Актуално В програмата

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

1 коментар

Стартът на премиерната корейска драма „По моя начин“ е на 13 март, а ден по-късно тръгват новите епизоди на обичаната медицинска поредица „Доктор Чудо“

По моя начин“ (Fight For My Way) е поредният вълнуващ корейски сериал, който стартира в ефира на bTV Lady. Поредицата, проследяваща живота на четирима приятели, които решават да преследват мечтите си напук на суровата реалност, тръгва премиерно на 13 март (понеделник). Епизодите ще вървят всяка делнична вечер в новия слот за азиатски поредици в програмата на семейния канал – от 19:30 до 21:00 ч., като ще са достъпни по всяко време онлайн на VOYO.

Сюжетът на „По моя начин“ преплита животите на четирима приятели от деца – Ко Донг-ман, Че Е-ра, Ким Джу-ман и Пек Сол-хи, които след завършване на гимназията така и не успяват да превърнат детските си мечти в реалност.

Ко Донг-ман винаги е мечтал да бъде световен шампион по таекуондо и да участва в „UFC“, но така и не успява да стане част от националния отбор на Южна Корея. Той е принуден да се откаже от спортната си кариера и сега работи във фирма за унищожаване на вредители. Дългогодишната му половинка Че Е-ра цял живот е искала да стане телевизионна водеща, но понастоящем работи на бюро „Информация” в търговски център.

Техните приятели Пек Сол-хи и Ким Джу-ман са двойка от 6 години, като същевременно са колеги в рекламна компания, където Джу-ман заема ръководна позиция, а Сол-хи е част от отдела за обслужване на клиенти. Двамата са изправени пред криза в отношенията си, след като една от стажантките се влюбва в Ким Джу-ман.

Четиримата приятели решават да загърбят монотонното си ежедневие и дейностите, които правят по принуда, и се впускат в преследване на мечтите си, всеки „по своя начин“. Дали обаче те са изпълними, зрителите ще разберат от 13 март, всеки делник от 19:30 ч. по bTV Lady! Главните роли в „По моя начин“ са поверени на едни от най-успешните корейски актьори – Пак Со-джун, Ким Джи-уон, Ан Дже-хонг и Ким Ха-йон.

От 14 март (вторник) зрителите на bTV Lady ще могат да се насладят и на премиерния втори сезон на турския сериал „Доктор Чудо“. Епизодите на медицинската драма ще вървят всяка делнична вечер от 22:00 ч. в ефира на семейния канал и обещават нови предизвикателства за най-необикновения лекарски екип в Истанбул, в който главно действащо лице е медик с аутизъм.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: По моя начин , Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?