Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 17 на турския сериал "Доктор Чудо".

Али пита Ферман дали се е оженил за Белиз. Ферман не е доволен, че този слух се разпространява, и казва, че ще открие кой го е пуснал. Той отива да види Белиз и ѝ разказва какво говорят хората. Белиз обаче му казва, че годеницата на мъжа е била при нея и се е оплакала, че иска да спасят крака му.

Междувременно пациентът Назлъ иска да види съпругата си, която също е пострадала при инцидента. След като търсят из цялата болница разбират, че жената все още трябва да е на мястото на инцидента и да не е открита. Назлъ отвежда Гюнеш на мястото на произшествието, за да я намери. Откриват я в гората, в безсъзнание. Назлъ установява, че има кръвоизлив в мозъка, и иска бормашина, за да пробие дупка и да намали налягането. Тя успешно освобождава налягането и отвеждат пациентката в болницата. Когато пристигат, Али не изглежда доволен от поставената тръба за дишане, но решава да не казва нищо.

В стаята на младоженеца се провежда разговор за това какво решение ще вземе семейството по отношение на крака му. Али забелязва, че кракът се влошава и те спешно трябва да го откарат в театъра. Семейството се съгласява, че иска да се опита да спаси крака му. Ферман го отвежда в театъра.

Танжу продължава да затруднява Демир. На Демир му хрумва идеята да използва изкуствена кожа, която все още е нова процедура, но вече е правена в Адана и Лондон. Танжу му казва, че е твърде скъпа и застраховката няма да я покрие. Танджу казва на пациентката, че ще бъде в болница 6 месеца, ще се нуждае от 3 операции и ще има тежки белези. Докато й казва това, Демир се втурва и казва на Танжу, че е получил кожата и е покрил разходите като експериментално лечение. Танжу се усмихва, но наистина не е щастлив, че Демир е успял да се справи с това.

Едновременно с това Ферман и Али оперират крака на младоженеца. Назлъ и Адил оперират дамата с травма на главата, а Демир и Танджу оперират жертвата с изгаряния. Операцията на Демир минава успешно и Танжу му благодари. Операцията на Ферман и Али също минава успешно и те спасяват крака на мъжа. Ферман е доволен от Али. За съжаление пациентът на Назлъ и Адил не показва признаци на мозъчна дейност след края на операцията. Назлъ е в шок.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?