Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 16 на турския сериал "Доктор Чудо".

Али отново замръзва от цялата активност, която се случва около него. Севли го насърчава да се погрижи за пациента. Ферман наблюдава Али отблизо. Али най-накрая се справя и нарежда на персонала да му донесе разредителите, от които се нуждае, за да спре артериалния кръвоизлив в крака на мъжа. Адил и Танжу пристигат в болницата. Адил наблюдава заедно с Ферман как Али вкарва балонен катетър в артерията и го надува, блокирайки притока на кръв. Медикът и Севли са впечатлени. Адил също е и прави специална прегръдка за Али. Адил забелязва, че Ферман гледа пасивно.

Адил спасява живота на пациент, като отстранява течността около сърцето му, без да може да си помогне с ултразвук. Ферман е много впечатлен. Адил обаче не е впечатлен от Ферман и му казва да признае, че има проблем с Али.

След като преглеждат резултатите на пациента на Али, Ферман и Али отиват при семейството и им казват, че ще трябва да ампутират крака му. Али не може да разбере защо са разстроени от това, след като това ще спаси живота му. Назлъ обяснява, че той все още е млад човек и това ще бъде голямо събитие за него и семейството му. Али предлага трети вариант. Назлъ и Али се обръщат към Ферман за това, но той казва, че може да има и усложнения, затова трябва да говорят със семейството.

Демир е под наблюдение на Танжу. Той щял да отвори врата на пациент на грешното място. Танжу го спира. Тогава пациентката, която имала тежки изгаряния, попитала Демир дали все още е красива, той отговорил, че е, и й подал огледало по нейна молба. Танджу наблюдава и спира Демир да го разпитва, недоволен от подхода му към пациентите. Пристига Ферман и казва на Танжу да се отдръпне, той е този, който носи отговорност за специализантите си.

Ферман и Али разговарят със семейството за ампутация на крака. Ферман обяснява, че има 20% вероятност той да умре. Семейството иска време за разговор. Али ги моли да побързат, тъй като долната част на крака ще бъде жизнеспособна само още 3 часа. Това е решение на родителите, тъй като те са негови близки роднини, тъй като сватбата все още не се е състояла. Те искат кракът му да бъде ампутиран - мнение, което не се споделя от бъдещата му съпруга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?