Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 15 на турския сериал "Доктор Чудо".

Али взема плика, който Назлъ е поставила пред вратата му. На следващата сутрин Али отива в офиса на Ферман и му ги показва. Той пита дали може да отиде и да каже на Керем и семейството му. Ферман му казва, че може... Когато Али си тръгва, Ферман се усмихва.

На Белиз ѝ е писнало от Кивилчим и ѝ казва, че Ферман ѝ е подготвил изненада и че са се сгодили. Това е подслушано и скоро слухът се разнася из болницата. Адзелия тича да каже на Демир и Назлъ. Назлъ просто мълчаливо излиза от стаята. Намира тих ъгъл и се разплаква.

Керем казва на Али, че Назлy харесва Чарли Чаплин. Али взима това под внимание. Той е донесъл на Керем една книга и го пита дали може да прочете кратък откъс от нея. Книгата е подарък, който Али е купил за брат си за рождения му ден, преди да умре. След това той излиза от стаята и се сбогува с брат си.

Назлъ все още е разстроена и чака при асансьорите да срещне Ферман. Тя го поздравява за сватбата му. Той ѝ казва, че няма сватба, че това е глупав слух, че няма време да се жени.

Али изпраща съобщение на Назлъ, в което я моли да отиде в апартамента му, когато пристига, вратата е отворена. Тя вижда пуканки, чипс и плодове, а по телевизията върви стар филм на Чарли Чаплин. Той ѝ казва, че е направил това, за да я направи щастлива, тъй като тя го е направила щастлив, правейки теста.

Кивилчим разговаря с Танжу и му казва, че Ферман планира да се ожени за Белиз. И двамата са обезпокоени, тъй като това означава, че след като Адил напусне, на неговата позиция ще има и Ферман като конкурент. Танжу разговаря с Ферман и му казва, че специализантите му са некомпетентни и че ще ги вкара и тримата в спешното отделение, за да провери как се справят. Очевидно Танжу се надява, че те ще се объркат, и се опитва да накара Ферман да изглежда зле. В болницата се транспортират тежко ранени хора, така че всички лекари, включително Али, ще трябва да дежурят.


Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?