Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 14 на турския сериал "Доктор Чудо".

Али смята, че Керим не е болен от рак. На следващата сутрин Ферман пристига отново в болницата, преди да успее да слезе от колата, Али му разказва за Керем. Ферман се заинтересува от това, което Али казва, но все пак смята, че индикациите показват, че най-вероятно става дума за рак. Али отива при Адил, който също се опитва да му каже, че не могат да вдъхват надежди на семейството. Казва на Али да каже, че се нуждаят от тест, тъй като някои нива на кръвта са били необичайни, но да не им казва за хипотезата си.

Служителите клюкарстват, къде е бил Ферман вчера, и смятат, че той изневерява на Белиз. Назлъ им казва да не клюкарстват. Ферман се връща и Белиз иска да говори с него. Ферман ѝ казва, че всеки има тайни, за които не иска хората да знаят. Ферман трябва да се изправи срещу Белиз.

Али се опитва да направи тест на Керем. Родителите му научават, че Али е казал на Керем, че има рак. Те се карат и крещят на Али, докато Керем кашля кръв. Той има кръвен съсирек близо до сърцето си. Танжу казва на Ферман, че Али изложил на риск живота на детето. Ферман трябва да направи операцията на Керим. Али вече се подготвя за операцията, когато Ферман го спира и вместо него казва на Назлъ да асистира.

Назлъ отива да говори с Адил, тъй като се притеснява за Али. Той ѝ показва снимката на братя на Али и Назли е потресена от приликата на Керем с момчето от снимката. Назлъ, която иска да помогне на Али, отива в стаята на Керем и казва на родителите му да отидат да ядат, а тя сяда при Керем. Назли тайно прави тест на костния му мозък.

Назлъ поставя плик пред вратата на Али.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?