово, направихме първата стъпка. Сигурна съм, че скоро ще се обади сама. Да, току-що пристигнах. Аз също те обичам.

Мелтем приключва разговора, а до нея се спира... Несрин!

-Екрем, те поздравява, Гюлбин - съобщава Мелтем. Оказва се, че жената, с която Зейнеп се е запозна днес и се е представи като Несрин, всъщност е изчезналата ѝ сестра Гюлбин!

- Той каза, че в скоро време ще ги оставим без нищо - каза Мелтем.

-Мога да се справя тях - уверява Гюлбин. – Вие с г-н Екрем ще получите своя дял.

Камерата сменя позицията си и едва сега виждаме, че Гюлбин и Мелтем стоят на улицата пред къщата на Нермин!

-Но най-важното е, скъпата ми Зейнеп и бедната ми майка ще отговарят за всичките ми страдания, които съм преживял до днес. Сигурна съм, че ме виждат всяка нощ в сънищата си. Те не могат да спят заради притесненията си – заканва се Гюлбин.
Текст от potv.bg

Действието прескача на следващия ден. Бенал получава обаждане от приятелката си.

-Здравей, сестра Гюлпери? Как си? - пита тя.

-Добре съм. Слушайте какво ще ти кажа. Не знам какво е решението ти, но в болницата са приели CV-то ти и казаха, че ако си готова, може да започнеш веднага.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в адвокатската кантора.

-Емине, успяхте ли да говориш със Зейнеп? – пита Саваш.

-За какво? - момичето не разбира.

-За работата, която ѝ предложи госпожа Нермин – пояснява Саваш.

-Не, не знам какво мисли тя за това. Тази сутрин тя просто каза, че ще помисли за това. Тя каза също, че има срещи. Не знам какво ще направи Зейнеп – отговаря Емине.

-Баръш е предала всичките дела на Зейнеп на Берил – казва Санаш.

-Какво говориш? Знае ли Зейнеп за това?- пита Емине.

-Не мисля, че... – казва Саваш, но Емине го прекъсва. -Ами не! Баръш трябва да е малко по-умен. Той не може да се държи така.

-Е, не ми се струва, че го е направил, за да я провокира. В крайна сметка нещата трябва да продължат. Разбира се, Зейнеп е объркана в момента.

-Това ще я обърка още повече - заявява Емине..

-Слушай, Баръш се опитва да подкрепи Зейнеп - възразява Саваш. -Той иска да бъде до нея всеки път, когато тя има нужда от него. Ако питаш мен, той наистина се опитва да накара Зейнеп да го забележи и почувства.

Действието се премества в офиса на Баръш, където е Зейнеп.

-Кога реши? - пита възмутено Зейнеп. -Снощи ли взе това решение?

-Това няма нищо общо с вчера - отговаря Барис. -Защо се държиш така? Освен това, за което трябва да поговорим, не е мое решение, а твое. Какво мислиш за предложението на майка ви? Какво ще правиш?

-Още не съм решила - обявява Зейнеп. -Наивно дойдох тук с желанието да чуя мнението ти. Мислех, че можем да вземем това решение заедно.

-Според мен това е много добро предложение, ти ще се справиш! – казва Баръш.

-Наистина ли? Добре тогава, защото вече не съм нужна тук. Определено нямаш нужда от мен тук като адвокат, нали?

-Слушай, реагираш твърде остро.

-Твърде остро? Аз съм адвокат, който работи в тази фирма. Влязох тази сутрин и разбрах, че сте дали делата ми на асистентката си, която дори не е била на срещите! Това е като уволнение!

-Зейнеп, ти отново свеждаш отношенията ни до отношенията шеф-служител, а това никак не ми харесва - заявява Барис. - Това ли е смисълът на една връзка? Ние деца ли сме? Искаше да ти дам време. Имаш право, премина през трудни неща. Дадох ти време, исках да мислиш спокойно, за да не те натоварва работата. Това е всичко.

-Казваш ми, че не бива да изпитвам напрежение, но ти си този, който го създава!

Зейнеп излиза от кабинета на годеника си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи