ТВ анонси Нова ТВ

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиера

Добави коментар

„Д-р Хаус” по Нова ТВ четири дни след световната му премиера
Най-новият сезон на „От местопрестъплението: Лас Вегас”  - също по Нова ТВ, седмица след излъчването му в САЩ

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиераЗа първи път в България зрителите на Нова ТВ ще могат да гледат най-актуалните епизоди от новия 7-ми сезон на "Д-р Хаус" само броени дни след световната им премиера в САЩ. Същото ще се случи и с най-новия 11-и сезон на култовия криминален сериал „От местопрестъплението: Лас Вегас”, който ще е в ефира само седмица след като е минал на малкия екран зад Океана.

„Д-р Хаус”
е един от най-очакваните телевизионни продукти всяка есен, а тази година тръпката около новите епизоди е още по-силна, заради развоя на събитията в личния живот на вечно сърдития д-р Грегъри Хаус, който най-накрая получи желаното „Обичам те” от д-р Лиса Къди. Първият епизод в САЩ бе излъчен този понеделник, 20 септември, и е гледан от 10,5 милиона души. Продуцентите обещават: „Усложненията тепърва предстоят”.

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиера


У нас зрителите ще имат възможност да гледат същия този първи епизод в петък, 24 септември) от 20:00 часа - само 4 дни след премиерата му. И това ще се случва с всеки епизод, излязал зад Океана, което е уникална възможност за феновете на сериала да следят развитието му почти успоредно с тези Щатите.

Освен „Д-р Хаус”, Нова ТВ обещава и друга много гореща и изключително популярна продукция сериал на вниманието на своите зрители - 11-ия сезон на „От местопрестъплението: Лас Вегас”.

Световната премиера на първия епизод ще бъде на 23 септември, а у нас той - на 1 октомври, петък от 21:00 часа – само седмица след първото му излъчване.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Хаус

Доктор Хаус с концерт в България

Дългоочакваният осми сезон на „Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

Д-р Хаус излиза в кратка почивка за Хелоуин

Какво ще правят актьорите от „Д-р Хаус” по време на лятната си ваканция

Хю Лори може да е следващият водещ на „Америкън Айдъл”

В програмата: