Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Несрин запознава Зейнеп с брат си Тарък. Бенал взема решение, но Джемиле е против. Вижте още какво ще се случи в епизод 124 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 27 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 123 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Разбираме, коя всъщност е Несрин. Тя не е тази, за която се представя. Дали Зейнеп не е в опасност?


НА КРАТКО какво се случи в епизод 124 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 юни 2022 по Diema Family:

Султан, Сакине, Али Раза, Нух и Нермин разглеждат помещение, което да наемат за бъдещия си ресторант.

Несрин отново се среща със Зейнеп и я убеждава да се срещне със брат ѝ Тарък, който да ѝ помогне в управлението на бизнеса, който Нериман ѝ прехвърли.

Бенал съобщава на Джемиле и Нух, че си е намерила работа извън Истанбул, но Джемиле е против.

Нермин и Зейнеп се срещат с Тарък - брата на Несрин.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

Зейнеп решава да работи с Несрин и Тарък. Емине все повече се притеснява за Зейнеп, защото се доверява на хора, които едва познава. Вижте още какво...

Докато Султан, Сакине, Али Раза, Нух и Нермин разглеждат помещение, което искат да наемат за бъдещия си ресторант. Зейнеп отново се среща с Несрин м къщата на Нермин. Разказва ѝ за себе си и за предизвикателствата, пред които е изправена в момента.

-Мама Нермин иска да управлявам компанията, но досега единствената ми мечта беше да стана успешен адвокат. Успях да стана адвокат, но не успях да науча всичко. Сега те искат от мен да поема тази отговорност – споделя Зейнеп.

-Кой друг го иска? - пита Несрин.

-Баръш... Годеникът ми, скоро ще се оженим. Той директно ми каза, че няма нужда от мен като адвокат. Нещо повече, аз бях в кантората, преди да ти се обадя – отговаря Зейнеп.

-Наистина много искам да разбера, кой точно е този Баръш? - пита Несрин.

-Шефът ми. След като се дипломирах, започнах работа в неговата адвокатска кантора – обяснява Зейнеп.

-Мисля, че искаш да чуеш от мен, че трябва да следваш мечтите си, но предложението на майка ти е много добро, Зейнеп. Много е хубаво да видиш как една млада жена може да постигне толкова много. Колко хора имат този шанс? - казва Несрин.

-Добре, но какво ще кажеш за детските ми мечти? – пита Зейнеп.

-Е, не е нужно да избираш. Можеш да имаш собствен бизнес и сама да решаваш с какво ще се занимаваш – отговаря Несрин.

-Всъщност какво знам за това, как да управлявам този бизнес? За мама Нермин всичко е лесно, но аз се съмнявам дали ще се справя. Всъщност мама Нермин не отговаряше за бизнеса, татко Екрем го движеше. За съжаление сега не мога да му се обадя. Лесно е да се каже: „Стани управител на компанията", но аз се страхувам от това. Ако се проваля, ще кажат, че отново съм се провалила. Знам това много добре – обяснява Зейнеп за притесненията си.

-Добре, имаш право да се страхуваш, но в края на краищата не е нужно да правиш всичко сам. Можете да наемеш човек, който може да се справи с всичко. С какво изобщо се занимава тази компания? – пита Несрин, уж нищо не знае.

-Мама Нермин има текстилен бизнес, който е наследила от семейството си. Но както казах, за всичко отговаряше татко Екрем. Той открадна всички акции от мама Нермин и избяга в чужбина. Ето защо не мога да му се обадя. За съжаление ситуацията е сложна. Мама си върна имота, но възникнаха други проблеми. Компанията е оставена без надзор. Имам нужда от човек, който да ме подкрепя в бизнес делата и който да ме научи на много неща – отговаря Зейнеп.

-Някой, който познава текстилния бизнес, нали? Е, решението е пред теб – заявява Несрин.

-Какво имаш предвид? - не разбира Зейнеп.

-Познавам един такъв човек! Точният човек, от когото се нуждаеш, е брат ми. Брат ми е работил в Германия в продължение на много години в различни компании. Нещо повече, той е управлявал текстилна компания. Въпреки това не обещавам нищо. Не знам дали все още ще иска да работи със същото темпо като преди – обяснява Несрин.

-Можеш ли поне да поговориш с него? Нека опитам късмета си. Може би ще отхвърли предложението ми, но може би ще ме насочи към някой, който може да ми помогне. Кажи ми дали брат ти е в Истанбул сега? – пита Зейнеп.

-Той е на точното място в точното време. Ще му се обадя – отвръща Несрин.

Бенал казва на Джемиле, че иска да поговори с нея за нещо.

-Какво се е случило? Нещо с Мюжгян ли? Нещо се е случило, нали? - Джемиле е обзет от тревога. -Бенал, кажи ми!

-Нищо не се е случило, и двете сме добре. Когато бях в Дузче... Помниш ли сестра Гюлпери, която беше с мен? Тя е медицинска сестра, бивш мой шеф. Попитах я дали може да ми намери работа. Тя изпрати автобиографията ми и те ме приеха. Каза ми, че мога да започна работа, но веднага. Това е много добра болница – обяснява Бенал.

-Но не можеш да си тръгнеш. Това ѝ каза, нали? Каза, че не можеш да си тръгнете? – пита Джемиле.

-Джемиле, аз искам да си тръгна - заявява убедено Бенал.

-Но Мюжгян? Как мога да не виждам Мюжгян? Ако не мога да се погрижа за вас, по-добре да умра!

-Трябва да отида. Искам да подредя живота си отново – казва Бенал.

-Разбиваш ми сърцето! Не говорихме ли за това? Ти ще се грижиш за Мюжгян, а аз ще отида на работа, ако се наложи. Искаш да ни отнемеш Мюжгян... защо правиш това! - разстройва се Джемиле..

-Джемиле, моля те, разбери ме. Не правя това, за да те отделя от Мюжгян. Дузче не е далече, ще си ходим на гости. Така или иначе нямам никой друг на този свят. Моля, разберете ме – опитва се да обясни Бенал.

-Трябва да проверя нещо в кухнята – почти разплакана, Джемиле влиза в къщата.

Действието се премества в ресторанта, където Зейнеп и Нермин се запознават с Тарик - предполагаемият брат на Несрин, който има опит в бизнеса с текстил.

И двете са силно впечатлени от него и му предлагат партньорство. Той се съгласява с предложението им.

Какво ще се случи?
  • Дали Зейнеп ще разбере, че Несрин ѝ е истинска сестра, но няма добре намерения към нея?
  • Дали Нермин няма отново да загуби бизнеса и парите си?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи