Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 28 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 28 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 21 юли 2021 по bTV Lady.

Селим е болен и Танжу иска да направи операция, за да види какво се случва. Ядрено-магнитният резонанс не може да направи това, тъй като Селим няма да остане неподвижен достатъчно дълго. Докато се опитват да вкарат канюла, Селим става много развълнуван и започва да пресмята числа. Всички се опитват да го успокоят. Танжу казва на Демир и Аселя да доведат Али.

Али пристига и наблюдава как Селим брои на глас случайни числа и се мята, без да иска да го докоснат. Али разбира, че числата са броят на стъпките от линейката до входната врата, от вратата до асансьора, от асансьора до стаята и т.н. Али казва това на Селим и той започва да се успокоява. Али го уверява, че и той се страхува от промяната. Али също така казва на Танжу, че няма нужда от операция, той знае какво не е наред със Селим. Навън Танджу благодари на Али и го изпраща в патоанатомията. Али е тъжен, но Танжу му казва, че там го е изпратил Ферман. Родителите на Селим също са тъжни за него.

Селим иска Али да му направи операция. Танджу с удоволствие се съгласява и отива при Али, за да му съобщи. Али е много развълнуван. Танджу се среща с Адил и му съобщава добрата новина. Адил обаче изглежда смята, че всъщност може би е по-добре Али да не оперира. Той вече е пораснал и трябва да научи житейските уроци.

Кивилчим иска да работи с Белиз, за да издигне болницата на добро ниво, а след това казва на Танжу, че ще ѝ отнеме всичко.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 11 какво ще се случи?